Gal esate kepusios įdarytą karką? Turiu karką su išimtu kauliuku. Galvoju kuom čia ją būtu galima įdaryti?
Gal patartumėt?
Vis paskaitinedavau , paskaitinedavau...ir susiruosiau issikepti
. Paprieskoniavus palaikiau 2 paras saldytuve ( taip jau isejo
) , dejau i kepimo rankove, ipyliau alaus ir i orkaite 2 val. Labai minksta ir skani gavos


Man pazystama vyreja, kuri dirba restorane, pasake toki recepta:
Itrinti karka su prieskoniais ir palaikyti saldytuve kokias 4-5 val. Po to aptepti ja visa su grietine, apvynioti folija ir kepti gerai ikaitintoje orkaiteje. O pateikti prie stalo labai tinka su cesnakiniu padazu (susmulkinti daug cesnako, ipilti ka tik uzvirinto vandens, aliejaus, acto, druskytes ir cukraus, sory nerasau proporciju, nes viska pripratau deti is akies
) .
Itrinti karka su prieskoniais ir palaikyti saldytuve kokias 4-5 val. Po to aptepti ja visa su grietine, apvynioti folija ir kepti gerai ikaitintoje orkaiteje. O pateikti prie stalo labai tinka su cesnakiniu padazu (susmulkinti daug cesnako, ipilti ka tik uzvirinto vandens, aliejaus, acto, druskytes ir cukraus, sory nerasau proporciju, nes viska pripratau deti is akies
pabandžiau ir aš kepti karką, tik aš ją įryniau druska, pipirais, česnakais ir kmynais, įdėjau į foliją ir kepiau-rūkiau (2,5 val.) karšto rūkymo rūkyklėlėj.
Labai skanu
Labai skanu
QUOTE(aguonele @ 2008 03 08, 22:01)
apsiryjimas
QUOTE(aguonele @ 2008 03 08, 22:01)
Vis paskaitinedavau , paskaitinedavau...ir susiruosiau issikepti
. Paprieskoniavus palaikiau 2 paras saldytuve ( taip jau isejo
) , dejau i kepimo rankove, ipyliau alaus ir i orkaite 2 val. Labai minksta ir skani gavos


oj kaip skaniai
QUOTE(VictoriaK @ 2008 03 11, 23:54)
Man pazystama vyreja, kuri dirba restorane, pasake toki recepta:
Itrinti karka su prieskoniais ir palaikyti saldytuve kokias 4-5 val. Po to aptepti ja visa su grietine, apvynioti folija ir kepti gerai ikaitintoje orkaiteje. O pateikti prie stalo labai tinka su cesnakiniu padazu (susmulkinti daug cesnako, ipilti ka tik uzvirinto vandens, aliejaus, acto, druskytes ir cukraus, sory nerasau proporciju, nes viska pripratau deti is akies
) .
Itrinti karka su prieskoniais ir palaikyti saldytuve kokias 4-5 val. Po to aptepti ja visa su grietine, apvynioti folija ir kepti gerai ikaitintoje orkaiteje. O pateikti prie stalo labai tinka su cesnakiniu padazu (susmulkinti daug cesnako, ipilti ka tik uzvirinto vandens, aliejaus, acto, druskytes ir cukraus, sory nerasau proporciju, nes viska pripratau deti is akies
reikės ir taip pabandyt
As snd kepiau karka
Vakar ja ipjausciau isilgai aplink, itryniau druska, pipirais, daug cesnaku, kmynais ir majonezu (trupuciu), tada idejau i vakuumini puoda. Snd imeciau i kepimo rankove ir apie 2 val kepiau.
gavosi
QUOTE(aguonele @ 2008 03 08, 21:01)
Vis paskaitinedavau , paskaitinedavau...ir susiruosiau issikepti
. Paprieskoniavus palaikiau 2 paras saldytuve ( taip jau isejo
) , dejau i kepimo rankove, ipyliau alaus ir i orkaite 2 val. Labai minksta ir skani gavos







