Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėn. kūdikio mityba

Sveikutes. Gavau velniu nuo daktares.. Mano mazyte 68cm ir 9.800.. Liepe nebeduot jokiu kosiu, tik vienasyk dienoj virti mesa su darzovem.. Per diena maitinu taip:
7.30 misinukas
10.30 darzoves su mesyte
13.30 misinukas
16.30 misinukas
19.30 misinukas
Duodu 210 vandens ir 7 kauseliai misinio. Bet mazoji skaitosi labai storule, pagal ta ju skale.. Nors tikrai daug valgyt neduodu.. Net maziau duodu, negu nurodyta ant pakuotes (misinuko).. Net nezinau ka ir daryt.. Dar arbatu duodu, per diena isgeria ~500ml.. Gal ka patarsit?
Atsakyti
QUOTE(PatryMama @ 2009 05 11, 17:41)
Sveikutes. Gavau velniu nuo daktares.. Mano mazyte 68cm ir 9.800.. Liepe nebeduot jokiu kosiu, tik vienasyk dienoj virti mesa su darzovem.. Per diena maitinu taip:
7.30 misinukas
10.30 darzoves su mesyte
13.30 misinukas
16.30 misinukas
19.30 misinukas
Duodu 210 vandens ir 7 kauseliai misinio. Bet mazoji skaitosi labai storule, pagal ta ju skale.. Nors tikrai daug valgyt neduodu.. Net maziau duodu, negu nurodyta ant pakuotes (misinuko).. Net nezinau ka ir daryt.. Dar arbatu duodu, per diena isgeria ~500ml.. Gal ka patarsit?

mano dukriukas 6 menesiuku buvo 9.8kg svorio ir 72cm ugio, taip pat gydytoja sake, blogai, nors mes valgydavome maziau nei kiti tokio pat amziaus vaikuciai, bet svoris augo vos ne po 1kg per menesi blink.gif bet ji pas mus tinginiuke buvo, turbut todel ir svoris taip augo, o dabar duodasi, jau bando sliauzti, vartosi, sedasi ir tt, ir svoris pradejo tvarkytis biggrin.gif ryt lekiam svertis, manau nieko nebusim priauge, nes lyg zandukai mazesni ir pilvuko nebera doh.gif zodziu, ka noriu pasakyti - blogiau kuomet vaikuciui svoris neauga, gali buti kazkas blogai, o jei svoris auga, maziukas laimingas ir linksmas, vadinasi viskas ok mirksiukas.gif prades daugiau buti aktyvesnis ir viskas susitvarkys mirksiukas.gif cia mano nuomone 4u.gif nepergyvenk mirksiukas.gif beje, pvz as, vietoje 1 misinuko maitinimo buvau ivedusi vaisiu tyrele, valgem 5 kartus per para kas 3val, buvo 3 misinukai, darzoviene ir vaisiai, paskui dar viena misinuka palaipsniui pakeiciau i avizu kosyte smile.gif o dabar perejom ant 4 maitinimu kas 4val ax.gif zodziu, gi tu mama, ziurek pagal vaikuti ir vienas kita suprasit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PatryMama @ 2009 05 11, 16:41)
7.30 misinukas
10.30 darzoves su mesyte
13.30 misinukas
16.30 misinukas
19.30 misinukas

Manau cia nera ko pergyventi, gydytojos darbas sakyti kas negerai, bet juk tokiam ziogui nepasakysi, kad negalima valgyti ir nevalgyk. Suaugusiam sunku dietos laikytis, o apie vaika isvis kalbos nera. Ateis laikas, prades vaikscioti ir susitvarkys viskas. Nosyte i virsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile:) @ 2009 05 11, 16:01)
mano dukriukas 6 menesiuku buvo 9.8kg svorio ir 72cm ugio, taip pat gydytoja sake, blogai, nors mes valgydavome maziau nei kiti tokio pat amziaus vaikuciai, bet svoris augo vos ne po 1kg per menesi  blink.gif  bet ji pas mus tinginiuke buvo, turbut todel ir svoris taip augo, o dabar duodasi, jau bando sliauzti, vartosi, sedasi ir tt, ir svoris pradejo tvarkytis  biggrin.gif  ryt lekiam svertis, manau nieko nebusim priauge, nes lyg zandukai mazesni ir pilvuko nebera  doh.gif  zodziu, ka noriu pasakyti - blogiau kuomet vaikuciui svoris neauga, gali buti kazkas blogai, o jei svoris auga, maziukas laimingas ir linksmas, vadinasi viskas ok  mirksiukas.gif  prades daugiau buti aktyvesnis ir viskas susitvarkys  mirksiukas.gif  cia mano nuomone  4u.gif  nepergyvenk  mirksiukas.gif  beje, pvz as, vietoje 1 misinuko maitinimo buvau ivedusi vaisiu tyrele, valgem 5 kartus per para kas 3val, buvo 3 misinukai, darzoviene ir vaisiai, paskui dar viena misinuka palaipsniui pakeiciau i avizu kosyte  smile.gif  o dabar perejom ant 4 maitinimu kas 4val  ax.gif zodziu, gi tu mama, ziurek pagal vaikuti ir vienas kita suprasit  4u.gif

