Mano persikiukas pirmi metai žydi.Saugau kaip mažą vaiką.Vakar buvau lają apvyniojųsi agroplėvele,nes pranešė šalnas.Šiandien vėl nuėmiau.Tręšiu kompleksinėmis trąšomis.O per TV sakė,kas nemoka genėti,geriau prie persiko nekišti nagų.

QUOTE(IngridaB @ 2009 05 02, 21:12)
Mano persikiukas pirmi metai žydi.Saugau kaip mažą vaiką.Vakar buvau lają apvyniojųsi agroplėvele,nes pranešė šalnas.Šiandien vėl nuėmiau.Tręšiu kompleksinėmis trąšomis.O per TV sakė,kas nemoka genėti,geriau prie persiko nekišti nagų. 

Graziai zydi

koks grazumelis

mano tevai irgi augina persika:) pasisodino del idomumo
sie metai jau antri. praejusias metais sulauke pirmo derliaus. persikai panasiai slyvos dydzio ir labai pukuoti
labai aromatingi ir skanus.
ziuresim koki derliu duos siemet

sie metai jau antri. praejusias metais sulauke pirmo derliaus. persikai panasiai slyvos dydzio ir labai pukuoti

ziuresim koki derliu duos siemet

oho, koks gražuolis
Kiek jam jau metų? Ir kaip tu čia jį nugenėjai, kad vos ne iš pašaknų penkios šakos auga?
Gal gan žemai viršūnę pjovei ir leidai augt tik tom penkiom šakom? Nu labai labai
O maniškis dar nežydi
O gal nėr ko dar žiedelių tikėtis, kai tik šį pavasarį pasodintas?

QUOTE(*saulašarė* @ 2009 05 06, 15:18)
oho, koks gražuolis
Kiek jam jau metų? Ir kaip tu čia jį nugenėjai, kad vos ne iš pašaknų penkios šakos auga?
Gal gan žemai viršūnę pjovei ir leidai augt tik tom penkiom šakom? Nu labai labai
O maniškis dar nežydi
O gal nėr ko dar žiedelių tikėtis, kai tik šį pavasarį pasodintas? 

Jam jau kokie 6 metukai man rods bus , nes kai atsikraustėm į namą gyvent ans jau buvo ir seni šeimininkai abejoju ar genėjo , o mes irgi negenėjom , leidam augt ir tiek

Tai tau turėtų žydėt kitą pavasarį ,nes jau ein žydėjimas į pabaigą

Idomu ar dabar dar nebutu velu sodint persikeli

Aisku ,kad nevelu -tik kazi ar gausi ka gero pirkt, nes per parodas buna geriausi ispirkti
QUOTE(rukutukas @ 2009 05 06, 15:09)
Mano rudeni sodintas irgi dar nezydi

Gal jus is pajurio ir silciau pas jus? Maniskis auga prie Alytaus

QUOTE(rsc @ 2009 05 06, 18:51)
Mano rudeni sodintas irgi dar nezydi
Ir lapeliu dar beveik nera - gal cia nuo veiksles priklauso?

gal žydės kitais metais