Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

QUOTE(Ledita1 @ 2009 12 04, 20:41)
Sveikutes, mamytes, as cia visai naja, tikiuosi, kad priimsite mane i savo buri blush2.gif
Kalbant apie anytas, tai mes kartu su ja gyvenam smile.gif be to ji dar ir pediatre, taip kad sulaukiu is jos ivairipuses pagalbos ir patariumu. Beje ji labai jaunatviska ir yra man kaip drauge. Taip kad man su anyta nuskilo thumbup.gif Na, o mama gyvena uzsienyje, taip kad tik telefonu bendraujam ir per daug manes nemokina.

Prasom i musu buri 4u.gif Tau labai pasiseke, kad turi tokia puikia anyta thumbup.gif
Atsakyti
Na mano nei mama, nei anyta manes nemoko. o kai reikia tai abi pataria, bet siaip nebelabai ka jos ir teprisimena, viska beveik jau uzmirso, taigi kol neklausiu tol nemeto savo patarimu ax.gif
Atsakyti
man tai daugiausia padeda sesuo, ji turi du sunus, o mamos kartais ir paklausiu patarimo, bet ji dazniausiai atsako, kad klausciau sesers, kadangi ji nelabai ka atsimena smile.gif o del anytos, tai turiu tooooooooookia "nuostabia", kad anukui jau virs 4 menesiu, o ji net aplankyt jo nesugebejo dar, taip kad ir patarimu tikrai jos neklausiu schmoll.gif
Atsakyti
O as galvojau, kad viena tokia anyta turiu, kuri net neaplanko savo anukes unsure.gif mies karta su vyru isejom p[asivaikscioti, dukra pavezioti, sutikom anyta mieste, tai net neziurejo visai i anuke.
Atsakyti
as nezinau kodel, bet net kai mano mama pastojo su manim, jos anyta (amzina jai atilsi) paklause , o kam jum antras vaikas, tai cia vos ne tas pats.nieko nesakau, buna ir normaliyu ir supratingu ju, bet labai jau retas atvejis unsure.gif
Atsakyti
Buna tikrai, ji ir per nestuma per daug nesidomejo nieko, tik idomu buvo lytis, niekada nepaklausdavo, kaip savijauta. Na idomus zmones tokie g.gif
Atsakyti
O manoji anyta , kai antra karta atvaziavo anukeli aplankyti ( is Kauno i Villniu vare, kartu su seneliu ) , tai net nesugebejo zaisliuko uz 5 lt. nusipirkti doh.gif , bet atveze desreliu blink.gif , farso blink.gif , 2 kg. bulviu ir 1 kg. svogunu blink.gif blink.gif , a, ir dar supelijusi pyraga doh.gif . nepasakyciau, kad labai kukliai gyvena g.gif , gal mano kad tu pinigu, kur atveze per pirma lankyma visam gyvenimui uzteks g.gif . Tai iki siol su vyru galvojam, ar cia fool.gif , senatvine ( bet kad ne labai ir seni g.gif ) , ar cia as kazka nesuprantu.
P.S. anukelis pirmas ir turbut paskutinis.
Atsakyti
QUOTE(visata8 @ 2009 12 09, 14:22)
O manoji anyta , kai antra karta atvaziavo anukeli aplankyti ( is Kauno i Villniu vare, kartu su seneliu ) , tai net nesugebejo zaisliuko uz 5 lt. nusipirkti  doh.gif , bet atveze desreliu  blink.gif , farso  blink.gif , 2 kg. bulviu ir 1 kg. svogunu blink.gif  blink.gif , a, ir dar supelijusi pyraga  doh.gif . nepasakyciau, kad labai kukliai gyvena  g.gif , gal mano kad tu pinigu, kur atveze per pirma lankyma visam gyvenimui uzteks  g.gif . Tai iki siol su vyru galvojam, ar cia  fool.gif , senatvine ( bet  kad ne labai ir seni  g.gif ) , ar cia as kazka nesuprantu.
P.S. anukelis pirmas ir turbut paskutinis.

blink.gif O ji privalo kaskarta jums pinigu atvezti, paremti? g.gif Sorry, ne mano cia reikalas aisku, bet man keistas toks poziuris yra blush2.gif Juk svarbiausia demesys. Jinai gi aplanko, dar jums maista veza, o jus sitaip ant jos varot doh.gif
O dar sakot, kad anytos blogos unsure.gif
Atsakyti
O prie ko cia pinigai ? blink.gif Bet vaikui farsa dar anksti valgyti, nekalbant apie svogunus, tai kad ir mes nebadaujam lotuliukas.gif , o vaziuoji pas anukeli, tai ir atvezk JAM dovanele, nesvarbu uz kiek, nors ir 3 lt.
O del paramos, tai nematau nieko cia blogo, pvz. mano mama man apmokejo dali gimdymo ir tai buvo DOVANA, o ne parama. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(visata8 @ 2009 12 09, 14:57)
O prie ko cia pinigai ? blink.gif Bet vaikui farsa dar anksti valgyti, nekalbant apie svogunus, tai kad ir mes nebadaujam  lotuliukas.gif , o vaziuoji pas anukeli, tai ir atvezk JAM dovanele, nesvarbu uz kiek, nors ir 3 lt.
O del paramos, tai nematau nieko cia blogo, pvz. mano mama man apmokejo dali gimdymo ir tai buvo DOVANA, o ne parama.  4u.gif

Tai pati gi apie pinigus paraset mirksiukas.gif Negi jusu anyta tokia kvaila, kad vaikiui tuos produktus veze? Tai gal jin vaziavo ir sunaus aplakyti kartu? mirksiukas.gif

Parama, pagalba ar dovana nera blogai ax.gif Bet nereikia galvoti, kad kazkas privalo padeti, dovanoti nuolatos doh.gif Vat, kai merginos raso, kad anytos visai niekaip nereaguoja i anukus, net nesidomi ir neaplanko, tai sutinku, tikrai skaudu turetu buti. O jai atvaziuoja, dar kazka atveza, padovanoja ir vis dar negerai, tai tokiam zmogui ir neitiksi ax.gif
Atsakyti
Man yra keista, kai nesugeba atvaziuoti pas anukele, mano mociute, kuri jau sunkiai vaiksto, sake jai gyventu arti manes tai butu ir butu pas mane 4u.gif na dar tas, kad anyta yra pasakiusi karta, kad tokiu mazu vaiku ji nemyli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 12 09, 15:31)
na dar tas, kad anyta yra pasakiusi karta, kad tokiu mazu vaiku ji nemyli g.gif

blink.gif o jau kai vaikas prades vaiksciuoti, kalbeti, suprasti viska, kai jam nereikes sikniuko plauti ir pampersu keisti, tada pamils? doh.gif Gaila, kad yra tokiu zmoniu unsure.gif
Atsakyti