Įkraunama...
Įkraunama...

Kepta karka

Užmirštos kažkaip tos karkos... O aš vakar parduotuvėj galų gale įsidrąsinau ir nusipirkau karkutę - visada maniau, kad jei jau kilas tekainuoja keturis su kapeikom, tai visa atsieis per brangiai, o dar kaulas... doh.gif Bet, mano nuostabai, už šešis gavau mėsingą ir didoką karką, tad šeštadienį ją paruošiu... Kaip sekės - parašysiu ir nuotrauktytę įmesiu, jei pavyks wink.gif
Atsakyti
Siandien kepiau karka, bet likau nelabai patenkinta tai atėjau pas jus patarimo ieškot ir manau kitam kartui jau rdau. vyras tai ir šiandien pagyrė, bet man ji tokia kietoka gavosi. Tai kita karta manau reiks apvirti o tada kepti. Šiaip tai man labai skanu kepta karka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chorchordin @ 2007 08 16, 11:40)
Užmirštos kažkaip tos karkos... O aš vakar parduotuvėj galų gale įsidrąsinau ir nusipirkau karkutę - visada maniau, kad jei jau kilas tekainuoja keturis su kapeikom, tai visa atsieis per brangiai, o dar kaulas...  doh.gif  Bet, mano nuostabai, už šešis gavau mėsingą ir didoką karką, tad šeštadienį ją paruošiu... Kaip sekės - parašysiu ir nuotrauktytę įmesiu, jei pavyks wink.gif

labukas, tai mane domintu kap gavosi? Prisiskaiciau ir uzsimaniau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš šiandien taip pat gaminau šį skanumėlį.Nuviriau,jau įmarinuotą,po to aptepiau medumi,susismulkinau česnaką,ir sumaišiau su krienais,ir taip pat aptepiau dar kartelį,kepiau kažkur apie 1h,skonis nerealus,ir dar tokia traški plutelė gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 26 rugsėjo 2007 - 16:01
siandien ir as kepsiu karka mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2007 10 09, 15:22)
siandien ir as kepsiu karka  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Parašyk, kurį receptą naudosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif ,

ale kai užeinu į skyrelį antri patiekalai tai mano virtuvėje pastoviai veiksmas vyksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Noriu -5 kg. iki naujųjų, o čia atvirkščiai gausis +5kg.
Tai va prie esmės, vakar kepiau karką su medum tongue.gif . gavosi thumbup.gif .Kitą kartą bandysiu su garstyčiom.
Apviriau karką kokia valandėlę, paskui tame bulione bulvykes ( 10min. nuo užvirimo), viską atšaldžiau, karką įtryniau medum, česnakų, pipirais, kepsnių prieskoniais; bulvykes aliejumi su bulvių prieskoniais. Viską sudėjau į kepimo skardą (įpyliau nuoviro truputi) ir į orkaitę apie 40min. Vaikščiojau vis aplink ir nekantravau, labai jau norėjosi essen.gif . Gavosi tikrai skaniai thumbup.gif ir vaizda geras. Blm...pamiršau nufotkint, na kai su garstyčiom darysiu tada.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 11 10, 08:27)
Sveikos  biggrin.gif ,

ale kai užeinu į skyrelį antri patiekalai tai mano virtuvėje pastoviai veiksmas vyksta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Noriu -5 kg. iki naujųjų, o čia atvirkščiai gausis +5kg.
Tai va prie esmės, vakar kepiau karką su medum  tongue.gif . gavosi  thumbup.gif .Kitą kartą bandysiu su garstyčiom.
Apviriau karką kokia valandėlę, paskui tame bulione bulvykes ( 10min. nuo užvirimo), viską atšaldžiau, karką įtryniau medum, česnakų, pipirais, kepsnių prieskoniais; bulvykes aliejumi su bulvių prieskoniais. Viską sudėjau į kepimo skardą (įpyliau nuoviro truputi) ir į orkaitę apie 40min. Vaikščiojau vis aplink ir nekantravau, labai jau norėjosi essen.gif . Gavosi tikrai skaniai  thumbup.gif  ir vaizda geras. Blm...pamiršau nufotkint, na kai su garstyčiom darysiu tada.

Lauksim tongue.gif
Atsakyti
Na ir aš šiandien apsivirsiu, o rytoj kepsiuištrintą medumi. Žiūrėsi kaip ten bus 4u.gif
Atsakyti
labas, na seile tista beskaitant, jau verdu uzstacius ir as karkute, paskui kepsiu su medumi, soja, cesnaku ir kepsniu prieskoniais essen.gif
Atsakyti
Reikėtų ir pabandyt karkutę pasikept. Gal kuri kokią gerą nuorodikę galėtumėt įmest blush2.gif
Atsakyti
issimarinavau ir as karka bigsmile.gif ryt virsiu cool.gif
Atsakyti