Kitam Lt gale gyvena, todel retai mato musu stebukliuka, labai noreciau kad arciau butu
o kai nuvaziuojam labai padeda, ir pinigine prasme ir ekologiskom darzovem bei mesytem, ir su maziuku noriai bendrauja
padeti tai padeda, bet uzknisa nuomoniu pirsimas. Labiausiai nepatinka, kad kisa vaikams bet koki maista, kaip kokiem suniukams nuo stalo vis po kasneli ko nors, o po to vaikai normalaus maisto nebevalgo
. Tipo, duok ka nors skanaus
Papildyta:
ir as pritariu
Papildyta:
QUOTE(laukianti29 @ 2011 01 18, 20:02)
pritariu visu šimtu proc.
ir as pritariu
QUOTE(gabi775 @ 2011 01 27, 15:40)
Laba, o man labai padeda ir mama ir anyta, už ką ir labai dėkinga esu;)
Man abi labai padeda, niekada nieko neaiškina ir nesako, kad kažką blogai darau ir pan.
O anyta irgi puiki, matomes kartą į mėnesį, nes gyvena kitam mieste, bet nevengiam ir po kelias savaitėles pasisvečiuoti kai būna proga
Žodžiu spjaunu tris kartus per petį (pfiu pfiu pfiu) ir toliau džiaugiuos savo šeima
beje, man mano tėvas daugiau gyvenimo gadina, nei abi mamą ir anytą sudėjus, va tas tai mėgėjas pakritikuoti ir paaiškinti, kaip aš savo vaiką turiu auklėti
man su anyta tai laaabai nepasisekė
šiaip ji gera, bet visą gyvenimą dirbusi vaikų mokytoja, tai akivaizdžiai stogas nuvažiavęs
tai gerai, kad ji nuo mūsų toki gyvena
bet ir tai, paskambinus bando reguliuoti, tai negalima leliuko dažnai maudytis, tai į kiemą negalima vesti ir t.t...
o mama tai pasaka
ji neaiškina kaip turėčiau daryt ar kaip negalima daryt ir t.t. visad padeda kai prašau pasako kaip elgtis įv. situacijose
ne taip, kaip anyta, vis reguliuoja kaip elgtis su savo vaikučiu ir tas labai erzina, o dar dabar galvoja, kad vasarai mėnesiui atvažiuos pas mus pasibūti, neva padės prižiūrėti lelių
o mama tai pasaka
Patarkit, ką daryti. Buvom su MB parduotuvėj, apsipirkom po algos
Anot jos, brangesni drabužiai - geresni. Taip pat sakė, kad palto kokybė bloga, batai ilgai nelaikys (tai žinoma, kad jos batai laiko po 5 metus, nes ji 10 metų viešuoju transportu nevažinėja, o mes lakstome iš stotelės į stotelę po 3-4 persėdimas per dieną.). Ji to nesupranta.
Kita situacija - mes su MB buvome renginyje ir after party vėliau, pavėlavome į paskutinį autiką (taip, čia mūsų kaltė). Sakau Mb, paskambink mamai, tegul atvaro paima mus ir namo nuveža (buvo 23.30 h, maždaug). Jis sako - "Ne, ji jau miega". (Nuo tos vietos iki jos - 10-15 min. kelio (gal net ir greičiau, kamščių nebūtų). Tai turėjau skambinti pusbroliui, kad jis iš kito miesto važiuotų mus imti (ir jis atvažiavo).
Kaip man vertinti Mb ir jo mamos santykius? Ir kaip vertinti jos elgesį mūsų atžvilgiu?
Šiaip jo mama yra geras žmogus, padorus. Bet jos elgesys - mane veda iš kantrybės. O jis tyli
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 02 02, 16:57)
Anot jos, brangesni drabužiai - geresni. Taip pat sakė, kad palto kokybė bloga, batai ilgai nelaikys (tai žinoma, kad jos batai laiko po 5 metus, nes ji 10 metų viešuoju transportu nevažinėja, o mes lakstome iš stotelės į stotelę po 3-4 persėdimas per dieną.). Ji to nesupranta.
Kita situacija - mes su MB buvome renginyje ir after party vėliau, pavėlavome į paskutinį autiką (taip, čia mūsų kaltė). Sakau Mb, paskambink mamai, tegul atvaro paima mus ir namo nuveža (buvo 23.30 h, maždaug). Jis sako - "Ne, ji jau miega". (Nuo tos vietos iki jos - 10-15 min. kelio (gal net ir greičiau, kamščių nebūtų). Tai turėjau skambinti pusbroliui, kad jis iš kito miesto važiuotų mus imti (ir jis atvažiavo).
