Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

Nors mano mama man kaip drauge, as LABAI gerai su ja sutariu, o anyta kartais sunervina, bet manau gimus vaikui bus balaganas doh.gif

Anyta nervuos, kad pastovei vaika nores ant ranku imti ir ciuciuoti doh.gif
O mama... mama jau dabar pasirode visu grazumu, kai norejau skalbti rubelius naturaliais milteliais, o ji su pykciu tiesiog uzpuole mane, kad nepadaryk tam vaikui laboratorijos. Zodziu kadangi as jauna-as nieko nezinau, o ji gali aiskinti man. Fuj kaip nekenciu tokiu dalyku doh.gif doh.gif doh.gif
Tikiuosi iki kudikelio gimimo issikraustyti kur nors toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(farinelli @ 2010 04 07, 12:31)
Mano mama labai taktiska...nelenda ir nenervina..ji supranta,kad dabar kiti laikai ir net vaiku auginimas,auklejimas pasikeite

mano mama irgi kazkaip labai neaiskina savo 'tiesu", tik jei jau kas jai nelabai priimtina,tai nuomone pasako,bet as kazkaip nereaguoju i tai labai,darau kaip man reikia

QUOTE(wiliushka @ 2010 04 10, 06:40)
kartais pagalvoju kaip smagu butu kazkur issikraustyt toli, kad neiseitu skambint kasdien ir reguliuot

juk paskambint gales jei ir uz 300km gyvensit

QUOTE(spensera1 @ 2010 04 10, 12:55)
aš tai visad savo mamai sakau tai ką galvoju, ką jaučiu be jokių išsisukinėjimu. net jeigu jai tai ir nepatiktų. mūsų santykiai tikrai lb geri thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=aukselis14,2010 04 11, 08:40]
juk paskambint gales jei ir uz 300km gyvensit

sutinku, aukselis14, telefonu gales bet kur pasiekti.. vadinasi, reikes karts nuo karto tiesiog neatsiliept smile.gif bet telefonas gal tik smulkmena... mama nesiliauja mane stebinus savo sumanymais.. paskutinis buvo sestadieni: vasara kelias savaites su dukryte busim lt, tai mama sako tai ar pakrikstysim mergyte... sakau ne, nes vyras mano kartu neskrenda... tai jin tik veidas pasikeite, ir tokiu ne tai, kad gireztu, bet ciut papykus (mat as pasakiau ne) sako vaikas bus pakrikstytas... man jau irgi gana kazkokiu nesamoniu jos klausyt, jau ir as rimtu veidu ir be jokio juoko sakau kas tau su tom krikstynom, sakau mum bus seimos sveten, kai krikstysim pirma vaika, ir abu tevai turi dalyvaut, o jin man, nereikia tete kad dalyvautu... ir stovi nutaisius rimta veida... tai ir supykde, ir is tikruju iskaudino, po savo tokio pasakymo... galvoju nu cia dbr.. sakau svetimais vaikais prasom nesirupint, sakau mes tevai ir cia musu reikalas kada krikstyti, ir kur ir kas dalyvaus.. sakau nustok vadovaut.... tai va, dbr jau kelinta karta teko isklausyt del krikstynu, bet viena kart pasakai ne, negana.. uztat ir sakau, akd kazin kas tarp musu keisis... zinojau, kad vyras mano jai is pradziu nepatiko, bet sakau gal po 3.5metu kai vede ir beveik 7kai kartu gyvenam viskas susitvarke... ir siaip negaliu sakyt, kad jei nepatinka, bet kartais matyt tikrai ne... va butent tada, kai kazkas ne pagal ja... tada visi blogi, nieks neizno ka daro apart jos... ot negaliu pakest ir nemegstu tokiu dalyku sad.gif

Atsakyti
Skaičiau skaičiau čia... g.gif
Savo mamos tai visai neprisileidau... iškart ribas nustačiau... Dabar viskas liuks thumbup.gif
O anyta tai labai padėjo, ir dabar super žmogus thumbup.gif Aišku kartais reikia sudrausminti ax.gif

