Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(Metija @ 2009 03 06, 20:54)
[user posted image

Pirkau Elektrėnuose, gėlių parduotuvėlėj Draugystės g.

Labai gražu, Metija, o dar kaip kvepia, abejingų šitos gėlytės nepalieka wub.gif
Atsakyti
Atejau pasiguost nulekiau i maxima deboros pirkti kai perskaiciau pabirze parase kad yra wub.gif lekiau kai ciucikas lezuvi ant sono pakabinus ir nulekiau o ju nebera angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif cray.gif cry.gif cry.gif jei kas dar pamatysit duokit zinia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 03 06, 20:09)
Labai gražu, Metija, o dar kaip kvepia, abejingų šitos gėlytės nepalieka wub.gif

Ačiū, pabirze, visai pamiršau, kad jos kvepia blush2.gif , nulėkiau uostyt ir dabar iš to džiaugsmo dar foto iš arčiau įdėsiu blush2.gif Bet vis vien mano fotikas spalvytės neatskleidžia... bash.gif

user posted image

rytine rasa, neliūdėk, ne tavo buvo.... Gal gražesnę kitą syk rasi. Aš pas mus net nesitikėjau rast, net į Kauną buvau susiruošus važiuot, o užėjau ir pas mus radau... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 06 kovo 2009 - 20:23
QUOTE(Metija @ 2009 03 06, 20:20)
iš to džiaugsmo dar foto iš arčiau įdėsiu  blush2.gif 

Ech... Tikiuosi ir aš kada nors žiedų sulauksiu...
Atsakyti
Oi,as vel nesusilaikiau... Nors iskainuotas,nuzydejusias,bet vistiek dvi orchidejas nusipirkau blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif Dar net nelabai zinau,kaip zydes ax.gif
Atsakyti
kazin, jei ryt nuvaziuociau i geliu baze aleksote rolleyes.gif gal butu atveze cimbidziu.... wub.gif kaip manot?
Kas nors norit kartu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 03 06, 21:10)
Atejau pasiguost nulekiau i maxima deboros pirkti kai perskaiciau pabirze parase kad yra  wub.gif  lekiau kai ciucikas lezuvi ant sono pakabinus ir nulekiau o ju nebera  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif  cray.gif  cry.gif  cry.gif  jei kas dar pamatysit duokit zinia  unsure.gif

negali būt, gal net keturias ryte mačiau, matyt nuolaida savo daro, jos buvo prie pat įėjimo į parduotuvę, ne gėlių skyrely - gal tiesiog praėjai? g.gif
Atsakyti
metija, jau grozis wub.gif ir as kvepiancio uzsimaniau wub.gif kazin, Lietuvoj turbut nelabai kaskadiniu (svyranciais ziedynais) yra...? verysad.gif
simre, koki sposa gelyte iskrete thumbup.gif labai smagu - keikis tarp ziedu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 06, 21:43)
kazin, jei ryt nuvaziuociau i geliu baze aleksote  rolleyes.gif  gal butu atveze cimbidziu....  wub.gif  kaip manot?
Kas nors norit kartu?  lotuliukas.gif

ko tu į tą aleksotą vis nori, juk rašiau kad onkologiniam yra gelsvų ir keli rausvi buvo, dydžio gal kaip Metijos, bet tas gelsvas man toks nepakartojamas, nei viena dar tokio nebuvo įdėjus foto( kad tik nesigautų kaip rytinei rasai - išreklamavau ir nėr verysad.gif ) 4u.gif
o dėl kaskadinių, ar jie ne visi tokie, nes maniškis , kur naujas šakas pražydino, o jų neturiu kuo parišt, tai lenkias žemyn nuo svorio kaip ir nesenai mačiau foto šitame forume g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 06 kovo 2009 - 20:52
QUOTE(simre @ 2009 03 06, 20:25)
Ech... Tikiuosi ir aš kada nors žiedų sulauksiu...

Simriuke, ko taip liūdnai? Gi tavo cimbidžiai su žiedais!!! Na, gal gėlytėms ir reikia atsigauti, bet juk ką norėti - juk labai pigiai jas ir įsigijai thumbup.gif Atsigaus tikrai ir žydės ne kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 03 06, 21:49)
ko tu į tą aleksotą vis nori, juk rašiau kad onkologiniam yra gelsvų ir keli rausvi buvo, dydžio gal kaip Metijos, bet tas gelsvas man toks nepakartojamas, nei viena dar tokio nebuvo įdėjus foto( kad tik nesigautų kaip rytinei rasai - išreklamavau ir nėr verysad.gif ) 4u.gif
o dėl kaskadinių, ar jie ne visi tokie, nes maniškis , kur naujas šakas pražydino, o jų neturiu kuo parišt, tai lenkias žemyn nuo svorio kaip ir nesenai mačiau foto šitame forume g.gif

noriu, nes iki onkologinio toli nuo manes, o iki aleksoto arciau daug, o as mikriu vaziuociau unsure.gif
tai ir gelyte maziau kentetu, ir as greiciau susisukciau biggrin.gif galvoju, ryt sestadienis, gal atveztu sio bei to g.gif ne visi kaskadiniai - turintys itin storus, "sudirzusius" stiebus tai liks toveti ir linguoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 06, 21:43)
kazin, jei ryt nuvaziuociau i geliu baze aleksote  rolleyes.gif  gal butu atveze cimbidziu....  wub.gif  kaip manot?
Kas nors norit kartu?  lotuliukas.gif

tu nesiulyk kartu,rasit viena grazia ir papigeje tai susipesit biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti