Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(vaida L @ 2009 03 05, 18:51)
O itrynus čemeryčiom paskui perplauti nereikia?

Palaikyk apie val ir issiplauk smile.gif
Atsakyti
Drėkinamoji ir maitinamoji plaukų kaukė:
1 kiaušinio trynys
1 arb. šaukštelis aliejinio vitaminų A, E, ir D tirpalo
3 lašai medicininio žibalo
1 arb. šaukštelis čemeryčių vandens
1 arb. šaukštelis ricinos aliejaus
Viską išmaišyti ir ištepti plaukus. Laikyti 30 min., tada perskalauti šiltu vandeniu.
Labai tinka sausiems, ploniems, lūžinėjantiems plaukams.

Ir dar daug geros informacijos 4u.gif
http://www.sveikaszm...r...&subtema=81
Atsakyti
aš jau turiu PRIORIN clap.gif pirmą mėn gersiu po 3 kapsules ,kad ir kaip brangoka ,bet noriu matyt poveikį kuo greičiau ,iš tikro ir parašyta ,kad gert po 3 ,nors čia kažkas rašė ,kad po 2 užtenka g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida L @ 2009 03 08, 16:49)
Drėkinamoji ir maitinamoji plaukų kaukė:
1 kiaušinio trynys
1 arb. šaukštelis aliejinio vitaminų A, E, ir D tirpalo
3 lašai medicininio žibalo
1 arb. šaukštelis čemeryčių vandens
1 arb. šaukštelis ricinos aliejaus
Viską išmaišyti ir ištepti plaukus. Laikyti 30 min., tada perskalauti šiltu vandeniu.
Labai tinka sausiems, ploniems, lūžinėjantiems plaukams.

Ir dar daug geros informacijos  4u.gif
http://www.sveikaszm...r...&subtema=81

visko reikia nusipirkt ,bandysiu tą kaukę bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas isbandet ActivF priemones nuo plauku slinkimo? (atsiprasau, jei jau buvo mineta, nepastebejau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Xanaka @ 2009 03 06, 22:09)
Sveikutes!
noreciau ir as pasidalinti savo patirtim apie priemones nuo plauku slinkimo.
kas tikrai man padejo - tai sampunas ir ampulytes KERASTASE nuo slinkimo specialios. tai tikrai pries naudojima slinko plaukai stipriai, o sunaudojau 20 ampuliu, tai budavo , kad po sukavimo sukose lieka tik  keli plaukuciai.
Jei reiketu vel naudoti as - tik UZ KERASTASE. rolleyes.gif

na va,prisiskaiciau jusu visokiu naminiu,girdetu ir nelabai,kai kurios bandytos ir ne karta,kaukiu ir patarimu ir galiausiai,kadangi,esu baisi tingine blush2.gif nusipirkau kerastase visa rinkini-kaina kosmine gavosi(bet perpus pigiau nei man siule tik ampules kirpykloj ir perpus pigiau,nei buciau pirkus internetinej parduotuvej),bet tikiuosi,kad pades,nes plaukai-kuokstais eina,o zaisti su kaukemis naminemis neturiu nei noro,nei kantrybes doh.gif lotuliukas.gif
taigi,tikiuosi,kad bent po menesio kurso pamatysiu pagerejima-papasakosiu,kaip sekesi ir kokie pokyciai,jei bus kam idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 09, 22:23)
na va,prisiskaiciau jusu visokiu naminiu,girdetu ir nelabai,kai kurios bandytos ir ne karta,kaukiu ir patarimu ir galiausiai,kadangi,esu baisi tingine blush2.gif nusipirkau kerastase visa rinkini-kaina kosmine gavosi(bet perpus pigiau nei man siule tik ampules kirpykloj ir perpus pigiau,nei buciau pirkus internetinej parduotuvej),bet tikiuosi,kad pades,nes plaukai-kuokstais eina,o zaisti su kaukemis naminemis neturiu nei noro,nei kantrybes doh.gif  lotuliukas.gif 
taigi,tikiuosi,kad bent po menesio kurso pamatysiu pagerejima-papasakosiu,kaip sekesi ir kokie pokyciai,jei bus kam idomu mirksiukas.gif

labai įdomu biggrin.gif
Atsakyti

durns klausimas blush-anim-cl.gif ....bet o taciau visgi.... o jus visas priemones renkates slenkantiems plaukams?
as kazkaip ne.
vitaminai tik ir kaukes.
iki siol bent.
tik vakar pirmakart namie atsirado sampunas, skirtas butent slenkantiems plaukams (Kadus_kazkaip_temporary loss).
gali toks daiktas kaip sampunas prisideti prie slinkimo pazabojimo?? g.gif na gaaaal.....