Dažnai skambina? atsiliepkit tik kas trečią skambutį wink.gif
Atsakyti
Man mama irgi neaiškina savo tiesų smile.gif , jei ko nors paklausiu - mielai atsako jei pati žino. Anyta tai turi charakterį šiaip mėgstantį pavadovauti, bet kažkaip mumi vis aplenkia tas malonumas su tuo susidurti smile.gif) karsta.gif
Atsakyti
na mama nelabai,kisas i dukrytes auklejima,jai nori kaska visada pataria,bet proto rybose.... thumbup.gif
o uosvine,tai jau nori pavadovauti,ir tai nervina,nors jai sakai ,kad gal jau uzteks,tisiog negirdi doh.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad ne viena aš tokia nuskriausta lotuliukas.gif
Mama tai neduok tu Dieve, kartais tas meilės rodymas jau per gerklę lendą. Jei ji galėtų tai mano vaiką į maišą įkištų, kad tik kokios nelaimės nenutiktų. Ir visada nori pati pirma vaikiuką pačiupinėti, net iš rankų griebia. Kažkada ji piktai atsilipė apie vieną moterį atseit iškart lekia prie vaiko į svečius atėjus, o jipati net striukės, nei batų nenusimovus norėjo pasiimti ant rankų, nes buvo ne viena atėjusi į svečius, tai kad jos draugė pirmiau nepaimtų tai ir griebė. Žodžiu vėl gavo pylos, bet jai nelabai rūpi. Kartą ėjom kartu su vežimu pasivaikščioti tai griebia ir rėkia "Atiduok man mano vaiką", baisu, iškart paaiškinau kas čia mama, o kas močiutė, tai daugiau nieko neatkirto. Kartą su žirklėm prie lovytės priėjau tai vėl rėkia "Nelysk su žirklėm prie lovos". Siaubas, atrodo, kad vaikui norėjau duot jas. O kas visų baisiausia tai nueina į labdaryną ir priperka 5 metų vaikui visko už litą, atseit į ateitį. O kur man tas kelnes dideliam bernui laikyt? Į šikną susikišus tuos 5 metus? Tai dabar sakė ieško šalmo su dviračiu važinėtis. Ir prašau visų atkreipti dėmesį jog mano vaikui dar tik 4 mėn doh.gif Bet neskaitant tokių dalykų tai per daug labai ir neaškina, žino, kad auginimai vaikų pasikeitė ir šiaip ne viską ji pati prisimena thumbup.gif
O anyta košmarų košmaras. Norėjo vaiką pripratinti prie sūpavimo. Specialiai. Atėjus į svečius pradėjo vaiką linguoti, gražiai paprašiau jog taip nedarytų nes nenoriu naktimis nemiegoti, o tik vaiką supuoti, tad kad nepripratintų. Ir ką jūs manote, visiškai nereaguoja ir toliau daro savo ir šneka vaikui "Mes darysim ką norėsim, tegul pajaučia vaikas malonumą, kai mamytė nematys mes darysim ką norėsim".. Apakau. Tai pagrąsinau jei taip toliau tai vaiko nematys. Kitą syki atvažiavus vėl tas pats buvo. Bet šį kartą parodžius jog tikrai gero iš manęs nelaukt tokiu elgesiu, tai apsiramino tuo reikalu. O kai pas jų į svečius nuvažiuojam tai vaikiuką taip nukankina, kad grįžus namo jis 2 paras tik miega ir daugiau nieko nedaro, nes jį ten tik ant rankų tąso, net kai verkia, net kai valgyti ar miego nori, nepaleidžia, reikia pačiai išplėšti iš rankų, o kai tai padarau žiūri kaip į didžiausią priešę verysad.gif Tai dabar iki 6mėn vaikiuko ten be priežiūros nepaliksiu, nes kai sužinojo, kad neprimaitinsiu iki pusės metukų, tai buvo tas pats kaip su supavimu, sakė duos valgyt kai nematysiu. Na bet ir įžūlumas žmonių doh.gif
O kas baisiausia vyro brolio žmona lygiai tokia pat. Ir kitą savaitgalį atvažiuoja į Klaipėdą iš Vilniaus, važiuosim visi pas vyro mamą. Tikiuosi vaikas ištvers blink.gif

