Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

mano mama ir anyta kitame mieste gyvena, uz 150 km, tai nedaznai bendraujam, tiesa, su mama tel pakalbam vaikelio auginimo klausimais, isklausau ja, bet jei jos patarimai nepatinka vis tiek darau taip, kaip man ir mano vyrui atrodo geriausia smile.gif o su anyta net telefonu labai retai bendraujam ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Su mama pasitariu, jos patarimai kartais praverčia, o anyta labai ima į širdį jei kas leliukui atsitinka.Jei pvz.išbėrė nuo sauskelnių tai klausia ir klausia ar jau praėjo, sako kuom tepti kaip gyditi doh.gif tai dažniausiai jei truputį susloguoja tai jai net nesakau - ramaiu miegos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuška @ 2009 11 02, 13:54)
Su mama pasitariu, jos patarimai kartais praverčia, o anyta labai ima į širdį jei kas leliukui atsitinka.Jei pvz.išbėrė nuo sauskelnių tai klausia ir klausia ar jau praėjo, sako kuom tepti kaip gyditi doh.gif tai dažniausiai jei truputį susloguoja tai jai net nesakau - ramaiu miegos biggrin.gif

Išvada: mažiau anytos žinos- ramiau miegos. thumbup.gif . Aš savo anytai jau stengiuos visai nieko nesakyti, o kitaip ji mane visai erzint pradės. Manau, turėtų jos pasitikėti mumis, juk mes mamos 4u.gif , o ne elgtis, kaip su mažais vaikais.
Atsakyti
Sveikutes,
As nezinau, ar cia mes blogos marcios ar tikrai tos musu anytos doh.gif .
Pas mane tai ziauru, bet neturejau kitos galimybes kaip pagalbos prasyt anytos. tai tragedija, palikdavau vaika pasaugot aprengusi savo drabuziukais, gryzus rasdavau su jos, nes mano netinkami. Puse metu girdejau kaltinimus del misinuko, turejau dideliu problemu su krutinem, turejau nutraukti maitinima is krutines, tai buvau vadinama zudike, nes nuodiju vaika doh.gif . Na kazkokia tragedija, neiskentusi, susiradau moteryte, kuri esant reikalui visur isleidzia ir nebereikia niekieno prasineti. Bet ir tai labai anyta isizeide, kad svetimam vaika "numetu". doh.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 10 29, 19:02)
Aš tai vis pagalvoju, kokia gi aš anyta marčiai būsiu arba žentui?.. biggrin.gif Bet sakau, jei galėsiu, tai padėsiu vaikams su būstu savo, kad nereiktų kartu gyventi..Ir kištis šitaip ir peršti "o va kažkada mes tai taip vat gyvenom ...bla bla bla ir pan"...tai neaaaa.. schmoll.gif Kažkaip jei reiks tai patarsiu ir padėsiu, bet jei ne tai nėr ten ko kištis.. ax.gif Bet jei vistiek tokia bjauri patapsiu, tai turbūt nusišausiu.. doh.gif  lotuliukas.gif

jo svarbiausia iškesti ir nesikišti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Dievui nei mama, nei anyta per daug nesikiso ir neaiskino kaip auginti, matyt zinojo mano buda lotuliukas.gif
Bet kai paklausdavau ko nors mielai pasakydavo ir pasidalindavo patirtim, tik ji labai skiriasi nuo dabartines patirties g.gif
Atsakyti
Mano anyta toli gyvena,tai nesikisa,retai matomes 4u.gif !
Atsakyti
Nieko blogo del anytos pasakyt negaliu, gal ji nori kaip geriau. Bet mane tai siutina, pvz. kaip tu vaika maitini??? musu laikais tai zadindavo kas 2 ar 3 val, neatsimenu...arba kam tu ta uzpakaliuka vis tepi...
Atsakyti
QUOTE(dre @ 2009 11 06, 09:12)
Mano anyta toli gyvena,tai nesikisa,retai matomes  4u.gif !

