Įkraunama...
Įkraunama...

Avinžirniai

Man skaniausia is avinzirniu - humusas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivai @ 2009 02 24, 19:27)
Sveikutės,
Labai domina kur perkate avinžirnius, nes aš randu tik indeliuose "Norfoje", o norėtųsį pačiai išsivirti.Nes iš indelių labai minkšti.

Dėkui

asjuos perku maximoje, ju ten visada yra 4u.gif , mirkau juos per nakti, bet vistiek jie labai jau ilgai verda.
Darau is ju tokia misraine:
Virti avinzirniai, kepta duona kubelias, olandiskas suris kubeliais, ir medziotoju desreles pajustytos ratukais, viska gerai sumaisau ipylus gero aliejaus. labai skan uir taip viea ir prie alaus, albai soti.
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2009 02 24, 20:46)
Man skaniausia is avinzirniu - humusas ax.gif

kas tas humusas blush2.gif blush2.gif ?
Atsakyti
Avinžirnius perku prekybos centre"IKI".
Skanu salotos{rūkytos kiaulės ausys+avinžirniai+poras+medžiotojų sūris+prieskoniai užpilas.
Skanu trinta sriubyte.
Atsakyti
Nieko nesuprantu, gal aš akla g.gif Arba ne ten ieškau....Bet tikrai nemačiau.
Reiks vykti dar kartą ieškoti, nes butent čia aprašytos mišrainaitės, tinkančios prie alaus ir domina .Tik aš perku kur buna rinkiniai prie alaus rūkyti, susmulkinu, pakepinu svogūną, kubeliais pjaustytas fermentinis sūris, kepinta duona irgi kubeliais.super kol kas neatsivalgom thumbup.gif
Atsakyti
is avinzirniu thumbup.gif
http://patiekalai.bl...falafeliai.html
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 24, 22:36)


kas tas humusas  blush2.gif  blush2.gif ?


Humusas – labai populiarus Artimųjų Rytų patiekalas, gaminamas iš avinžirnių ir tahini tyrės.
Artimųjų Rytų šalyse humusas paprastai valgomas su duonos paplotėliais, tačiau Vakaruose jį valgo su salotomis, vištiena, tepa ant duonos vietoje sviesto.

Kaloringa, bet labai skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 25, 00:36)
kas tas humusas  blush2.gif  blush2.gif ?




Va taip atrodo mano anytos padarytas humusas! Reik virtu avinzirniu, tahini ( sezamo seklu piure), aliejaus, cesnako, druskos, pipiru, vandeniu. Avinzirnius su cesnaku susmulkiname blenderyje, tada pilam tahini, alieju, jei per tirsta dapila vandens. Valgo su viskuo, ir viena ir su kiausiniene ir su mesa.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 27 vasario 2009 - 21:57
Sveikos,
Su mama išbandem draugų pasiūlytą receptą su avinžirniais. Lb geros salotos prie alaus smile.gif
reikės:
avinžirnių
pomidoro
mėlyno svogūno
pomidoro
fetos surio
aitrios paprikos (dėjom vieną, kas mėgsta aštriau dėkit dvi)
puses citrinos sulčių
šiek tiek gero alyvuogių aliejaus.
druskos
supjaustom, kad pjaustosi, visus ingredientus (išskyrus fetą) sumaišom ir palaikom pusvaladį. tada supjaustom fetos surį ir užbarstom ant salotų, kuo daugiau sūrio, tuo skaniau.
na ir viskas...skanaus.
Atsakyti
Aš,iš avinžrnų pabandžau paruošti tokas salotikes.
Avnžirniai+pupelės+kepta duona+poras+šalto rūkymo kumpo{prieskoniai,kurie patinka],alyvuogių alejus,kas mėgsta gal dėti mojonezą.
Atsakyti
O koks tu avizirniu skonis,ar panasus i paprastus zirnius g.gif
Atsakyti
4u.gif Neryte,
avinžirnų skonis geras,jie prmena,gal daugau baltų pupelių skonį,kaip iš,kurios patekalo pusės pažvelgsi,jeigu sruboje,taip,je primns mūsų žirnus,jeigu salotose,šiek tiek skirsis.
Man patnka salotos.
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 27, 22:53)
Va taip atrodo mano anytos padarytas humusas! Reik virtu avinzirniu, tahini ( sezamo seklu piure), aliejaus, cesnako, druskos, pipiru, vandeniu. Avinzirnius su cesnaku susmulkiname blenderyje, tada pilam tahini, alieju, jei per tirsta dapila vandens. Valgo su viskuo, ir viena ir su kiausiniene ir su mesa.

user posted image


o kur tahini perkat Vilniuje? Avinžirnius humusui reik naudot virtus ar tik išbrinkytus?
Atsakyti