Pasiguodžiau čia taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 04 20, 10:14)
Mama tai neduok tu Dieve, kartais tas meilės rodymas jau per gerklę lendą. Jei ji galėtų tai mano vaiką į maišą  įkištų, kad tik kokios nelaimės nenutiktų. Ir visada nori pati pirma vaikiuką pačiupinėti, net iš rankų griebia. Kažkada ji piktai atsilipė apie vieną moterį atseit iškart lekia prie vaiko į svečius atėjus, o jipati net striukės, nei batų nenusimovus norėjo pasiimti ant rankų, nes buvo ne viena atėjusi į svečius, tai kad jos draugė pirmiau nepaimtų tai ir griebė. Žodžiu vėl gavo pylos, bet jai nelabai  rūpi. Kartą ėjom kartu su vežimu pasivaikščioti tai griebia ir rėkia "Atiduok man mano vaiką", baisu, iškart paaiškinau kas čia mama, o kas močiutė, tai daugiau nieko neatkirto. Kartą su žirklėm prie lovytės priėjau tai vėl rėkia "Nelysk su žirklėm prie lovos". Siaubas, atrodo, kad vaikui norėjau duot jas. O kas visų baisiausia tai nueina į labdaryną ir priperka 5 metų vaikui visko už litą, atseit į ateitį. O kur man tas kelnes dideliam bernui laikyt? Į šikną susikišus tuos 5 metus? Tai dabar sakė ieško šalmo su dviračiu važinėtis. Ir prašau visų atkreipti dėmesį jog mano vaikui dar tik 4 mėn doh.gif  Bet neskaitant tokių dalykų tai per daug labai ir neaškina, žino, kad auginimai vaikų pasikeitė ir šiaip ne viską ji pati prisimena  thumbup.gif
O anyta košmarų košmaras. Norėjo vaiką pripratinti prie sūpavimo. Specialiai. Atėjus į svečius pradėjo vaiką linguoti, gražiai paprašiau jog taip nedarytų nes nenoriu naktimis nemiegoti, o tik vaiką supuoti, tad kad nepripratintų. Ir ką jūs manote, visiškai nereaguoja ir toliau daro savo ir šneka vaikui "Mes darysim ką norėsim, tegul pajaučia vaikas malonumą, kai mamytė nematys mes darysim ką norėsim".. Apakau. Tai pagrąsinau jei taip toliau tai vaiko nematys. Kitą syki atvažiavus vėl tas pats buvo. Bet šį kartą parodžius jog tikrai gero iš manęs nelaukt tokiu elgesiu, tai apsiramino tuo reikalu. O kai pas jų į svečius nuvažiuojam tai vaikiuką taip nukankina, kad grįžus namo jis 2 paras tik miega ir daugiau nieko nedaro, nes jį ten tik ant rankų tąso, net kai verkia, net kai valgyti ar miego nori, nepaleidžia, reikia pačiai išplėšti iš rankų, o kai tai padarau žiūri kaip į didžiausią priešę verysad.gif  Tai dabar iki 6mėn vaikiuko ten be priežiūros nepaliksiu, nes kai sužinojo, kad neprimaitinsiu iki pusės metukų, tai buvo tas pats kaip su supavimu, sakė duos valgyt kai nematysiu. Na bet ir įžūlumas žmonių doh.gif
O kas baisiausia vyro brolio žmona lygiai tokia pat. Ir kitą savaitgalį atvažiuoja į Klaipėdą iš Vilniaus, važiuosim visi pas vyro mamą. Tikiuosi vaikas ištvers blink.gif

