Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(HATA @ 2007 06 02, 19:24)
o kur tu seklu iekot?  prekybos centre ar geliu parduotuvese? ax.gif

Gal kas ir žino kur jų ieškot,bet aš tai niekur nemačiau sėklyčių.
Atsakyti
reikia ieskoti seklu parduotuvese. as atrodo pirkau is parduotuves "kauno seklos" ten pakelyje yra 5 seklytes, pakelio kaina 6 lt su centais.
Atsakyti
vilniuje jiu antakalnyje ne suziburiu nerasi visur praejau schmoll.gif
Atsakyti
niu nezinau ne vilniuje gyvenu
Atsakyti
o gal kas zinot kur vilniui ieskot blush2.gif
Atsakyti
hmmm kas zino?
Atsakyti
Aš tai Jūsų vietoj pirkčiau jau suaugusį augaliuką.Mačiau Senukuose už 8Lt gražutėlis žemaūgis bananas su trim vaikais,o sėklos 6-7Lt kainuoja ir dažniausiai aukštaūgis išauga.Turėjau iš sėklų aukštaūgį išauginus,paskui atidaviau,jokio grožio,užaugina tris lapus,ketvirtas nugelsta.
Atsakyti
reikes tada ten pasizvalgyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2007 06 06, 12:51)
Aš tai Jūsų vietoj pirkčiau jau suaugusį augaliuką.Mačiau Senukuose už 8Lt gražutėlis žemaūgis bananas su trim vaikais,o sėklos 6-7Lt kainuoja ir dažniausiai aukštaūgis išauga.Turėjau iš sėklų aukštaūgį išauginus,paskui atidaviau,jokio grožio,užaugina tris lapus,ketvirtas nugelsta.

O dar kuo skiriasi aukštaūgis nuo žemaūgio išskyrus ūgiu? Ar priežiūra jų vienoda?
Atsakyti
QUOTE(*mamaite* @ 2007 06 06, 15:10)
O dar kuo skiriasi aukštaūgis nuo žemaūgio išskyrus ūgiu? Ar priežiūra jų vienoda?

Na aš tik aukšaūgį auginau,bet kiek žinau,tai aukštaūgis neaugina vaikų,turi mažai lapų,jie šviesūs.Žemaūgio lapai tamsiai žali,jų daugiau,kai žemaūgis priaugina vaikų-motininis augalas nunyksta.Tai priežiūra iš esmės ta pati,tik tuos vaikus reikia atskirti.
Atsakyti
ir as uzsimaniau banano bigsmile.gif nors niekad nesu macius ju parduotuvej, reikes rytoj paieskot, gal senukuose surasiu
Atsakyti
va kaip nervina, cia senukuose kai buvai tj s... nera ten bananmedziuku, buciau ir as nusipirkus jau truputi paaugusi, bet as jei ir rasiu greiciausiai neatitiks veisle kokios noriu, noriu turet Dwarf Cavendish o ju ir seklyciu neradau, vat systra savaitgali varys i vilniu tai liepsiu ten paieskot... ax.gif
Atsakyti