nežinau, aš kai išnešiau į šiltnamį savajį tai ten toookie karščiai buvo kad paėmus ta vazonėlį jis karštas buvo, bet nemanau kad jam blogai, vanduo iš ten tik lb greit išgaruoja, kasdien palaistau po truputį. Bet prisiverčiau save prižadėt sau kad nekrapštysiu ten nieko tai dabar kantriai lauksiu
O tu anksciau irgi tokiuose karsciuose daiginai?
Tai nesimato nei pas ką bananų? Mano sėklytės nejuda,tokios pat be jokių dygimo požymių.
ensete kai auginau tai išvis nesidomėjau juo
įkišau į vazoną pastačiau ant pietinės palangės, gerai paliejau, uždengiau maišiuku ir palikau ramybėj, tik vis pažiūrėdavau ar nedygsta, o vieną dieną žiūriu kažkas lenda ot džiaugsmo apturėjau tada
dabar kad jau taip nekantraujat visos tai gal ir man nulėkt į šiltnamį prakapstyt pažiūrėt ar nieks nesiruošia dygti

dabar kad jau taip nekantraujat visos tai gal ir man nulėkt į šiltnamį prakapstyt pažiūrėt ar nieks nesiruošia dygti

O per kiek laiko esente išdygo? Maniesiems jau daugiau kaip mėnuo.
QUOTE(crocus @ 2008 05 08, 19:12)
O per kiek laiko esente išdygo? Maniesiems jau daugiau kaip mėnuo.
Maniskiai irgi jau pusantro menesio dygsta. Bet juk teoriskai jie nuo 2 menesiu iki metu dygsta, tai dar kaip ir ne laikas

Papildyta:
QUOTE(Inexe @ 2008 05 08, 19:57)
ensete išdygo per menesį ir dvi savaites man rodosi.
O koks teoriskai ensete dygimo laikotarpis, nepameni?

QUOTE(Inexe @ 2008 05 08, 21:06)
nuo menesio iki puses metų
Na va, tai normalu, kad acuminaciukai dar neisdygo, lauksim, kol jiems bus 2.5 menesio

Kur dingsi lauksim

Turiu klausimuka
gal galit patarti i kokia zeme geriausia persodinti banana?

QUOTE(v&g&d @ 2008 05 20, 14:38)
NESKAITEI TEMOS

cituoju savo pačios žodžius
Žemė:
Žemė turi būti humusinga, geriausia ph tarp 5,5 ir 6,5 . Vazonelyje turi buti labai geras drenažas. Netoleruoja druskingos žemės.
Juk tik pora puslapių atgal tereikėjo paverst...