Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėn. kūdikio mityba

QUOTE(Irmutė @ 2009 05 14, 08:37)
Sveikos mamytės ir jų mažieji žmogiukai  4u.gif.
O aš noriu paklausti kiek maždau duodat košytės vieno maitinimo metu. Nes man atrodo, kad maniškis labai jau nevalgiukas  g.gif, nors gal jam užtenka ir pienuko, nes dar pati maitinu.

As duodu tiek kiek jis pats nori. Buna kad suvalgo tik kelis saukstelius, o buna, kad ir pilna savo mazaji bliudeli biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

as visada padarau koses apie 200 g, bet ne visada tiek suvalgo. Ojei suvalgo , daugiau jau neduodu smile.gif
Atsakyti
4u.gif
o kai koses duodate 2 kartus dienoj, tai du kart ir verdat? wub.gif O kai reiks duoti 3,4 kartus dienoj, tai ir kiekviena kart virti, ar kitokiu budu yra???????
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 05 14, 11:56)
4u.gif
o kai koses duodate 2 kartus dienoj, tai du kart ir verdat? wub.gif  O kai reiks duoti 3,4 kartus dienoj, tai ir kiekviena kart virti, ar kitokiu budu yra???????
smile.gif

4u.gif kolkas savo lelytei duodu koses 2 kartus per diena nu dar + bananas obuolys ar kivis...ivairiai... smile.gif darzoviene verdu pati ,bet antra kart mazei duodu grudienes ,tereikia tiesiog karstu vandeniu uzpilti ir gatava biggrin.gif jau greitai ateis laikas kada musu brangiausi valgys nuo bendro stalo tai manau nebus jokiu sunkumu ruosiant maisteli ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

patarkit kokia jus davet pirma grudine kose? Nes ir mums hjau reikia. Neturiu visai supratimo. Supratau, kad buna pirkti ir, kad jas reikia tik vandeniu uzpilti? blush2.gif
Kai visa laika maitinau savo pienu, tai dabar, kai jau reikia primaitinti, tai tiek durnu klausimu kyla ax.gif

Lavazia, as nezinau is kur toks sutapimas, bet, kad musu ir vaikai panasus. Bent jau man taip atrodo. Jei idomu, galiu ideti nuotrauka, jei pavysks, kur mano Faustina net su panasiu chalatu ir labai panasi i jusu Faustuka nuotraukoje smile.gif
(sitam parase, tai nepanasi)

Pabalsavau uz Faustuka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 05 15, 10:04)
Lavazia, as nezinau is kur toks sutapimas, bet, kad musu ir vaikai panasus. Bent jau man taip atrodo. Jei idomu, galiu ideti nuotrauka, jei pavysks, kur mano Faustina net su panasiu chalatu ir labai panasi i jusu Faustuka nuotraukoje  smile.gif
(sitam parase, tai nepanasi)

Pabalsavau uz Faustuka  drinks_cheers.gif

As irgi butinai butinai pabalsavau uz Faustina biggrin.gif
Mano vyras pamates irgi iskart pasake kad labai panasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jus kur gyvenat? Gal po kokiu 20 metu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2009 05 15, 11:45)
As irgi butinai butinai pabalsavau uz Faustina  biggrin.gif
Mano vyras pamates irgi iskart pasake kad labai panasi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O jus kur gyvenat? Gal po kokiu 20 metu... blush2.gif

as nemoku kitaip idet nuotraukos, bet idejau antra i konkursa. Paziurek parase, ta antra nuotrauka, man tai tikrai panasu smile.gif (as po to istrinsiu ta antra)
4u.gif
Atsakyti
Sveikos, niu, mano lelyte priaugo tik 200gr per 3sav, tai dziugu smile.gif Klausykit, gal kas noretumet meetą`a padaryt? smile.gif butu linksma susipazint su panasaus amziaus vaikiukais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PatryMama: 16 gegužės 2009 - 09:13
QUOTE(Naira @ 2009 05 15, 11:48)
as nemoku kitaip idet nuotraukos, bet idejau antra i konkursa. Paziurek parase, ta antra nuotrauka, man tai tikrai panasu  smile.gif (as po to istrinsiu ta antra)
4u.gif

Maciau abi Labai grazute 4u.gif
Atsakyti
Zinot merginos, del kruopu koses, man gydytoja pasake, kad virciau su karves pienu, o ne su vandeniu, tai isvyriau taip manu kose, tai valge thumbup.gif
Atsakyti
o del alergijos nebijai? aisku skaniau taip, bet kazkaip bijau as dar biski rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas,as taip pat verdu su karves pienu ir valgo puikiai,dabar jau ir karves pieneli geriam vietoj misinuko 2.gif
Atsakyti