Užmirštos kažkaip tos karkos... O aš vakar parduotuvėj galų gale įsidrąsinau ir nusipirkau karkutę - visada maniau, kad jei jau kilas tekainuoja keturis su kapeikom, tai visa atsieis per brangiai, o dar kaulas...
Bet, mano nuostabai, už šešis gavau mėsingą ir didoką karką, tad šeštadienį ją paruošiu... Kaip sekės - parašysiu ir nuotrauktytę įmesiu, jei pavyks
Siandien kepiau karka, bet likau nelabai patenkinta tai atėjau pas jus patarimo ieškot ir manau kitam kartui jau rdau. vyras tai ir šiandien pagyrė, bet man ji tokia kietoka gavosi. Tai kita karta manau reiks apvirti o tada kepti. Šiaip tai man labai skanu kepta karka
QUOTE(Chorchordin @ 2007 08 16, 11:40)
Užmirštos kažkaip tos karkos... O aš vakar parduotuvėj galų gale įsidrąsinau ir nusipirkau karkutę - visada maniau, kad jei jau kilas tekainuoja keturis su kapeikom, tai visa atsieis per brangiai, o dar kaulas...
Bet, mano nuostabai, už šešis gavau mėsingą ir didoką karką, tad šeštadienį ją paruošiu... Kaip sekės - parašysiu ir nuotrauktytę įmesiu, jei pavyks 
labukas, tai mane domintu kap gavosi? Prisiskaiciau ir uzsimaniau
Sveikos,
Aš šiandien taip pat gaminau šį skanumėlį.Nuviriau,jau įmarinuotą,po to aptepiau medumi,susismulkinau česnaką,ir sumaišiau su krienais,ir taip pat aptepiau dar kartelį,kepiau kažkur apie 1h,skonis nerealus,ir dar tokia traški plutelė gavosi
Aš šiandien taip pat gaminau šį skanumėlį.Nuviriau,jau įmarinuotą,po to aptepiau medumi,susismulkinau česnaką,ir sumaišiau su krienais,ir taip pat aptepiau dar kartelį,kepiau kažkur apie 1h,skonis nerealus,ir dar tokia traški plutelė gavosi
siandien ir as kepsiu karka
QUOTE(giedre.v @ 2007 10 09, 15:22)
Parašyk, kurį receptą naudosi
Sveikos
,
ale kai užeinu į skyrelį antri patiekalai tai mano virtuvėje pastoviai veiksmas vyksta
. Noriu -5 kg. iki naujųjų, o čia atvirkščiai gausis +5kg.
Tai va prie esmės, vakar kepiau karką su medum
. gavosi
.Kitą kartą bandysiu su garstyčiom.
Apviriau karką kokia valandėlę, paskui tame bulione bulvykes ( 10min. nuo užvirimo), viską atšaldžiau, karką įtryniau medum, česnakų, pipirais, kepsnių prieskoniais; bulvykes aliejumi su bulvių prieskoniais. Viską sudėjau į kepimo skardą (įpyliau nuoviro truputi) ir į orkaitę apie 40min. Vaikščiojau vis aplink ir nekantravau, labai jau norėjosi
. Gavosi tikrai skaniai
ir vaizda geras. Blm...pamiršau nufotkint, na kai su garstyčiom darysiu tada.
ale kai užeinu į skyrelį antri patiekalai tai mano virtuvėje pastoviai veiksmas vyksta
Apviriau karką kokia valandėlę, paskui tame bulione bulvykes ( 10min. nuo užvirimo), viską atšaldžiau, karką įtryniau medum, česnakų, pipirais, kepsnių prieskoniais; bulvykes aliejumi su bulvių prieskoniais. Viską sudėjau į kepimo skardą (įpyliau nuoviro truputi) ir į orkaitę apie 40min. Vaikščiojau vis aplink ir nekantravau, labai jau norėjosi
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 11 10, 08:27)
Sveikos
,
. Noriu -5 kg. iki naujųjų, o čia atvirkščiai gausis +5kg.
. gavosi
.Kitą kartą bandysiu su garstyčiom.
. Gavosi tikrai skaniai
ir vaizda geras. Blm...pamiršau nufotkint, na kai su garstyčiom darysiu tada.
Lauksim
Na ir aš šiandien apsivirsiu, o rytoj kepsiuištrintą medumi. Žiūrėsi kaip ten bus
labas, na seile tista beskaitant, jau verdu uzstacius ir as karkute, paskui kepsiu su medumi, soja, cesnaku ir kepsniu prieskoniais
Reikėtų ir pabandyt karkutę pasikept. Gal kuri kokią gerą nuorodikę galėtumėt įmest