Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 06, 15:03)
jei gerai supratau, tai užsilaikė ten vandenukas, pradėjo pūti ir žiedkotis negauti pakankamai maitinimo?... sad.gif

gali buti
QUOTE(Šilingė @ 2009 03 06, 15:22)
Esmė gal net ne tame, kad žiedstiebis negaus maitinimo  4u.gif  Svarbu, kad pūvančiu žiedstiebiu (jei iš tikrųjų taip yra) puvinys gali nukeliauti į phalaenopsis stiebą, o tada jau laukit bėdų.

tai faktas toks,jog man ja kirpti ir nezaist arne ? smile.gif
Atsakyti
[quote=wetta,2009 03 06, 17:57]
augina keiki Jusu gelyte, daryti nereikia nieko, kai isleis sakneles apie 5 cm ilgio, atskirkit ir turesit dar viena jauna geliuka thumbup.gif
[/quote]
dekui uz atsakyma,bet as jau ja persodinau i lietuviska "zemes orchidejoms",po to perskaiciau kazkur cia kad jos blogos,ar tiesa?ar niekoblogo jei persodinau beauginant keiki?dabar ja laikau tokiam plastikiniam uzsegamam apvalkale,bet nezinau ar laistyt ar ne?beje tas keikis jau senokai tuos lapus isleides,bet jokiu saknu pozymiu nera.
[/quote]
geriau is mamyte23 pirkti substrata mirksiukas.gif
Atsakyti
simre, tavo geltonoji thumbup.gif O lygiai tokią, kurią gavai dovanų, tik geltoną ir aš turiu

http://public.fotki....s/cimg0414.html

Ilcia, nu šaunuolė!!! Puikiai susikalbėjai su gėlyte Labai didelis džiaugsmas, kai pati pražydini 4u.gif

Naujute, man tai tavoji ne ružava, o gal labiau violetinė smile.gif Na, kaip bepavadinsi - spalvytė ir pati gėlytė thumbup.gif

Taniushka, tavoji miltonija itin graži! Tik seilę pavarvinau... Aš dar iki miltonijų nepriaugau, bet jau sūnus kai pamatė – tai net jis susirgo ir porą kartų prašė, kad vėl parodyčiau tavąją wub.gif

O aš vakar nuo mamos dovanų gavau štai tokią:

user posted image
user posted image

Pastarosiomis dienomis taip stipriai susirgau cimbidžiais, tokie jie man gražūs, kad jau buvau sugalvojus ryt Kaunan lėkt jų ieškot... blush2.gif Nu, bet neprireikė. Nuvažiavau į paprastą gėlių parduotuvę, radau cimbidį ir griebiau iš karto biggrin.gif Bet dar parduotuvėj palikau, kai vyras grįš, reiks nuvažiuot paimt, bijojau, kad nesulaužyčiau viena beveždama biggrin.gif Tai kai parsivešiu tada pasirodysim ax.gif
Atsakyti
Tai kokios žinios iš Maximos, kaip ten su ta 30proc nuolaida, gal kuri jau ką pirkot iš orchidėjų? Gal išsiaiškinot? O tai jaučiu Moters diena, kaip ir rimta proga būtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 06 kovo 2009 - 17:13
QUOTE(rosee @ 2009 03 06, 18:11)
Tai kokios žinios iš Maximos, kaip ten su ta 30proc nuolaida, gal kuri jau ką pirkot iš orchidėjų? Gal išsiaiškinot? O tai jaučiu Moters diena, kaip ir rimta proga būtų  ax.gif

buvau aleksote - aplauzytos, nugeltusiais pumpurais, 29.80... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 03 06, 18:00)
Ilcia, nu šaunuolė!!! Puikiai susikalbėjai su gėlyte   Labai didelis džiaugsmas, kai pati pražydini  4u.gif

O aš vakar nuo mamos dovanų gavau štai tokią:

Pastarosiomis dienomis taip stipriai susirgau cimbidžiais... griebiau iš karto biggrin.gif

Metija,
labai graži mamos dovana wub.gif
Kai tik turėsi cimbidį - laukiam nuotraukų 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilcia: 06 kovo 2009 - 17:26
Sveikutes 4u.gif
Noriu jungtis prie jusu orchideju augintoju,arpriimsit i svao buri?
Parodysiu viena savo orchideja is 6,kuri dabar zydi,kita turi pumpurelius..
Zydincioji wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=mikuotuke,2009 03 06, 17:59]
dekui uz atsakyma,bet as jau ja persodinau i lietuviska "zemes orchidejoms",po to perskaiciau kazkur cia kad jos blogos,ar tiesa?ar niekoblogo jei persodinau beauginant keiki?dabar ja laikau tokiam plastikiniam uzsegamam apvalkale,bet nezinau ar laistyt ar ne?beje tas keikis jau senokai tuos lapus isleides,bet jokiu saknu pozymiu nera.
[/quote]
geriau is mamyte23 pirkti substrata mirksiukas.gif
[/quote]
o kuom jie skiriasi?tai ka pasiulytumet dabar man daryt,tai taip suprantu kad siame substrate ji neisgyvens,ar yra vilciu?
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 03 06, 18:27)
Sveikutes 4u.gif
Zydincioji wub.gif  wub.gif  wub.gif

tu jau su kraiciu pas mus ateini - su 6 grazuolem wub.gif sveikinu! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar normalu, kad Phaleonopsis turi 7 lapus ir leidžia dar vieną? blink.gif O žydėti - nežydi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2009 03 06, 17:29)
Ar normalu, kad Phaleonopsis turi 7 lapus ir leidžia dar vieną? blink.gif  O žydėti - nežydi doh.gif

taip
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 03 06, 17:27)
Sveikutes 4u.gif
Zydincioji wub.gif  wub.gif  wub.gif

Junkis, junkis, tik perspėju, kad gali tapti ligone biggrin.gif Aš prisijungiau ir tapau blush2.gif
Graži spalvytė 4u.gif Pati pražydinai ar neseniai įsigyta?
Atsakyti