Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

Pasiūlymas iš RS labai viliojantis, bet kadangi man dabar ir 50lt dideli pinigai, tai nesigundau. Pabandysiu dar savo iš sėklyčių išaugint rolleyes.gif
Atsakyti
susigundziau irgi... smile.gif
bet butu galima kaip nors susimetus arba nezinau kaip...

juk uzauginus, vaiku prisiaugina, kuriuos galima lengvai atskirti ir parduoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Simzalyte @ 2008 05 30, 16:52)
P.S.

siandien buvau banginyje, tai buvo du bananai: "musa tropicana"

salia, zalioje stoteleje: " musa bananarama" ( viena nusipirkau  bigsmile.gif tai liko vienas  smile.gif )

shettelig ar shetteling yra musa ensete seklu smile.gif

o kiek tu mokėjai už tą bananarama? ir kokia tropicanos kaina? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Simzalyte @ 2008 06 01, 15:53)
susigundziau irgi... smile.gif
bet butu galima kaip nors susimetus arba nezinau kaip...

juk uzauginus, vaiku prisiaugina, kuriuos galima lengvai atskirti ir parduoti  cool.gif

aš irgi labai gundausi, bet 50LT nėra mažai (bent jau man) tad vis galvoju dar kol kas mirksiukas.gif
Atsakyti
kažkaip mano gundymasis pamažu blanksta - jau ketinau pirkti, bet man biškuti toks jausmas kad žmogus kaip čia pasakius - primeta jog daug išmano, o iš tikro nė velnio. Kai paklausiau koks lotyniškas pavadinimas sako "kad musa tai žinau o kijevas lotyniškai kaip tai nežinau, a kam jum tas lotyniškas pavadinimas?" šiaip tai visi bananai yra musa, bet pardavinėjant manau bent pilną tikrą pavadinimą reikia žinoti ypač jei sako kad per metus 150 vnt. gauna, o ir tos nuotraukos tikrai ne jo darytos, internetinės kažkokios g.gif: kažkas čia ne taip
Atsakyti
na man tai visai nekyla minciu kad pirkt... schmoll.gif

bet savo daigykla jau kelinta diena isnesus y neystiklinta balkona... ir nakciai palieku... blogiu tikrai manau kad nebus biggrin.gif
Atsakyti
na tikrai blogiau nebus, gali būt rami wink.gif
Atsakyti
gal jiems patiks temperaturos kaita tokia... nes citrinmedziu seklos jau pradeda dykt.. nors sukistos tik pries 2 savaites g.gif
Atsakyti
nu reikia tikėtis, aš pvz manau kad mano sėklos šiltnamy laikomos tai tikrai gauna tos kaitos - diena nesveikai karšta o naktį atvėsta juk irgi neblogai... Na vis dar reikia tikėtis kad sudygs, nes jei ne tai jau nebežinau net ką daryti reiks, nesiseka man su tais bananais doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 06 03, 17:34)
nu reikia tikėtis, aš pvz manau kad mano sėklos šiltnamy laikomos tai tikrai gauna tos kaitos - diena nesveikai karšta o naktį atvėsta juk irgi neblogai... Na vis dar reikia tikėtis kad sudygs, nes jei ne tai jau nebežinau net ką daryti reiks, nesiseka man su tais bananais doh.gif:

kiek ten buvo rasyta? kad iki 2 metu dyksta? g.gif na tad laiko tikrai daaaaauuug yra doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nežmoniškai daug laiko...
Atsakyti
Štai taip atrodė mano pirmasis bananmedis - nežiniukas, jo pavadinimo nežinojau...
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 06 03, 19:08)
Štai taip atrodė mano pirmasis bananmedis - nežiniukas, jo pavadinimo nežinojau...

Tai gal cia buvo acuminaciukas hihihi.gif
Atsakyti