Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

sveikos. jei pamenat, pries koki menesi teiravausi apie amway satiniq drekinanti plauku seruma. tai va, as jau baigineju kursa (ryt paskutinis buteliukas).noriu pasidziaugti bigsmile.gif plaukai minksti, blizga,visiskai nera pleiskanu,slinkimas stipriai sumazejes. kadangi si priemone ne nuo slinkimo, o tiesiog drekinanti plaukus, stiprinanti saknis, tai man ji labai,netgi labai labai pasiteisino. plaukai man slenka apie metus laiko (nu ne saujom,gal pokoki 100per diena krisdavo, bet kai tai tesiasi kasdien ir metus laiko, tai isivaizduokit, kaip suplonejo kasa (plaukai ilgi, siekai liemeni).ties galais tai visai kaip peles uodegele verysad.gif . slinko po gimdymu (du vaikai vienas paskui kita, abu ilgai zindomi - zindau iki siol, tad papilkdu ir kitos chemijos nenoriu vartoti). tai , kaip ir sakiau, tas serumas man patiko labai, bet jis ir kisene paplonino verysad.gif ziuresim, ar ilgam jis tuos plaukus sudrekino ir pamaitino ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
na turbut kaip ir visom atejus pavasariui pradejo slinkti plaukai. Man labai padeda Perffektil maisto papildas (tik kad jas geriant reika nemazai pasisotinti kitaip bloga daros), tarkuoto svoguno kauke (tik lyjant nepatariama eiti be skecio rolleyes.gif ) ir kapsules Kadus firmos (tik jau brangokos apie 100lt) ir dar vienas ismeginau Sarma jomis prekiaukiauja (iki20lt).
Atsakyti
na pas mane stebuklas, bigsmile.gif nes plaukai kaip tik slinkt nustojo...pompuoju vitaminus, mineralus, darzoves, vaisiai, spec. priemones viskas tik geryn..plaukai blizga ir antenu atsirado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 03 10, 15:32)
na pas mane stebuklas, bigsmile.gif  nes plaukai kaip tik slinkt nustojo...pompuoju vitaminus, mineralus, darzoves, vaisiai, spec. priemones viskas tik geryn..plaukai blizga ir antenu atsirado biggrin.gif

Didžiausi sveikinimai! thumbup.gif

Fainai tu tuos atugančius plaukučius pavadinai - antenomis biggrin.gif , aš irgi noriu antenų bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif aciu, as ir db patiket negaliu, lb karkset nesinori, kad neprishaukt nelaimiu, bet pozityvios nuotaikos ima virsu biggrin.gif tuo labiau, kad vargau kokius du metus verysad.gif
Sekmes Jums!
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 10, 12:22)
o kaukes namines darai? - ilasink mirksiukas.gif
arba i iprasta sampuna, kt.priemone..

Na taip darau namines kaukytes kai netingiu ax.gif bet va nezinau kiek galima lasint to arbatmedzio eterinio aliejaus... blush2.gif pvz i kauke kiek galima? kiek i sampuna?bet speju jis trupuciuka turetu sausint plaukucius tas arbatmedzio aliejus ar as klystu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 03 10, 17:28)
4u.gif  aciu, as ir db patiket negaliu, lb karkset nesinori, kad neprishaukt nelaimiu, bet pozityvios nuotaikos ima virsu biggrin.gif  tuo labiau, kad vargau kokius du metus  verysad.gif
Sekmes Jums!

Oho du metus bigsmile.gif ilgokai vargai, tai manau tikrai įsisavino per tą laiką visos tavo priemonės ir iš išorės ir iš vidaus 4u.gif
Norėčiau aš greičiau rezultatų pasiekt blush2.gif
Atsakyti
Vidu susitvarkiau...nes ilgokai su liga draugavau verysad.gif per ta laika puse plauku netekau, paauglystes klaidos doh.gif , bet db viskas gerai, atsigavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 03 10, 20:17)
Vidu susitvarkiau...nes ilgokai su liga draugavau verysad.gif  per ta laika puse plauku netekau, paauglystes klaidos  doh.gif , bet db viskas gerai, atsigavau smile.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 10, 14:01)
Sveikos,
na turbut kaip ir visom atejus pavasariui pradejo slinkti plaukai. Man labai padeda Perffektil maisto papildas (tik kad jas geriant reika nemazai pasisotinti kitaip bloga daros), tarkuoto svoguno kauke (tik lyjant nepatariama eiti be skecio  rolleyes.gif ) ir kapsules Kadus firmos (tik jau brangokos apie 100lt) ir dar vienas ismeginau Sarma jomis prekiaukiauja (iki20lt).

O ka is priemoniu plaukams be svoguno dar naudoji? Man kad ir kaip bjauru, bet vel Prefectil pradejau gerti doh.gif Reikia kazkaip ta dezute iveikti cool.gif
Atsakyti
man staiga vel padejo slinkt cray.gif ir tik tada kai palunu galva, ir kai sukuoju... verysad.gif jau antra diena, kai po duso apie 100 plauku suskaiciuoju... :verysad:nu kaip gaila, tai negaliu...ir svoguna dedu jau menesis, ir siaip rupinuosi...ir streso nera... blink.gif nezinau kas daros...
Atsakyti