SheMe.. jo, paskaiciau ir galvoju tikrai gera zinot, kad ne viena tokia.. skaiciau ir kai kas taip pazystamai atrode.. man ir kartais atrodo kad mama vos ne isivaizudoja, kad cia jos vaikas... su maitinimu is pradziu irgi buvo tas pats, dukrtye kai keliu menesiuku buvo as ja maitinau ir pienuko sociai zutekdavo, tik mamai kazkaip kitaip atrodydavo. neisivaizudoju kodel.. kasdien skambindavo, sakydavo, kad duok misinuko, gal jai neuztenka, gal jin alkana, aplamai idomu kiek jin per karta isgeria.. sakau koks skirtumas, kiek nori tiek zinda, sakau pasisotina ir viskas, negi viska matuot reikia.. o jin vistiek ikyriai duok misinuko, gal pieno mazai turi i rt.t. jau tiek atsibosdavo klausyt, ne tas zodis.. ne karta sakiau, gana jau.. kaip tai tesdavo savo kaip uzsukta:) ir vis tas noras reguliuot, kad pagal ja butu.. as suprantu, nori maodet, myli, bet kartais tikrai taip atrodo, akd vos ne per daug... jei kur parduotuvej vazinejames, tik palikciau vezimuka kur salia ir singsni zengciau sone ka paziuret, jau paemus stumia vezimuka... virsune !! gi mano vaikas, ne jos.. as galiu pasistumt savo vaika.. irgi ne karta sakiau, kad mano vaikas, as zinau kas geraisuia ir darysiu kaip man atrodo, o ne kaip kazkas nori.. kazkada buvom prie vandenyno nuvaziave as su mazaja ir mano tevai, tai tetis mano sako nunesiu mazute prie pat vandens, parodysiu bangas, nu ir nuejo visi trys... kokia moteriske vaikstinejo ten, tai mama jau atejus sako kad ta moteriske klause kiek laiko jos mergytei... o kad patenkinta visa, sako cia mano anuke... fu.. negaliu klausyt tokiu nesamoniu, nei juokinga buvo nei ka, kad moteriske apsiriko.... ir ner del ko but patenkintai, kad palaike mano dukryte jos vaiku... tai va, taip ir gyvenam, ane smile.gif na, laikykis i rbuk stipri.. kartais net nzn kam ir pasiguost... vyras sako nekreipk demesio, ir aplamai ne visi supranta, tai as ir kazkaip suradau temele, ai sakau parasysiu.. vis pasiguodi:))
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 04 20, 18:14)
Mama tai neduok tu Dieve, kartais tas meilės rodymas jau per gerklę lendą. Jei ji galėtų tai mano vaiką į maišą  įkištų, kad tik kokios nelaimės nenutiktų. Ir visada nori pati pirma vaikiuką pačiupinėti, net iš rankų griebia. Kažkada ji piktai atsilipė apie vieną moterį atseit iškart lekia prie vaiko į svečius atėjus, o jipati net striukės, nei batų nenusimovus norėjo pasiimti ant rankų, nes buvo ne viena atėjusi į svečius, tai kad jos draugė pirmiau nepaimtų tai ir griebė. Žodžiu vėl gavo pylos, bet jai nelabai  rūpi. Kartą ėjom kartu su vežimu pasivaikščioti tai griebia ir rėkia "Atiduok man mano vaiką", baisu, iškart paaiškinau kas čia mama, o kas močiutė, tai daugiau nieko neatkirto. Kartą su žirklėm prie lovytės priėjau tai vėl rėkia "Nelysk su žirklėm prie lovos". Siaubas, atrodo, kad vaikui norėjau duot jas. O kas visų baisiausia tai nueina į labdaryną ir priperka 5 metų vaikui visko už litą, atseit į ateitį. O kur man tas kelnes dideliam bernui laikyt? Į šikną susikišus tuos 5 metus? Tai dabar sakė ieško šalmo su dviračiu važinėtis. Ir prašau visų atkreipti dėmesį jog mano vaikui dar tik 4 mėn doh.gif  Bet neskaitant tokių dalykų tai per daug labai ir neaškina, žino, kad auginimai vaikų pasikeitė ir šiaip ne viską ji pati prisimena  thumbup.gif
O anyta košmarų košmaras. Norėjo vaiką pripratinti prie sūpavimo. Specialiai. Atėjus į svečius pradėjo vaiką linguoti, gražiai paprašiau jog taip nedarytų nes nenoriu naktimis nemiegoti, o tik vaiką supuoti, tad kad nepripratintų. Ir ką jūs manote, visiškai nereaguoja ir toliau daro savo ir šneka vaikui "Mes darysim ką norėsim, tegul pajaučia vaikas malonumą, kai mamytė nematys mes darysim ką norėsim".. Apakau. Tai pagrąsinau jei taip toliau tai vaiko nematys. Kitą syki atvažiavus vėl tas pats buvo. Bet šį kartą parodžius jog tikrai gero iš manęs nelaukt tokiu elgesiu, tai apsiramino tuo reikalu. O kai pas jų į svečius nuvažiuojam tai vaikiuką taip nukankina, kad grįžus namo jis 2 paras tik miega ir daugiau nieko nedaro, nes jį ten tik ant rankų tąso, net kai verkia, net kai valgyti ar miego nori, nepaleidžia, reikia pačiai išplėšti iš rankų, o kai tai padarau žiūri kaip į didžiausią priešę verysad.gif  Tai dabar iki 6mėn vaikiuko ten be priežiūros nepaliksiu, nes kai sužinojo, kad neprimaitinsiu iki pusės metukų, tai buvo tas pats kaip su supavimu, sakė duos valgyt kai nematysiu. Na bet ir įžūlumas žmonių doh.gif

