Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėn. kūdikio mityba

QUOTE(smile:) @ 2009 05 07, 08:00)
del mesytes - ieskosim kazkur  ax.gif  o del virimo, tai nezinojau, kad reikia kelis kartus vandenuka pakeisti  blush2.gif  tuomet kiek isvis laiko virti reikia, virs valandos?

O as manau kad keliskartus verdant ten vitaminu isvis neliks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2009 05 07, 10:30)
O as manau kad keliskartus verdant ten vitaminu isvis neliks  blush2.gif

nuuu isvis pasimeciau swoon.gif
Atsakyti
sakykite, o kokius jus duodate sausainiukus pagrausti vaikuciams? rase cia mamytes, kad duoda paskanauti, bet as radau tik nuo 8 men is Hippu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smile:) @ 2009 05 07, 21:45)
sakykite, o kokius jus duodate sausainiukus pagrausti vaikuciams? rase cia mamytes, kad duoda paskanauti, bet as radau tik nuo 8 men is Hippu  blink.gif

As duodu paprastas baronkytes, be jokiu priedu, "Vilniaus duonos" arbatines labai geros, ten nera jokiu E smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2009 05 08, 11:22)
As duodu paprastas baronkytes, be jokiu priedu, "Vilniaus duonos" arbatines labai geros, ten nera jokiu E  smile.gif

4u.gif reikes pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2009 05 08, 10:22)
As duodu paprastas baronkytes, be jokiu priedu, "Vilniaus duonos" arbatines labai geros, ten nera jokiu E  smile.gif

o vaikiukas neatsikanda gabaliuko..biski bijau kad ciulpdamas nenukastu. nors aisku kai jau duosiu tai kai tik salia manes bus ir matysiu ka daro smile.gif
Atsakyti
as neduodu dar nieko - jokiu sausainiu,baronku, manau anksti dar.

kartais duodu vaisiu bet i toki va daikciuka idedu specialu kad nespringtu
user posted image

mesyte manau butina verdant pakeist vandeny kai uzverda, ir pries dedant virt palaikyt vandeni,kad visokie brudai is jos iseitu.
o valanda virt tikrai nereikia, tik biski apverdi,ir dedi ant garu.
juk ne kilograma ten garinsit smile.gif
Atsakyti
Mano mažius valgo taip:
6 val. MP
9 val. MP
11 val. grūdų košė
14 val daržovienė
18 val. MP
20 val. vaisių tyrelė
22 val. MP

paskaičiau, kad tokio amžiaus lialiai turėtų valgyti tik ~ 5 kartus per dieną, o pas mus 7 maitinimai gaunasi, gal per dažnai aš jam valgyt duodu, nes po nedaug tyrelių suvalgo g.gif košės ir daržovienės apie 100 ml., tik vaisinę kapoja ir dar prašo doh.gif
pradėjom nuo obuoliuko, paskui daviau kaimišką bulvę, kuri sualergizavo blink.gif, tai tada išsigandus savaitę tik MP maitinau, o dabar po truputį vis naujovių įvedu. Košytę valgom tik grikių, nes kitokios ekologiškos neradau pirkt, darau ją su MP. Tai pirmus kartus taip žiojosi, kad vos spėjau duoti, o dabar kai padarau vis tirštesnę, tai jau nebenoriai g.gif šiandien kad įsiūlyti teko net slyvų tyrelės pridėti. Vandenuko gerti nenorim, tai aš jam su buteliuko soske dantenas kasau, o jis kažkiek nuryja doh.gif bet ir sulčių, arbatelių nenori, o skysčių reikia, nes viduriukai kietėja

nuo 7 mėn. bandysim ir mėsytės ragauti

QUOTE(lavazia @ 2009 05 07, 09:30)
O as manau kad keliskartus verdant ten vitaminu isvis neliks  blush2.gif

bet bent jau 1 kartą vandenį pakeisti tikrai reikia. Sultinio kūdikiams nepatariama duoti. O aš net ir sau virdama mėsą, kai išsiskiria "putos" nupilu ir pripilu naujo vandens.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
O as virt kruopieniu nemoku, tai duodu sinlac kruopu kose. Gal kas galite patarti kaip reikia paruosti kruopas, kokias pirkti, kai vaikutis yra alergiskas ir kiek ilgai verdate? Padekite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gika @ 2009 05 09, 23:54)
Mano mažius valgo taip:
6 val. MP
9 val. MP
11 val. grūdų košė
14 val daržovienė
18 val. MP
20 val. vaisių tyrelė
22 val. MP

