Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(Inexe @ 2007 06 06, 19:55)
va kaip nervina, cia senukuose kai buvai tj s... nera ten bananmedziuku, buciau ir as nusipirkus jau truputi paaugusi, bet as jei ir rasiu greiciausiai neatitiks veisle kokios noriu, noriu turet Dwarf Cavendish o ju ir seklyciu neradau, vat systra savaitgali varys i vilniu tai liepsiu ten paieskot... ax.gif

Okuo si veisle ipatinga?

Atsakyti
si veisle ipatinga tuom kad veda ir brandina valgomus vaisius net tokioje saltoje valstybeje kaip lietuva
Atsakyti
niu vat isdygo mano bananiukas vakar, toks mazytis mazytis, dabar kokiu 3 mm tik yra, bet jau isdygo tai taip dziaugiuos...
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2007 07 18, 19:56)
niu vat isdygo mano bananiukas vakar, toks mazytis mazytis, dabar kokiu 3 mm tik yra, bet jau isdygo tai taip dziaugiuos...

AR tas ir išdygo Dwarf cavendish? Jei taip-kur gavai sėklų? Liabai ir aš tokių norėčiau ax.gif
Atsakyti
Otai tie žemaūgiai tikriausiai visvien nemaži užauga?Labai norėčiau augint bananą,bet dideliam augalui nėra vietos. verysad.gif
Atsakyti
as auginu Musa Ensete (gal ir klystu, bet panasiausias) blush2.gif isaugo is seklytes, tai metu laiko augaliukas jau virsija 1metra. Gal per ziema nelabai grazus pasidare, bet dabar balkone atsigauna. Noreciau ir kitokiu issigyti, reikes ieskoti. O gal kas turit koki daigeli parduoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as irgi auginu bet nzn kokia rusi:( uzvakar jis isleido 2 vaikiukus smile.gif pavasari noriu persodinti smile.gif gal kas zino koks cia bananmedis,stiebas storas bordinis,lapai dideli su juodais taskiukais
Atsakyti
4u.gif nepamaciusi negaliu pasakyti. O gal kartais persodinusi vaikiukus, ketini juos parduoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2007 07 20, 10:31)
4u.gif nepamaciusi negaliu pasakyti.  O gal kartais persodinusi vaikiukus, ketini juos parduoti?  blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Egzo @ 2007 07 20, 10:31)
4u.gif nepamaciusi negaliu pasakyti.  O gal kartais persodinusi vaikiukus, ketini juos parduoti?  blush2.gif

jie nuspresiu ne pati augint, tai vaikiukus parduosiu po 1 centa,nes sako negalima juo siap duot smile.gif arba mainysiu i koki kita smile.gif
Atsakyti
user posted image
Pabandysiu įkelt savo banano nuotrauką smile.gif
Atsakyti

AR tas ir išdygo Dwarf cavendish? Jei taip-kur gavai sėklų? Liabai ir aš tokių norėčiau

INEXE, tai kokį bananą pasisėjai ir kur gavai sėklų mirksiukas.gif ?
Atsakyti
o štai manasis
user posted image
blush2.gif
Atsakyti