
Man skaniausia is avinzirniu - humusas

QUOTE(vaivai @ 2009 02 24, 19:27)
Sveikutės,
Labai domina kur perkate avinžirnius, nes aš randu tik indeliuose "Norfoje", o norėtųsį pačiai išsivirti.Nes iš indelių labai minkšti.
Dėkui
Labai domina kur perkate avinžirnius, nes aš randu tik indeliuose "Norfoje", o norėtųsį pačiai išsivirti.Nes iš indelių labai minkšti.
Dėkui
asjuos perku maximoje, ju ten visada yra

Darau is ju tokia misraine:
Virti avinzirniai, kepta duona kubelias, olandiskas suris kubeliais, ir medziotoju desreles pajustytos ratukais, viska gerai sumaisau ipylus gero aliejaus. labai skan uir taip viea ir prie alaus, albai soti.
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2009 02 24, 20:46)
kas tas humusas


Avinžirnius perku prekybos centre"IKI".
Skanu salotos{rūkytos kiaulės ausys+avinžirniai+poras+medžiotojų sūris+prieskoniai užpilas.
Skanu trinta sriubyte.
Skanu salotos{rūkytos kiaulės ausys+avinžirniai+poras+medžiotojų sūris+prieskoniai užpilas.
Skanu trinta sriubyte.
Nieko nesuprantu, gal aš akla
Arba ne ten ieškau....Bet tikrai nemačiau.
Reiks vykti dar kartą ieškoti, nes butent čia aprašytos mišrainaitės, tinkančios prie alaus ir domina .Tik aš perku kur buna rinkiniai prie alaus rūkyti, susmulkinu, pakepinu svogūną, kubeliais pjaustytas fermentinis sūris, kepinta duona irgi kubeliais.super kol kas neatsivalgom

Reiks vykti dar kartą ieškoti, nes butent čia aprašytos mišrainaitės, tinkančios prie alaus ir domina .Tik aš perku kur buna rinkiniai prie alaus rūkyti, susmulkinu, pakepinu svogūną, kubeliais pjaustytas fermentinis sūris, kepinta duona irgi kubeliais.super kol kas neatsivalgom

QUOTE(mamkaa @ 2009 02 24, 22:36)
Humusas labai populiarus Artimųjų Rytų patiekalas, gaminamas iš avinžirnių ir tahini tyrės.
Artimųjų Rytų šalyse humusas paprastai valgomas su duonos paplotėliais, tačiau Vakaruose jį valgo su salotomis, vištiena, tepa ant duonos vietoje sviesto.
Kaloringa, bet labai skanu

QUOTE(mamkaa @ 2009 02 25, 00:36)
Va taip atrodo mano anytos padarytas humusas! Reik virtu avinzirniu, tahini ( sezamo seklu piure), aliejaus, cesnako, druskos, pipiru, vandeniu. Avinzirnius su cesnaku susmulkiname blenderyje, tada pilam tahini, alieju, jei per tirsta dapila vandens. Valgo su viskuo, ir viena ir su kiausiniene ir su mesa.
Sveikos,
Su mama išbandem draugų pasiūlytą receptą su avinžirniais. Lb geros salotos prie alaus
reikės:
avinžirnių
pomidoro
mėlyno svogūno
pomidoro
fetos surio
aitrios paprikos (dėjom vieną, kas mėgsta aštriau dėkit dvi)
puses citrinos sulčių
šiek tiek gero alyvuogių aliejaus.
druskos
supjaustom, kad pjaustosi, visus ingredientus (išskyrus fetą) sumaišom ir palaikom pusvaladį. tada supjaustom fetos surį ir užbarstom ant salotų, kuo daugiau sūrio, tuo skaniau.
na ir viskas...skanaus.
Su mama išbandem draugų pasiūlytą receptą su avinžirniais. Lb geros salotos prie alaus

reikės:
avinžirnių
pomidoro
mėlyno svogūno
pomidoro
fetos surio
aitrios paprikos (dėjom vieną, kas mėgsta aštriau dėkit dvi)
puses citrinos sulčių
šiek tiek gero alyvuogių aliejaus.
druskos
supjaustom, kad pjaustosi, visus ingredientus (išskyrus fetą) sumaišom ir palaikom pusvaladį. tada supjaustom fetos surį ir užbarstom ant salotų, kuo daugiau sūrio, tuo skaniau.
na ir viskas...skanaus.
Aš,iš avinžrnų pabandžau paruošti tokas salotikes.
Avnžirniai+pupelės+kepta duona+poras+šalto rūkymo kumpo{prieskoniai,kurie patinka],alyvuogių alejus,kas mėgsta gal dėti mojonezą.
Avnžirniai+pupelės+kepta duona+poras+šalto rūkymo kumpo{prieskoniai,kurie patinka],alyvuogių alejus,kas mėgsta gal dėti mojonezą.
O koks tu avizirniu skonis,ar panasus i paprastus zirnius


avinžirnų skonis geras,jie prmena,gal daugau baltų pupelių skonį,kaip iš,kurios patekalo pusės pažvelgsi,jeigu sruboje,taip,je primns mūsų žirnus,jeigu salotose,šiek tiek skirsis.
Man patnka salotos.
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 27, 22:53)
Va taip atrodo mano anytos padarytas humusas! Reik virtu avinzirniu, tahini ( sezamo seklu piure), aliejaus, cesnako, druskos, pipiru, vandeniu. Avinzirnius su cesnaku susmulkiname blenderyje, tada pilam tahini, alieju, jei per tirsta dapila vandens. Valgo su viskuo, ir viena ir su kiausiniene ir su mesa.

o kur tahini perkat Vilniuje? Avinžirnius humusui reik naudot virtus ar tik išbrinkytus?