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 10, 11:30)
durns klausimas blush-anim-cl.gif ....bet o taciau visgi.... o jus visas priemones renkates slenkantiems plaukams?
as kazkaip ne.
vitaminai tik ir kaukes.
iki siol bent.
tik vakar pirmakart namie atsirado sampunas, skirtas butent slenkantiems plaukams (Kadus_kazkaip_temporary loss).
gali toks daiktas kaip sampunas prisideti prie slinkimo pazabojimo?? g.gif  na gaaaal.....

Na as bent jau nelabai tikiu kad koks sampunas gali padeti... blush2.gif net vaistinej su vaistininke kalbejau,sakau o jei dar ir koki sampuna slenkantiems plaukams naudoti..sako nu bet kiek tas sampunas pabuna ant musu galvos...juk sako minute dvi kol isplaunam plaukus ir viskas,ir sako tikrai niekas ten neisigeria i ta oda taip greitai...o tuo labiau sako juk sampunas yra skirtas nuplauti visus nesvarumus ir jo ilgai laikyt negalima ant plauku... geriau sake rinktis nenuplaunamas priemones,ar tai ampules kokias, ar tai losjonus... ax.gif tai va... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi kažkaip manau, kad vien šampūnas plaukų slinkimo problemos nesutvarkys mastau.gif . Įvairios firmo, kurios gamina tokius šampūnus, paprastai turi ir visokių losjonų ir ampolių, tada jie tiesiog rašo, akd būtent jų šampūnas padės galvos odą paruošti būtent jų priemonėm. Bet ir tada jis tik rekomenduojamas.... ax.gif
Atsakyti
O gal galit merginos patart kaip efektyviai sunaudot arbatmedzio alieju nuo plauku slinkimo blush2.gif ax.gif biggrin.gif siandien sau radau buteliuka nenaudota dar doh.gif tai sakau reikia sunaudoti,bet nezinau kaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyciuke: 10 kovo 2009 - 11:12
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 03 10, 12:11)
O gal galit merginos patart kaip efektyviai sunaudot arbatmedzio alieju nuo plauku slinkimo blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif  siandien sau radau buteliuka nenaudota dar doh.gif  tai sakau reikia sunaudoti,bet nezinau kaip ax.gif

o kaukes namines darai? - ilasink mirksiukas.gif
arba i iprasta sampuna, kt.priemone..

Papildyta:
QUOTE(biteMaja99 @ 2009 03 10, 11:56)
aš irgi kažkaip manau, kad vien šampūnas plaukų slinkimo problemos nesutvarkys mastau.gif . Įvairios firmo, kurios gamina tokius šampūnus, paprastai turi ir visokių losjonų ir ampolių, tada jie tiesiog rašo, akd būtent jų šampūnas padės galvos odą paruošti būtent jų priemonėm. Bet ir tada jis tik rekomenduojamas.... ax.gif

tai butent.
o papildo jie ka nors?
kazkaip simtametu verciausi be jokiu specialiu sampunu.....

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 10, 12:22)
o kaukes namines darai? - ilasink mirksiukas.gif
arba i iprasta sampuna, kt.priemone..
Papildyta:
tai butent.
o papildo jie ka nors?
kazkaip simtametu verciausi be jokiu specialiu sampunu.....

g.gif taigi, su tais šampūnais manau ax.gif ....yra toks žiaurus liaudiškas posakis "padės kaip mirusiam krapyla" mirksiukas.gif Manau tikrai kitos priemonės, susijusios su mitybos priežiūra ar papildymu, streso mažinimu, galvos kraujotakos gerinimu (jau neminint tikrosios plaukų slinkimo priežasties nusistatymo) yra žymiai efektyvesnės, o dažnai ir pigesnės.
Beieškodama visokiausių triukų internete kaip savo ševeliūrą galėčiau išsaugoti radau vieną labai linksmą tinklalapį, kur bičas įrodinėjo, kad net nuo vyriško plikimo vaistą atrado - visa esmė galvos odos mankštoje blink.gif , kuri atliekama krutinant ausis lotuliukas.gif Tipo per tą krutinimą visas skalpas vaikštosi ir masažuojasi, kraujotaka gerėja, maistingos medžiagos geriau plaukus pasiekia. g.gif
Nu ausų krutint tai aš nemokėjau, vyras juokdamasis mane mokė, teko pasitreniruoti nemenkai lotuliukas.gif , nežinau kaip ten su efektu, nes taip ir pristigau kantrybės, bet aišku viena, kai taip skalpą pasimankštini - tai galva tikrai karštesnė pasidaro thumbup.gif , tai bent ant dūšios geriau tada būna, kad jau kažką reikšmingo dėl savo plaukų nuveikei tą dieną mirksiukas.gif
Atsakyti