Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(princesee @ 2009 02 24, 18:28)
gal isduosi paslapti koks tas super sampunas?  bigsmile.gif

http://www.lookfanta...mpoo-brown.html
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 24, 18:12)

aaaaaa,zinau ji, pirmakart panaudojau,kai ju dar kitokia pakuote buvo. Bet man jis kiek raudonokas biggrin.gif , as tokia daugiau juodesne ir pagal prigimti,ir pagal dabartini daza tongue.gif

Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
et tie plaukai doh.gif Fitoval nusipirkau,tai rezultato dar nera lotuliukas.gif tai nusprendziau,kad cia vitaminu trukumas,kuriu organizmas dar negaus menesi blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
na as irgi turiu slenkanciu plauku problemele... vitaminus geriu, Alpecina naudojau (netiko), o dabar trinu galva cemeryciu vandeniu... Sako, kad jis skatina plauku augima. Tai jei seni byra, gal bent nauju priaugs biggrin.gif
Atsakyti
[ Ir dar vaistininkė patarė būtinai stiprinti šaknis ir iš išorės ,sakė jai pačiai labai padėjo Framesi ampulės ,gal yra bandžiusių? 4u.gif
[/quote]

Sveikute 4u.gif
Pati nebandziau, bet mano kirpeja man labai jas siule ax.gif sake labai efektyvios smile.gif sake, kad reikia sunaudoti 10 ampuliu, o po to butinai Framesi losjona g.gif Losjono uztenka pusei metu smile.gif Vienos ampules kaina 10 litu, o losjono ar 78 ar 87 g.gif Suma gaunas apie 200 cool.gif reikia sunaudoti visa kursa, kad pasijustu rezultatas smile.gif sake, kad tikrai labai padeda, bet as pati dar nebandziau blush2.gif
Atsakyti
MAn kazkaip atrodo, kai pradedu naudoti visas tas ampules, tai man plaukai dar labiau slenka, sruogom. Uzvakar itryniau ampule, tai istraukiau stora sruoga plauku, vos neapsizliumbiau cry.gif plaukai krenta ziauriai, butent kai kazka trinu i saknis.

Visu pastangu rezultatas - daug krentaciu ilgu plauku ir daug pridygusiu nauju, ezys auga. Bet ilgu labai gaila, kol tas ezys paaugs, visi kiti plaukai isslinks. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 26, 11:08)
MAn kazkaip atrodo, kai pradedu naudoti visas tas ampules, tai man plaukai dar labiau slenka, sruogom. Uzvakar itryniau ampule, tai istraukiau stora sruoga plauku, vos neapsizliumbiau  cry.gif plaukai krenta ziauriai, butent kai kazka trinu i saknis.

Visu pastangu rezultatas - daug krentaciu ilgu plauku ir daug pridygusiu nauju, ezys auga. Bet ilgu labai gaila, kol tas ezys paaugs, visi kiti plaukai isslinks.  verysad.gif

man tas pats, esu beveik tikra,kad kitoms taip pat.
del to baisoka, ir tu plaukuciu tiesiog naturaliai gaila.
bet slinkimas mums tuo ir pasireiskia - prarandam senuosius plaukucius.
mano slenkatys - apie 60-70 cm ilgio, stori, stiprus (taip lengvai nepertrauksi ju smile.gif ) ir pakankamai zvilgantys plaukai. zhilka galiu sukti ir MB zvejybai perleisti lotuliukas.gif . bet jie isslinkineja. pradejus naudoti stiprinancias priemones padaugejo eziuku.....taciau puikiausiai suprantu tavo ir kitu bendranelaimeliu savijauta,renkant prarandamus vargselius musu.. verysad.gif

Atsakyti
Merginos,gal esat kurios naudoje nuo plauku slinkimo Plantur39 sampuna,tonika,ar seruma(jie su kofeinu).Girdejau,kad sios priemones lb.veiksmingos.
Mano plaukai labai slenka jau ilga laika(nors siuo metu kiek apstojo).Kiek tyriausi plaukus,nieko blogo nerado....KMUK dermatologe prie visu kitu priemoniu israse naudoti Plantur39.Kolkas vis dar dvejoju ar pirkti....Gal kas is jusu bande-ar jos veiksmingos,ar stabdo slinkima?Ar verta jas pirkti? g.gif
Atsakyti
Mielos moterys,turejau problema,del plauku slinkimo,kol drauge gyvenanti vokietijoje nerekomendavo isgerti nuo plauku slinkimo vaistu.Tiesa Lietuvos vaistinese ju neradau.Moterys,jei jums slenka plaukai ir turite pazystamu kas gali atvezti vaistu is Vokietijos,tai tikrai nepralosite.Tu stebuklingu tableciu pavadinimas PRIORIN.Iveskite paprasciausiai zodi Priorin i google,ir daug suzinosite apie tai.Kiek as ivairiu maisto papildu,vitaminu isbandziau,niekas nepadejo,kol neatradau Priorin.Tiesa jie nepigus,120 tableciu,kainuoja 43 eurai.
Atsakyti
QUOTE(Joopp @ 2009 02 26, 16:12)
Mielos moterys,turejau problema,del plauku slinkimo,kol drauge gyvenanti vokietijoje nerekomendavo isgerti nuo plauku slinkimo vaistu.Tiesa Lietuvos vaistinese ju neradau.Moterys,jei jums slenka plaukai ir turite pazystamu kas gali atvezti vaistu is Vokietijos,tai tikrai nepralosite.Tu stebuklingu tableciu pavadinimas PRIORIN.Iveskite paprasciausiai zodi Priorin i google,ir daug suzinosite apie tai.Kiek as ivairiu maisto papildu,vitaminu isbandziau,niekas nepadejo,kol neatradau Priorin.Tiesa jie nepigus,120 tableciu,kainuoja 43 eurai.

kazkokios sasajos su Pantogar? g.gif
nesu tikra g.gif
priminkite mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2009 02 26, 12:48)
Merginos,gal esat kurios naudoje nuo plauku slinkimo Plantur39 sampuna,tonika,ar seruma(jie su kofeinu).Girdejau,kad sios priemones lb.veiksmingos.
Mano plaukai labai slenka jau ilga laika(nors siuo metu kiek apstojo).Kiek tyriausi plaukus,nieko blogo nerado....KMUK dermatologe prie visu kitu priemoniu israse naudoti Plantur39.Kolkas vis dar dvejoju ar pirkti....Gal kas is jusu bande-ar jos veiksmingos,ar stabdo slinkima?Ar verta jas pirkti? g.gif

as vaistinei apie ta plantur klausiau ,sake cia daugiau vyresnem nuo 39metu
Atsakyti
Perskaiciau tiek daug super receptu, kad nusprendziau isbandyti.
Bet as esu is tu tinginiu.... kurios tingi kaukes deti sad.gif
tai radau kita buda sustabdyti slinkima smile.gif kai buvau pas savo kirpeja ji man papasakojo apie azoto masaza galvai thumbup.gif isbandziau ir esu labai patenkinta
vaiksciojau i 20 proceduru. Is pradziu po 3 karto isslinko daugiau plauku,o po 4 tai jau eziukas jautesi smile.gif vyras sake, kad mano galva kaip jo barzda kokia 3 diena smile.gif dagar jau praejo koks menuo po proceduru ir buvau pas savo kirpeja tai sake, kad prie saknu yra zymiai daugiau plauku thumbup.gif
Atsakyti