Tai tavo leliukas 72 cm.. smile.gif Tai atitinkamai ir 9.8kg.. O maniske svoris tas pats ir ugis 68.. Nors tikrai stora ji nera.. Tik, kad zandukai pasikabine blush2.gif Bandysiu kazkaip ilgint laika tarp maitinimu.. Naktim valgyt neduodu, nesuprantu, nuo ko cia taip.. Gal kad vyras (tetis) stambiu kaulu? Genai? Nesuprantu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lavazia @ 2009 05 11, 18:33)
Manau cia nera ko pergyventi, gydytojos darbas sakyti kas negerai, bet juk tokiam ziogui nepasakysi, kad negalima valgyti ir nevalgyk. Suaugusiam sunku dietos laikytis, o apie vaika isvis kalbos nera. Ateis laikas, prades vaikscioti ir susitvarkys viskas. Nosyte i virsu  smile.gif

Manai, prades vaiksciot, issivaikscios?
Atsakyti
QUOTE(PatryMama @ 2009 05 12, 15:29)
Tai tavo leliukas 72 cm.. smile.gif Tai atitinkamai ir 9.8kg.. O maniske svoris tas pats ir ugis 68.. Nors tikrai stora ji nera.. Tik, kad zandukai pasikabine blush2.gif Bandysiu kazkaip ilgint laika tarp maitinimu.. Naktim valgyt neduodu, nesuprantu, nuo ko cia taip.. Gal kad vyras (tetis) stambiu kaulu? Genai? Nesuprantu smile.gif
Papildyta:

Manai, prades vaiksciot, issivaikscios?

zinoma, prades vaikscioti ir susinormalizuos, musu kaimynu berniukas buvo labai storas, bet jau tikrai labai labai storas, o dabar vos pazinau, pradejo vaikscioti duotis, lakstyti ir visi kg isgaravo biggrin.gif beje, vat katik is daktaru, na mes vistiek ir perdideles ir perstoros pagal normas dabar 7 men esam ir sveriam 10kg bei 73cm ugio blush2.gif , nors mums ji ir neatrodo stora, tiesiog tvirta ir stipri ax.gif beje kaip ir minejau priaugdavom po 1kg per menesi, o dabar 200g thumbup.gif del to, kad pradejo duotis panelyte biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes 4u.gif uzbegau paklausti ar bandet duoti savo leliukam triju,penkiu,septiniu grudu kosyciu??? ax.gif lyg ir esu kazkur skaicius kad duoda bet dabar nepamenu jau nuo kokio amziaus ax.gif blush2.gif siandien nusipirkau triju grudu kosyte, sudetyje tik aviziniai kvieciu ir mieziu dribsniai,manau nieko blogo smile.gif ar butinai reikia pirkti tik kudikiam skirtu kosiu? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglikke @ 2009 05 12, 19:02)
sveikutes mamytes  4u.gif  uzbegau paklausti ar bandet duoti savo leliukam triju,penkiu,septiniu grudu kosyciu??? ax.gif  lyg ir esu kazkur skaicius kad duoda bet dabar nepamenu jau nuo kokio amziaus  ax.gif  blush2.gif  siandien nusipirkau triju grudu kosyte, sudetyje tik aviziniai kvieciu ir mieziu dribsniai,manau nieko blogo  smile.gif ar butinai reikia pirkti tik kudikiam skirtu kosiu? blush2.gif  smile.gif

As manau, kad jei maziukas yra atskirai visu kosiu ragaves ir nieko, tada galima ax.gif
Sakykit mamos ka jus dedat i kruopu koses, ar galima kokiu dziovintu vaisiu ideti, kad skaniau butu?
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2009 05 13, 11:25)
As manau, kad jei maziukas yra atskirai visu kosiu ragaves ir nieko, tada galima  ax.gif
Sakykit mamos ka jus dedat i kruopu koses, ar galima kokiu dziovintu vaisiu ideti, kad skaniau butu?

as paskaninu vaisiu tyrele ax.gif
mes begam jau i 7menesiuku temele, lauksim prisijungianciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile:) @ 2009 05 12, 14:55)
zinoma, prades vaikscioti ir susinormalizuos, musu kaimynu berniukas buvo labai storas, bet jau tikrai labai labai storas, o dabar vos pazinau, pradejo vaikscioti duotis, lakstyti ir visi kg isgaravo  biggrin.gif  beje, vat katik is daktaru, na mes vistiek ir perdideles ir perstoros pagal normas dabar 7 men esam ir sveriam 10kg bei 73cm ugio  blush2.gif , nors mums ji ir neatrodo stora, tiesiog tvirta ir stipri  ax.gif  beje kaip ir minejau priaugdavom po 1kg per menesi, o dabar 200g  thumbup.gif  del to, kad pradejo duotis panelyte  biggrin.gif

Gal tada ir as taip smarkiai nebepergyvensiu ax.gif Kai pirmas vaikas, tai tiek daug nezinios, visi daktarai kaip susitare, sneka SKIRTINGAI.. Ir zinok, kuriuo tiket..
Atsakyti
QUOTE(PatryMama @ 2009 05 13, 15:45)
Gal tada ir as taip smarkiai nebepergyvensiu ax.gif Kai pirmas vaikas, tai tiek daug nezinios, visi daktarai kaip susitare, sneka SKIRTINGAI.. Ir zinok, kuriuo tiket..

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile:) @ 2009 05 13, 13:51)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir jų mažieji žmogiukai 4u.gif.
O aš noriu paklausti kiek maždau duodat košytės vieno maitinimo metu. Nes man atrodo, kad maniškis labai jau nevalgiukas g.gif, nors gal jam užtenka ir pienuko, nes dar pati maitinu.
Atsakyti