Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Susiradau rusiškam puslapyje apie PRIORIN:
user posted image

Veiklioji medžiaga: 1 kapsulėje yra 140 mg soros ekstrakto, 271 mg kviečių daigų aliejaus, 9 mg Pantoteno rūgštis 2 mg L-cisteinas. Vartojimo būdas: jei nežymus plaukų slinkimas vartoti 1 kapsulę per parą užgeriant pakankamai skysčio. Kai plaukų slinkimą sukelia hormonų sutrikimai, per pirmuosius 3 gydymo mėnesius imti 2 kapsules 1 kapsulę ryte ir vakare. Gydymo trukmė yra 3-6 mėnesiai, prireikus, tolesnis gydymas gali būti pakartotas.

Tik nerašo ar nėščiom ir maitinančiom galim g.gif
Atsakyti
sveikutes,
as tai pastoviai susiduriu su sita problema.slinko man plaukai istisus metus .rudeni ir pavasari daugiausia.nors sakoma,kad per para turi iskristi apie 100plauku.kadangi mano ilgi tai namuose daug ju matesi. ax.gif tai ir i panika greit puldavau. rolleyes.gif dabar esu nusipirkusi vitaminizuota seruma is marlies moller ir pamaitinu saknis,o pries rudeni ir pavasari iskart padarau kursa:nusiperku serumo nuo slinkimo ir sunaudoju visa buteliuka.uzkertu kelia.ir jauciasi rezultatai.man patiko is wellos. thumbup.gif kirpeja rekomendavo.
o siaip mergaites viskas nuo nervu doh.gif
ir reiktu vitaminukus kokius pagert.
Atsakyti
QUOTE(sandra.g @ 2009 02 28, 10:41)
sveikutes,
as tai pastoviai susiduriu su sita problema.slinko man plaukai istisus metus .rudeni ir pavasari daugiausia.nors sakoma,kad per para turi iskristi apie 100plauku.kadangi mano ilgi tai namuose daug ju matesi. ax.gif tai ir i panika greit puldavau. rolleyes.gif dabar esu nusipirkusi vitaminizuota seruma is marlies moller ir pamaitinu saknis,o pries rudeni ir pavasari iskart padarau kursa:nusiperku serumo nuo slinkimo ir sunaudoju visa buteliuka.uzkertu kelia.ir jauciasi rezultatai.man patiko is wellos. thumbup.gif kirpeja rekomendavo.
o siaip mergaites viskas nuo nervu doh.gif
ir reiktu vitaminukus kokius pagert.

Profilaktika tikrai efektyviausias būdas drinks_cheers.gif
Atsakyti
g.gif O aš vis tiek manau, kad moteriškos ševeliūros grožis labai smarkiai priklauso nuo geležies sankaupų organizme.....bus hemoglobinas, feritinas ne šiaip ant žemiausios ribos, o per viduriuką, ir tikrai daugumos problemos pasibaigtų...
Atsakyti
Aš šiandien dariausi druskos pilingą galvos odai, bet jau labai švelniai, nes kažkaip pabijojau pirmam kartui ax.gif Bet nieko kuokštais plaukai nėjo. Paskui užsidėjau, aliejaus, svogūno, medaus ir citrinos kaukę wub.gif
Atsakyti
Ojetau kokia naudinga temele thumbup.gif
Ir kur as anksciau buvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 28, 19:42)
Aš šiandien dariausi druskos pilingą galvos odai, bet jau labai švelniai, nes kažkaip pabijojau pirmam kartui  ax.gif  Bet nieko kuokštais plaukai nėjo. Paskui užsidėjau, aliejaus, svogūno, medaus ir citrinos kaukę  wub.gif

as darau toki pylinga,druska man baisoka biggrin.gif
I pirktini kondicionieriu imaisau rudojo cukaus ir svelniai ismasazuoju o tada iskalauju 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 28, 19:30-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 28, 19:30)
as darau toki pylinga,druska man baisoka biggrin.gif
I pirktini kondicionieriu imaisau rudojo cukaus ir svelniai ismasazuoju o tada iskalauju 4u.gif

Man ir baisu buvo, bet nieko neatsitiko 4u.gif Su jūros druska švelniai pamasažavau ax.gif
Atsakyti
Tai ten ne su valgomaja druska reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 02 28, 21:59)
Tai ten ne su valgomaja druska reikia? blush2.gif

Kitos SM su valgoma druska trina, bet aš ėmiau stambesnę 4u.gif Manau jokio skirtumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 28, 22:35)
Kitos SM su valgoma druska trina, bet aš ėmiau stambesnę  4u.gif  Manau jokio skirtumo  ax.gif

o as pilingui smulkia druska su jodu naudoju, dar i ja ilasinu kelis lasus alyvuogiu aliejaus , tai man labai patiko - suaktyvina oda, pamasazuoja ir plauku nenudrasko thumbup.gif
Atsakyti
Oho, kiek cia patarimu.Dabar manau galiu nesijaudint del plauku slinkimo, po to kai ligonineje pagulejau.
Atsakyti