Uzjauciu, nieko sau jusu seimyna smile.gif
O vyras ja sako? gal jis galetu savo vyriska balsa parodyti ir pasakyti, kas prie ko.
Atsakyti
maniskes abi seimos moteriskes bande mane "paaukleti", kai dukryte gime. Anyta gal daugiau, nes dazniau uzsukdavom - arciau gyvena. ypac su maitinimu - kazkodel visiem atrodo, kad jei keliu men kudikis verkia, tai butinai reiskia, jog truksta pieno (o vargsei pilvuka pusdavo labai), ir reikia primaitinti misinukais, kad jau keliu men reikia kosytes duoti ir pan. bet kazkaip man pro viena ausi ieidavo, pro kita iseidavo tie pamoklsvaimai. dabar jei ir pasako ka, bando patarti, tai jei man priimtina - vadovaujuos tuo, jei ne - neimu i galva. jos taip pat.
o linksmiausia dalis - praejusia vasara, dukrytei kokie 2,5 metu buvo, ji su savo teciu isvaziavo pas jo tevus keliom dienom (as dirbti turejau). veliau vyro sesuo pasakojo, kaip anyta gerinosi anukei - duoda saldaini, sako imk, tetis nematys. o maniske ir sako: as jau viena suvalgiau, man daugiau negalima thumbup.gif ir saldainio neeme.
Atsakyti
QUOTE(wiliushka @ 2010 04 21, 05:49)
SheMe.. jo, paskaiciau ir galvoju tikrai gera zinot, kad ne viena tokia..

Bet rimtai, nesuprantu kas visoms močiutėms užeina dėl to pieno doh.gif Maniškė taip pat sakydavo "ar tikrai pienuko pakanka? Tu gal nusitrauk, pažiurėk kiek yra?" O kam man visa tai daryti jei jis sotus ir patenkintas g.gif Laikykimės. aš vis tikiuosi, kad toks močiukiškas jausmas dings ir galėsiu ramiai gyventi lotuliukas.gif

QUOTE(M.Rasele @ 2010 04 21, 09:07)
Uzjauciu, nieko sau jusu seimyna smile.gif
O vyras ja sako?  gal jis galetu savo vyriska balsa parodyti ir pasakyti, kas prie ko.

Taip taip, tokia pagerinta lotuliukas.gif Nors mama pradėjo kaip ir gražiau elgtis. Jai vis peikiu vyro mama, sakau kas man nepatinka elgesyje su vaiku ir matydama kokia mano pikta reakcija būna stengiasi nedaryti to kas man nepatinka, kad daro vyro mama. Žodžiu taikosi kažkaip, kad tik į mano priešų grupę nepatektų lotuliukas.gif
O vyras nieko nesako, jam šviečiasi visiškai vienodai. Net vakar susipykom dėl to. Aš vėl kažką negero pasakiau apie jo mamytę, tai ojojoj, ginti pradėjo. Bet sakė jog stengsis mane suprasti, bet šiaip pagalbos iš jo net nesitikiu, viena ir toliau turėsiu kovoti už savo vaiką, kad jis skirtų kas mama yra, o kas močiutė. unsure.gif
melyne, na bet šaunuolė tavo dukrytė thumbup.gif Vat taip ir nori tos bobulytės nuteikti prieš tėvus, kad tik jos pačios geriausios atrodytų blink.gif Bet kai tokį nuostabų vaiką turi tai nėra dėl ko nerimauti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, pasiskaiciau tokias pazystamas situacijas, stiprybes mamytes mirksiukas.gif Man irgi nekas su mama ir anyta, anyta del pieno kabinejas kad irgi nepakanka kai maziukas muistosi ir del pampersu keitimo, kad tipo pinigus svaistau, o mama vos gimusi kudiki norejo paiimti ant ranku pries tai pasikvepinusi riesus. Tai vat. ax.gif
Atsakyti