Kaip man vertinti Mb ir jo mamos santykius? Ir kaip vertinti jos elgesį mūsų atžvilgiu?
tiesiog keista, kaip suaugęs žmogus (Mb) yra toks padkablūčnikas
.
Šiaip jo mama yra geras žmogus, padorus. Bet jos elgesys - mane veda iš kantrybės. O jis tyli
.
Nu tai anyta teisi, kame Jūs matot problemą? Ir kodėl gi ji negali turėti savo nuomonės vien todėl, kad jūs neišgalit nusipirkt kokybiškų batų?
O dėl "after party"... Jūs esat įžūlus ir išlepintas vaikas. Taxi reikėjo kviestis, o ne žadinti anytą ar pusbrolį per pusę miesto varinėt. Jei jau turėjot pinigų renginiams ir after parčiams, tai reikėjo pasilikti ir kelis papildomus litus grįžimui. Kad kitų naktį nereiktų kelt, idant jums patarnautų.
Sorry, bet Jūsų pretenzijos - tai mažo vaiko trepsėjimai kojyte. Ir anyta čia niekuom dėta.
QUOTE(Hmmm... @ 2011 02 02, 17:04)
Nu tai anyta teisi, kame Jūs matot problemą? Ir kodėl gi ji negali turėti savo nuomonės vien todėl, kad jūs neišgalit nusipirkt kokybiškų batų?
O dėl "after party"... Jūs esat įžūlus ir išlepintas vaikas. Taxi reikėjo kviestis, o ne žadinti anytą ar pusbrolį per pusę miesto varinėt. Jei jau turėjot pinigų renginiams ir after parčiams, tai reikėjo pasilikti ir kelis papildomus litus grįžimui. Kad kitų naktį nereiktų kelt, idant jums patarnautų.
Sorry, bet Jūsų pretenzijos - tai mažo vaiko trepsėjimai kojyte. Ir anyta čia niekuom dėta.
Kita situacija - aš nevalgau mėsos (jau nuo lb seniai). Pas ją svečiuose esame. Kepdama bulves nori įmaišyti dešros (nors prieš gaminima Mb sakė, kad nereikia) - didžiausias skandalas kyla, kodėl be mėsos.
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 02 02, 21:46)
QUOTE(zuzu @ 2011 02 03, 02:02)
Siaip nenoriu gilintis, noriu tiesiog patarimo - kaip priimti toki elgesi, kaip ji vertinti? Siuo metu priimu, kaip yra
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 02 03, 00:46)
Kita situacija - aš nevalgau mėsos (jau nuo lb seniai). Pas ją svečiuose esame. Kepdama bulves nori įmaišyti dešros (nors prieš gaminima Mb sakė, kad nereikia) - didžiausias skandalas kyla, kodėl be mėsos.
zinot pritariu, kad esat islepintas, kaprizingas vaikas. Anyta neprivalo duoti jums savo automobilio, jei nenori, neprivalo vaziuoti nakti jusu pasiimti is vakareliu. o del to kad tamsta esat vegetare, tikrai neprivalo ir ji pamirsti mesa
O aš va neturiu deja anytos
o mama gyvena už 400km.. tai irgi nekas... esu šviežiai iškepta mamytė, tai gal ir gerai būtų, jei šalia kažkas būtų, MB visą dieną darbe, bet kaip sakoma net ir šuo kariamas pripranta
tai ir mes su mažyliu jau įpratę nuo pirmų dienų dviese dienas leisti
ir gana puikiai sekasi. O mama, kai buvo atvažiavus, tai bent jau iš to kaip elgėsi įtariu, kad padarytų mano vaiką rankinuku
nes tik vaikas suurzgė o ji jau ir bėga paimt
dar klausiu ar bent atsimerkęs buvo, sako nežinau
na bet suprantu ją, pirmą kart močiutė
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 02 03, 00:46)
Nu tai anyta čia prie ko, jei Jūsiškis dar suaugt nesugebėjo
Aš suprantu, kad Jums tai nepatinka, tačiau tiesiog taip jau būna su kai kuriais "vyresniais" žmonėmis
Jūs abu dar nesubrendę ir vaikiški (nepykit, aš tikrai įžeist nenoriu, o jaunystės maksimalizmas iš viso yra jėga
Suaugsit, patapsit pilnai savarankiški ir bėdų nebeliks. Jei tik požiūrį pakeisit