paskaičiau, kad tokio amžiaus lialiai turėtų valgyti tik ~ 5 kartus per dieną, o pas mus 7 maitinimai gaunasi, gal per dažnai aš jam valgyt duodu, nes po nedaug tyrelių suvalgo  g.gif košės ir daržovienės apie 100 ml., tik vaisinę kapoja ir dar prašo  doh.gif
pradėjom nuo obuoliuko, paskui daviau kaimišką bulvę, kuri sualergizavo  blink.gif, tai tada išsigandus savaitę tik MP maitinau, o dabar po truputį vis naujovių įvedu. Košytę valgom tik grikių, nes kitokios ekologiškos neradau pirkt, darau ją su MP. Tai pirmus kartus taip žiojosi, kad vos spėjau duoti, o dabar kai padarau vis tirštesnę, tai jau nebenoriai  g.gif šiandien kad įsiūlyti teko net slyvų tyrelės pridėti. Vandenuko gerti nenorim, tai aš jam su buteliuko soske dantenas kasau, o jis kažkiek nuryja  doh.gif bet ir sulčių, arbatelių nenori, o skysčių reikia, nes viduriukai kietėja

nuo 7 mėn. bandysim ir mėsytės ragauti
bet bent jau 1 kartą vandenį pakeisti tikrai reikia. Sultinio kūdikiams nepatariama duoti. O aš net ir sau virdama mėsą, kai išsiskiria "putos" nupilu ir pripilu naujo vandens.

Kaip palengvejo, kad ne as viena taip daznai maitinu 4u.gif , mes valgom MP, tik 13 val darzoviene, o 18 val aviziniu dripsniu kose. Labai daznai naktim kelia, isviso per nakti 4-5 kartus doh.gif Anksciau keldavo tik 2 kartus, o dabar pradejo daznai keltis, sakau gal dantys... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bumbukliaska: 10 gegužės 2009 - 10:47
QUOTE(gika @ 2009 05 09, 23:54)
Mano mažius valgo taip:
6 val. MP
9 val. MP
11 val. grūdų košė
14 val daržovienė
18 val. MP
20 val. vaisių tyrelė
22 val. MP

QUOTE(Bumbukliaska @ 2009 05 10, 11:47)
Kaip palengvejo, kad ne as viena taip daznai maitinu 4u.gif , mes  valgom MP, tik 13 val darzoviene, o 18 val aviziniu dripsniu kose. Labai daznai naktim kelia, isviso per nakti 4-5 kartus doh.gif  Anksciau keldavo tik 2 kartus, o dabar pradejo daznai keltis, sakau gal dantys... g.gif

mano mazius irgi panasiai valgo, tik dar neragaujam darzovienes, tai apie 12 val grudu kose ir paskui MP arba dar kartais vaisiu tyrele, tada 18 val. misinukas, o daugiau visada MP. nors kartais atrodo kad truksat jam to MP, galvoju jau greitai darzoviene pradeti duoti, tik va noreciau pati virti, bet nelabai svieziu darzoviu yra dabar, tai nzn kaip daryti.. g.gif
del gerimo tai negeria nei arbatu nei sulciu nei valdens doh.gif vis siulom ir bandom pratinti, bet sunkiai gaunasi unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Bumbukliaska @ 2009 05 10, 11:47)
Kaip palengvejo, kad ne as viena taip daznai maitinu 4u.gif , mes  valgom MP, tik 13 val darzoviene, o 18 val aviziniu dripsniu kose. Labai daznai naktim kelia, isviso per nakti 4-5 kartus doh.gif  Anksciau keldavo tik 2 kartus, o dabar pradejo daznai keltis, sakau gal dantys... g.gif

Pas mus su naktiniais valgymais irgi ta pati situacija, bet gydytoja man pasake, kad cia normalu, ir netgi labai gerai nes naktinis pienas pats geriausias. Dar pasiule pries miega sociau pamaitinti, tada veliau pirma kart turetu atsikelti
Atsakyti