Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(Debesiene @ 2008 05 28, 15:34)
bet jus seniau raset kad jusu seklos jau isburke... a mano kokias gavau tokios ir tebera blink.gif

Manosios tai neišburke buvo schmoll.gif

QUOTE(salama @ 2008 05 28, 16:04)
Na,jis dar labai mažytis ir kadangi gavau vaikiuką, tai reikia į vazoną normalų pasodinti,tada pabandysiu nufotografuot  ax.gif

Kol kas niekas nesidaro,dar labai mažai laiko praėjo,tikiuosi,kad draugausim su bananėliu,būtinai parašysiu,kaip seksis smile.gif

Smagu turėti nuo mažuliuko ir išsiauginti į didelį, būtinai pranešk mums kaip tau sekasi

QUOTE(Egluzhė @ 2008 05 28, 16:37)
Nezinia, kokios bukles jie pasiektu Lietuva  unsure.gif

na taip reiktų viską derinti jei užsiimti tokiu dalyku, kad augaliukai pasiektu bent normalios būklės, o jei ne kad atsakytų siuntėjas...

QUOTE(Simzalyte @ 2008 05 28, 18:40)
o jus zinojot, kad beveik visas musa rusis reikia daiginti tokiu rezimu: apie 15h - 15C temp., 9h - apie 35 C laips., kitaip gali ir visai nesudygti... blink.gif

na valandų skaičiaus tai nežinau, bet buvau kažkur sakius kad tam jog sudygtų reikia didelės dienos temperaturos ir daug vėsesnės nakties rolleyes.gif , šitai žinojome ax.gif be to yra tikrai daug veiksnių dėl kurių gali nesudygti. Bet mes optimistės, norim šių bananiukų ir stengiamės, laukiam, bandom sudaryti sąlygas - kai nesiseka - pykstam biggrin.gif bet vistiek jei tik išdygs labai juos mylėsim ir auginsim thumbup.gif

Atsakyti
Aš galvoju, gal dieną laikyt saulėje, o naktim šaldytuve g.gif Bet gal per šalta šaldytuve, kaip manot?
Atsakyti
aš manau šiek tiek per šalta. Nors priklausomai nuo to kurioje šaldytuvo vietoje laikysi, pvz šaldytuvo apačioje pas mus šalčiausia, tai jei laikyčiau viršuj keliais laipsniais šilčiau būtų... Na net nežinau, bet vakar daug galvojau apie tuos bananus, nuspręndžiau kad jei jum nesudygs, o man netyčia sudygs bent keli, tai pasidalinsiu su jumis smile.gif
Atsakyti
Tai va vakar vakare matavau vėlai, ant palangės vistiek išlieka 21 laipsnis. Tai išnešiau laukan , ten ką tik žiūrėjau kol kas 15. Atsisuks saulutė į langus reiks parnešt ir pamatuot, kas dieną daros. O šaldytuve pas mane tai +6. Kaip per šalta, jei reik 15.
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 05 29, 09:25)
aš manau šiek tiek per šalta. Nors priklausomai nuo to kurioje šaldytuvo vietoje laikysi, pvz šaldytuvo apačioje pas mus šalčiausia, tai jei laikyčiau viršuj keliais laipsniais šilčiau būtų... Na net nežinau, bet vakar daug galvojau apie tuos bananus, nuspręndžiau kad jei jum nesudygs, o man netyčia sudygs bent keli, tai pasidalinsiu su jumis smile.gif

Na tada kol kas nekisiu i saldytuva. Balkone nakti dabar ir buna turbut mazdaug apie 15 laipsniu, o diena prikaista ir daugiau nei iki 35. Tai jiems turetu buti geros dygimo salygos.
O tau 4u.gif Tiek vargstam su tais bananiukais, o tu imtum ir isdalintum wub.gif
Na as dar tikrai nezadu pasiduoti ir bandysiu isdaiginti savuosius, nores jie to ar ne biggrin.gif Tik man jau pradeda kelti abejoniu butent is graines.be parsisiustu seklu daigumas, nes ir kitos seklos nenori dygti g.gif Bet nors viena turetu buti daigi doh.gif
Atsakyti
na manau kai lauke ysivasaros jie isdigs... jug naktimis bus apie 15 a diena tikrai silta thumbup.gif
Atsakyti
Vat būtent kad bent viena sėkla juk turi būt daigi ir turėtų išdygti... Mane jau pyktis kartais pradeda imti, nebeturiu tiek daug kantrybės, nu blyn ir nesiseka man su bananais sad.gif
Atsakyti
Nu baik liūdėti. Juk turim laiko dar kelis mėnesiukus sudygimui ax.gif
Atsakyti
O mane tai nervuoja, kad niekur negalima ju nusipirkti... senuku tinklalapyje, prekiu kataloge, yra musa dwarf cavendish... bet raso, kad tik kauno senukuose yra... o vilniuje ne... kad ir nuvaziuociau, nemanau, kad rasciau unsure.gif
Atsakyti
P.S.

siandien buvau banginyje, tai buvo du bananai: "musa tropicana"

salia, zalioje stoteleje: " musa bananarama" ( viena nusipirkau bigsmile.gif tai liko vienas smile.gif )

shettelig ar shetteling yra musa ensete seklu smile.gif
Atsakyti
ka tik paziurejau internete, kad musa bananarama tai musa dwarf cavendish, kuri taip pat uzaugina valgomus bananus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simzalyte @ 2008 05 30, 17:07)
ka tik paziurejau internete, kad musa bananarama tai musa dwarf cavendish, kuri taip pat uzaugina valgomus bananus  thumbup.gif

super drinks_cheers.gif džiaugiuosi už tave labai, galėsi auginti savo žalumą namie thumbup.gif tikrai smagu kad nusipirkai, tikiuosi ir mūm užaugs greičiau tie sėkliukai bigsmile.gif

Ar kas RS skaitėt apie nebraskos bananą? Pabandykim aptart, pareiškit savo nuomones rolleyes.gif nes pvz man jis nepatinka, rašo kad jo žiedai yra nemalonaus kvapo ir net pats brandinamas vaisius kvepia nekaip... Aišku banas - faina, bet kad savo forma ir skoniu net nepanašus į bananą.

Bėja atradau kad pardavinėja bananus RS skelbimas ką tik įdėtas į "turgelį" http://www.rojaussod...i...f=13&t=4492 , bet nei kainos nėra nieko, tai parašiau asmeninę žinutę kai pasakys kaina ir jum ją pasakysiu, dar žiūrėk paimsim ir šitų įsigysim cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inexe: 31 gegužės 2008 - 07:41