drinks_cheers.gif , mes telefonu pasnekame...Visada isklausau ka ji sako, jos kalbos manes nevargina, nes zinau kad nesvarbu, kas man ka besakytu as darysiu savaip.O tik mama gali zinoti, ko vaikeliui reikia, mociutems buvo laikas, kaip savo vaikus augino, dabar mums rekia duoti pasireiksti.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano anyta visai nesikisa imusu reikalus thumbup.gif .O mama ateina nebent pietu pagaminti thumbup.gif ir anukelio paziureti .Del vaikelio auginimo ,tai nieko nepatarineja,nes sako tu jauna ,dabar kitaip tuos kudikius augina ,tai tu viska ir zinai.Tuo lab ,kad drauge turi maziuka,tai jei reiks jos galiu paklausti patarimu. 4u.gif Mato ,kad mums sekasi gerai ,tai ir jei ramiau.Na ir siaip ...ka gi tos mamos labai gali patarti ,jos kai mus augino ,tai vyste iki 6 men.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ennga @ 2009 11 03, 16:16)
Sveikutes,
As nezinau, ar cia mes blogos marcios ar tikrai tos musu anytos  doh.gif .
Pas mane tai ziauru, bet neturejau kitos galimybes kaip pagalbos prasyt anytos. tai tragedija, palikdavau vaika pasaugot aprengusi savo drabuziukais, gryzus rasdavau su jos, nes mano netinkami. Puse metu girdejau kaltinimus del misinuko, turejau dideliu problemu su krutinem, turejau nutraukti maitinima is krutines, tai buvau vadinama zudike, nes nuodiju vaika doh.gif . Na kazkokia tragedija, neiskentusi, susiradau moteryte, kuri esant reikalui visur isleidzia ir nebereikia niekieno prasineti. Bet ir tai labai anyta isizeide, kad svetimam vaika "numetu". doh.gif

Ragana, o ne anyta blink.gif . Kaip ji sau taip daug leido? Net aprengti savo drabužiukais ir vadinti tave žudike, dėl to, kad nemaitini. Siaubas blink.gif
Atsakyti
Ir mama ir anyta tikrai labai daug padeda, tik anyta mane mažiau nervina, galima sakyti visiškai manęs neėda su savo "daryk taip ar kitaip".
Su pirma dukra gyvenom pas mano mamą, tai jau buvo stogas pavažiavęs nuo visokių: vanduo per šaltas, uždėk kepurę, rankytės šaltos, vaikas turbūt jau susirgs, nes visai pusnuogis, jei vaikas verkia, vadinasi jis serga, nes šiaip sau vaikas neverkia, arba pieno trūksta, nutrauk ir pažiūrėk, nevažinėkit su vaiku į svečius ir dar milijonas priekaištų. Kartą buvom labai susipykę, kai neišlaikius pasakiau, kad nesikištų. Kokį mėnesį nešnekėjo nei su manim nei su vyru. Ot ramybė buvo biggrin.gif Paskui pamažu vėl pradėjo pamokslaut.
Dabar gyvenam atskirai, tai kai reikia pasikviečiu anytą, mano mama pati atvažiuoja, prašymo nelaukia ir vėl bando priekaištaut, kad namai nepašildyti, kad nemaitinčiau taip dažnai, nes pieno paskui nakčiai pritruks doh.gif , seniau vaikai po 3 val. ištemdavo tarp maitinimų... Gerai kad greit išvažiuoja.
Pagalba gerai, bet jau tie priekaištai doh.gif
Iš anytos turbūt nesu gavusi jokios rimtos pastabos. Tik užsimena, kad būtų geriau, kad kuo ilgiau maitinčiau. Ramiai palieku, žinau kad susitvarkys ir nepasakys nei vieno žodžio kad kaip kas nors nepatiktų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 21 lapkričio 2009 - 15:19