QUOTE(Emyli @ 2010 04 23, 11:22)
Sveikutes,
as jusu temoje naujoke. Pries 7 paras CP pagalba man gime mergyte....nors iki gimdymo sakaiu kad NIEKO nenoresiu matyt mano tevai vistiek atsibelde...
Db vyro mama sugalvojo atvaziuot ir nei vyras nei jo mama (kuria as macius tik 1 karta ir daugiau matyt nenoriu nes ji ziauriai ikyrus zmogus, kuris pastoviai kalba ir neuzsiciaupia bei nesupranta zodzio NE)...vyras tik man numyke kad gal savaitei...kosmaras ...mano atsakymas buvo kad ne ilgiau 3 dienu. Pas mus buto remontas nedabaigtas vadinas ji pagrindiniam kambary miegos kur as vaika maitinu diena nakti bei keiciu vystyklus...
nzn man nuo jos alergija as TAIP nenoriu kad ji pasirodytu, kad vaika liestu ir aplamai kazka amn sakytu ir patartu savo slyksciu balseliu..
Tai va kadangi atvaro anyta, apie tai suzinoje mano tevai IRGI atvaro....nu vat kam?? as po operacijos tik 7 paros man sunku, esu irzli o cia visa delegacija i buta

HATE IT!
Motina mano tai jau biski pradeda: ar turi pienuko, ar neskauda pilvuko...bla bla bla...mes nesa su ja super artimos ir tokie kalusimai mane tiesiog nervuoja
TAi va, laukiu anytos apsilankymo ir nervai ima!!!
Emuli, laikykis.. labai uzjauciu!! manau suprantu kodel nenori, ir kad nervuoja viska.. atrodo noretum pabut vieni visi kartu, o cia kaip sakai delegacija atvaro.. ir dar su anyta tam paciam kambary reiks but, isproteciau!!!! man cia vyras uzsimine, kad gal reiktu kad jo mama atvaziuotu is lt pabut su dukrtye, nu jei man reiktu eiti i darba. galvoju JOKIAIS BUDAIS!!!! nenoriu, kad ji cia butu.. ms gyvenam ne lt, ir as ja tik karta macius pries kelis metus, ne tai, ad jin man kazka blogo padare, bet va kazkaip toks saliskumas jaucias ir viskas.. gal kad pasakius kazka yra.. pvz ana vasara mano tevai vaziavo i lt, vyras pokalbio metu jai psake, jin- tegul vaziuoja.. uzsiutino... galvoju nu jei tau neidomu, gaila... nuo to laiko kazko simpatijos ner... uztat i rnenoreciau, kad pas mus atvaziuotu.... gal ir gerai butu, jin kiek suprantu gal ir be pamokymu ar ikirumo moteriske, uztat mano mama negali nereguliavus.. na o tu laikykis, papasakok mum cia kaip tau sekasi:) buk stipri.. ir ziurek, neleisk, kad kazkas vadovauti ir sakutu kaip daryt...
Papildyta:
Emyli, net pamirsau pasveikint susilaukus dukrytes per tas mamas ir anytas:))))
sveikinu:) stiprekit abi:))
joo... as ir su mama kazkaip nesam labai artimos, man ir tokie klausimai kaip turi pienuko, gal neuztenka, kazkaip geriau jau butu neklausus:)) maitinu budavo dukryte, ateina i kambary paziuret:)) kazkaip nepasakydavau, kad palik mus vienas.. atvaziuodavo padet vagyt padarydavo, kas tikrai budavo super pagalba, uztat ai galvoju, paziurek, jie jau nori.. nors noras pasakyt budavo,. tik galvoju nu nemandagu bus.. anytai isrezciau uztat:))