Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Bliss Pearl @ 2009 03 05, 21:18)
Sveikos, as ploviau galva cia rekomenduotu sampunu su cofeinu, dariua kaukes su medum, galva pilna ataugusiu palukeliu  biggrin.gif  bet vistiek labai slenka  verysad.gif

pas mane irgi yra tu ataugusiu plaukeliu,bet pastebiu kad ir tu mazu iskrenta g.gif ,nes jie vis dar slenka.
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 03 06, 18:07)
šian "pelenej" nusistveriau kazkoki losjona negirdetu pavadinimu "raywell" nuo plauku slinkimo, plauku augimui, drekinimui, stiprinimui, maitinimui, sudetyje daug naturaliu medziagu, hmmm na ziuresiu, kaip prigis ar ne jis man. nes jau tiek visko turiu plaukam doh.gif  greit pardavinesiu biggrin.gif

user posted image
toks va, gal bandziusiu ar girdejusiu yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 03 06, 22:09)
user posted image
toks va, gal bandziusiu ar girdejusiu yra? smile.gif

pirmą kartą apie tokį girdžiu g.gif
Atsakyti
jei ne paslaptis, kiek kainavo? parodoj paprastai ne pigu buna ... g.gif
Atsakyti
[quote=vaida L,2009 03 06, 22:01]
pirmą kartą apie tokį girdžiu g.gif
ir man jis visai negirdetas ir nematytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bliss Pearl @ 2009 03 05, 22:18)
Sveikos, as ploviau galva cia rekomenduotu sampunu su cofeinu, dariua kaukes su medum, galva pilna ataugusiu palukeliu  biggrin.gif  bet vistiek labai slenka  verysad.gif

Sveikutes!
noreciau ir as pasidalinti savo patirtim apie priemones nuo plauku slinkimo.
kas tikrai man padejo - tai sampunas ir ampulytes KERASTASE nuo slinkimo specialios. tai tikrai pries naudojima slinko plaukai stipriai, o sunaudojau 20 ampuliu, tai budavo , kad po sukavimo sukose lieka tik keli plaukuciai.
Jei reiketu vel naudoti as - tik UZ KERASTASE. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 03 06, 17:07)
šian "pelenej" nusistveriau kazkoki losjona negirdetu pavadinimu "raywell" nuo plauku slinkimo, plauku augimui, drekinimui, stiprinimui, maitinimui, sudetyje daug naturaliu medziagu, hmmm na ziuresiu, kaip prigis ar ne jis man. nes jau tiek visko turiu plaukam doh.gif  greit pardavinesiu biggrin.gif

as irgi nusistveriau peleneij , ejau ieskoti plaukam bet kitos firmos kokios , bet nusipirkau kazkokia irgi negirdeta ,. taij ryt bandysiu. , tikuosi prigi, nes kas dvi -tris savaijtes isigyju po naujas priemones doh.gif per daujg., bet vis tikiuosi koki geri atrasti. smile.gif
parasyk, kaip tau ar patiko, mirksiukas.gif
tik as ne nuo plauku slinkimo.. ax.gif tik drekinimui..
Atsakyti
Su nuolaida mokejau virs 40 lt.

Papildytas naturaliais biomineralais, sojos liposomomis ir darzoviu ingridientais: apyniu, kekine juodzole, granatomis biggrin.gif , ozrage, salaviju, karkline palme bei citrina. Sie ingridientai padeda odai pasiekti idealu galvos dregmes balansa, suaktyvina plauko svogunelio medziagu apykaita, pagerina jo maitinimo funkcija. Veikl. medziagos stimuliuoja galvos odos mikrocirkuliacija, stiprina saknis, skatina plauku augima. bla bla bla smile.gif laikas parodys. g.gif

prof. kosmetika, merginos is kauno atvaziavusios pristatinejo.

Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 03 07, 10:06)
Su nuolaida mokejau virs 40 lt.

Papildytas naturaliais biomineralais, sojos liposomomis ir darzoviu ingridientais: apyniu, kekine juodzole, granatomis biggrin.gif , ozrage, salaviju, karkline palme bei citrina. Sie ingridientai padeda odai pasiekti idealu galvos dregmes balansa, suaktyvina plauko svogunelio medziagu apykaita, pagerina jo maitinimo funkcija. Veikl. medziagos stimuliuoja galvos odos mikrocirkuliacija, stiprina saknis, skatina plauku augima. bla bla bla  smile.gif    laikas parodys. g.gif

prof. kosmetika, merginos is kauno atvaziavusios pristatinejo.

Nu aprašymas tai idealus bigsmile.gif
Atsakyti
na pojuciai kol kas tik tokie, kad panaikino pleiskanas, nes buvo pradejus pleiskanot galvos oda, siaip neriebus, patogus naudoti, tai tiek kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bliss Pearl @ 2009 03 05, 22:18)

Gal galima suzinoti-koki sampuna su kofeinu naudojote konkreciai?
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2009 03 06, 14:30)
reikia su vandeniu smile.gif

O as esu visur skaiciusi kad nereikia jo nuplauti
Atsakyti