QUOTE(lututė @ 2008 10 17, 17:52)
Man atrodo,kad su tavo pirkta karkute galima pasielgti dvejopai-įmesti puodan i išvirti rūgštynių sriubą,nes nuo rūkytos labai geras aromatas,arba pasigaminti čili.Paprastai tai čili darau su žalia mėsa,bet teko ir su užsilikusiais šašlykais,tai manau,kad ir su karkute bus neblogai,tik nekepink.
Pasimerk pupelių,susipjaustyk karkutę gabaliukais,pakepink svogūną ir viską bendrai puodan.Vandens,kad apsemtų,prieskonių-lauro lapų,pipirų,raudonėlio,aštrios paprikos galiuką.Baigiant įdėk pomidorų padažo.Skanaus
Pasimerk pupelių,susipjaustyk karkutę gabaliukais,pakepink svogūną ir viską bendrai puodan.Vandens,kad apsemtų,prieskonių-lauro lapų,pipirų,raudonėlio,aštrios paprikos galiuką.Baigiant įdėk pomidorų padažo.Skanaus

aciu lutute uz greita atsakyma, viska perskaityt apie kiauliena spejau:) o kazka tokio neradau:( mano namiskiai del sveikatos pupeliu negali vlgyti


vat zalia karka jau karteli dariua, bet siandien parduotuvej tokia susigundziau, tai gryzus po darbo dabar pati kalta turiu sukti galva-nei tai ja virti nei tai ja kepti