QUOTE(aguonele @ 2008 03 08, 22:01)
Vis paskaitinedavau , paskaitinedavau...ir susiruosiau issikepti

. Paprieskoniavus palaikiau 2 paras saldytuve ( taip jau isejo

) , dejau i kepimo rankove, ipyliau alaus ir i orkaite 2 val. Labai minksta ir skani gavos
oj kaip skaniai
QUOTE(VictoriaK @ 2008 03 11, 23:54)
Man pazystama vyreja, kuri dirba restorane, pasake toki recepta:
Itrinti karka su prieskoniais ir palaikyti saldytuve kokias 4-5 val. Po to aptepti ja visa su grietine, apvynioti folija ir kepti gerai ikaitintoje orkaiteje. O pateikti prie stalo labai tinka su cesnakiniu padazu (susmulkinti daug cesnako, ipilti ka tik uzvirinto vandens, aliejaus, acto, druskytes ir cukraus, sory nerasau proporciju, nes viska pripratau deti is akies

) .
reikės ir taip pabandyt