FoxLady kokia nice tavo spalva
su kuo paskutinei foto dazyta?

cherry_ tavo spalva labai grazi
as tokios irgi noreciau

FoxLady atsiprasau jei pasikartosiu, bet turiu klausimeli :0 paskutineje nuotraukoje sruogeles detos ?
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 22, 21:06)
vat5 ir as dabar bijau prisidirbti, labai uzsinorejau sruogu , nu nerealiai, tai galvojku nusipirkti daziukus nestiprius kaip Loreal, kuriuos reikia apie 10 min laikyti ir padaryti smulkiu sruogu, 

kokie cia dazai kur reik 10 min laikyt,tiksliau galima

QUOTE(BOMBONKE
@ 2009 02 22, 20:15)

http://birdsfootphar...og/excell10.jpg
tik atspalvio dar nezinau,

idejau kelias foto po vakarykscio mano dazymo
na tikejausi geresnio rezultato, bet ir siuo tikrai nesiskundziu, tikrai palukai atrodo graziau nei buvo
jauciu nuimt visiskai tas geltonas sruogas dar reiktu minimum pora kartu dazyti, bet ai...tegu, nuauginsiu ir tada bus grazi spalvyte
ai cia saket kazkuri, kaip zinot ar dazai tinka ar nea...tai man keune labai tinka, nes po dazymo,kai ploviau plaukus, plaukuciai svelnus svelnus, visiskai tarp pirstu nesivele ir isdzuovinus, plaukai tokie svelnuciai, purus, blizga, toks jausmas kad nedaziau, o kauke laikiau puse valandos

na tikejausi geresnio rezultato, bet ir siuo tikrai nesiskundziu, tikrai palukai atrodo graziau nei buvo

ai cia saket kazkuri, kaip zinot ar dazai tinka ar nea...tai man keune labai tinka, nes po dazymo,kai ploviau plaukus, plaukuciai svelnus svelnus, visiskai tarp pirstu nesivele ir isdzuovinus, plaukai tokie svelnuciai, purus, blizga, toks jausmas kad nedaziau, o kauke laikiau puse valandos

QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 22, 21:30)
geras

QUOTE(Deissy @ 2009 02 22, 20:32)
idejau kelias foto po vakarykscio mano dazymo
jauciu nuimt visiskai tas geltonas sruogas dar reiktu minimum pora kartu dazyti, bet ai...tegu, nuauginsiu ir tada bus grazi spalvyte

taip kai tu dazai plauksu yra protingiausia
nors saknis geltonos iseina, bet jos tiek pazeidimu negauna, o kai dazai antra karta tai tos senos vietos po antro dazymo baltos tampa, taip ir gaunasi visalaika sviesus

Papildyta:

QUOTE(BOMBONKE
@ 2009 02 22, 20:34)

geras
maciau pas mus tokiu ale net nepagalvojau kad tik 10 min laikyt
dabar reik issiaiskint ar cia jie kaip tonas ar baisaus sriprumo 

kaip supratau tai su minimaliu procentu oksidatoriaus, be amoniako, ir skirti tonuoti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 22, 21:39)
kaip supratau tai su minimaliu procentu oksidatoriaus, be amoniako, ir skirti tonuoti
as tave myliu,reiks apsniukstinet kas per atspalviai

QUOTE(Lina077 @ 2009 02 22, 21:41)
Dar karta pasikartosiu- ar niekas nebandet sviesintis ALFAPARF dazais?
nebandziau,bet domiuosi

QUOTE(BOMBONKE
@ 2009 02 22, 20:45)

Papildyta:
aliisa tavo labai grazus avataras

nebandziau,bet domiuosi

[/quote]
O ka esi suzinojus apie tuos Alfaparf? Koks ten geras numeriukas, kaip "kimba" ir ar taip pat neilgai kaip Keune laikosi?