Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

QUOTE(neiruke @ 2011 02 14, 13:29)
yra kam padeda mama, o yra kam trukdo
man tai abidvi su savo vadovavimais o ne patarimais tik trukdo. geriau mociutes patarimai nei anytos ar mamos vadovavimai

Na cia kaip kam ax.gif mano mociute labai toly .... verysad.gif
Atsakyti
man mama labai padejo kai as tik gryzau is ligoninej ir gulejau visa paslika be jegu biggrin.gif tada kelias dienas pas mus gyveno
siaip dabar kai maziukas jau didesnis padeda jai pati paprasau, o anyta - jei galetu tai turbut is manes maziuka sau pasiimtu, nes labai ji wub.gif ir niekada neatsisako padeti paziureti jei kur norim su vyru iseiti
Atsakyti
Mama padeda anyta trukdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara123 @ 2011 02 27, 15:03)
Mama padeda anyta trukdo  doh.gif

pritariu.. mama padeda, o anyta tikrai trukdo, atvaro nepranešus, niurko tą vaiką taip, kad paskui jis visą vakarą rėkia, o naktį prastai miega bash.gif norėčiau gyvent kur nors atokiau nuo anytos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mama mazai kisasi...savo nuomones niekad nepersa, ir sveciuojas gal 1 kart i menesi ar kas du. O anyta per vyra bando kontroliuot. Ir siaip pamego daznai i svecius uzsukt. Graziuoju prasiau(per vyra), kad nelistu taip, kad mane tas vargina. Tai supyko ir dbr nesirodo...bet man kokia ramybe! Ateis laikas ir atslugs wink.gif as ir siaip nemegeja daznu sveciu namie, o cia budavo, kad vyro tevas vos ne kasdien uzeina ir anyta uz kompanija vis prisijungdavo kartais. Ir i poliklinika visa vyro seimyna lekdavo. As taip negaliu...man daugiau erdves reikia.
Atsakyti
QUOTE(Nifertiti @ 2011 02 14, 22:28)
Na cia kaip kam  ax.gif  mano mociute labai toly .... verysad.gif

as ir manau, kad kiekvienai mamytei atrodo skirtingai. mano mama ir anyta gyvena toli nuo manes, tai nera su kuo pasikonsultuoti, aisku, telefonu galima visada, bet tarkim palikti vaikucius trumpam retkarciais..tai verciames vieni su vyru, bet del to nesiskundziu, viskas ok
Atsakyti
Man nei mama, nei anyta nesikisa smile.gif
Atsakyti
kadangi ir mama, ir anyta toli, tai patrukdyti jos gali man tik per skype biggrin.gif o jei rimtai, tai as toks zmogus, kad viska turiu nuspresti ir padaryti pati. man nereikia net patarimu. jei reikes, paklausiu ax.gif anyta norejo pas mus atvaziuoti kelioms savaitems, tai as uzprotestavau biggrin.gif
Atsakyti
Su anyta visada puikiai sutariau, bet po gimdymo atsirado kazkokia nepaaiskinama itampa. Niekada nesikisusi i musu su vyru bendra gyvenima, pradejo garsiai reiksti tam tikras savo nuostatas del maitinimo krutimi, del vaiko krikstynu ir pan. Todel pastaruoju metu su uosviais bendraujame retai, o ir jie retai mus aplanko.

Mama nuo pas pradziu stengesi man padeti. Pirmaja savaite kone kasdien atvaziuodavo pabuti su vaiku, kad galeciau atsipusti, apsitvarkyti. Po keleto menesiu dukra apsirgo, todel daznai skambindavau mamai, klausdama patarimu. Taciau del nuolatiniu mano skambuciu mama turbut pajuto kazkoki mano nepasitikejima savimi, kaip mama, todel prasidejo patarinejimai be jokio paklausimo, savo "tarybines" patirties brukimas del maitinimo, migdymo, ugdymo. Bet nenusileidau, daug skaiciau, domejausi siuolaikiniais metodais, vaiku auginimo ypatumais, naujausiais moksliniais tyrimais ir ismokau i kiekviena man nepriimtina pamokyma atkirsti savo ziniomis. Todel dabar jauciu daug didesni pasitikejima ir pagarba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DeilijoSa @ 2009 02 21, 20:24)
i musu seima gimus pirmagimiui nesikiso nei viena,aisku prireikus pagalbos ar konsultacijos jos buvo pirmos i kurias kreipemes,bet siaip jokiu problemu su jomis nebuvo thumbup.gif

pas mane irgi taip pat buvo viskas, gal pradzioj bande bet bet buvo paaiskinta , kad nesikistu...tikiuosi ir dabar taip bus gimus antram:)
Atsakyti
Mergaites, uzjauciu del ne itin geru mamu ir anytu, jusu ir vaikelio atzvilgiu... 4u.gif Pati neturiu nei tos nei tos, o leliuka turesiu uz 6 savaiciu... smile.gif nestuke.gif Gal labai noresis kad kas nors butu salia ir padetu... blush2.gif
Nors manau, kad geriau vienai, nei klausytis amzinos pasakos- kaip mano laikais buvo taip, o dabar vat kaip... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi Nea @ 2011 03 11, 18:35)
Mergaites, uzjauciu del ne itin geru mamu ir anytu, jusu ir vaikelio atzvilgiu...  4u.gif  Pati neturiu nei tos nei tos, o leliuka turesiu uz 6 savaiciu...  smile.gif  nestuke.gif Gal labai noresis kad kas nors butu salia ir padetu... blush2.gif 
Nors manau, kad geriau vienai, nei klausytis amzinos pasakos- kaip mano laikais buvo taip, o dabar vat kaip...  schmoll.gif

tureti jas nera blogai, taciau kai kisasi norisi, kad ju nebutu biggrin.gif gerai , kad mano atveju iskarto suprato kad ju nuomone yra neidomi....taciau kitoms visa gyvenima taip tenka vargti, taciau manau pacios jos apsileidzia, nieko nesakydamos kai kisasi....paskui ir yra uzauginami ne vaikai o babytukai....
Atsakyti