Įkraunama...
Įkraunama...

Kepta karka

QUOTE(Diotima @ 2006 02 19, 18:43)
Nu man tai karka nenusiseka. Jau du kartus kepiau. Abu galvojau kad vyras is namu isvys  verysad.gif  Kazkokia nevalgoma man ji gaunas. Nors kepiau jusu nurodytais receptais, bet ko gero nemano maistas  schmoll.gif  Daugiau jauciu nebebandysiu, nes gaila darbo, o rezultatas - siuksliadezej  blush2.gif

O gal tau pavyko nusipirkti kuilienos? Tada tai tikrai smirda wacko.gif
Atsakyti
aš karkos marinavimui pasidarau tokią košelę iš česnakų, lauro lapų, druskos ir alyvų aliejaus. Karką truputį įpjaunu keliose vietose, ta košele aptepu ir palaikau kelias valandas iki kepimo. Koks aromatas mėsytės... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2005 11 29, 15:42)
na,megaites, sos ,gal dar ka nors apie karkas,parsiveziau is kaimo 2,sutryniau su prieskoniais uzvakar vakare. Reiktu siandien daryti alaus baliu vyrams,jauciu ,be apvirimo ,kepciau amzinybe?

labai liux kad ilgai laikei su prieskoniais dabar suvyniok į foliją ir kepk apie 2 val.tame laike pora kartų apversk.Po tų 2 val.praplėšk foliją ir pakepk dar apie 15 min.skanaus. thumbup.gif
Atsakyti
O jeigu apverdate apie valandą, tai kiek maždaug laiko tada kepate orkaitėje? Ir ar vyniojate į foliją?
Atsakyti
Karką kepu troškintuve neuždengus dangčio-ir kepa ,ir troškinas vienu metu,tik kartais pavartyti reikia.O prieskonius naudoju panašius,kaip ir Saintlina-druska-česnakai,lauro lapai,į skystį dar kvepiantį piprą įmetu. Nei karto nenusivyliau rezultatu,o kvapai kokie...vaikai dar neiškepus apie viryklę sukinėdavos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dileta: 21 kovo 2006 - 10:22
Tai sudetate žalias karkas, kaip suprantu pilate į troškintuvą vandenį, išprieskoninate karką ir kepate?
Atsakyti
Karką su prieskoniais prieš kepant gerai būtų bent porą val.šaldytuve palaikyti,o dar geriau-visą naktį.O tada žalią į troškintuvą.
Atsakyti
Kepiau ir as vakar karka. Na, pirma apviriau, paskui dar orkaitej kepiau. Kol kepe - kvapas neispasakytai bjaurus doh.gif bet skonis tai normaliai gavosi. Bet vistiek manau, kad daugiau nekepsiu. Brangus patiekalas gaunasi, o ir niekuo neipatingas. Puse mases (o gal ir daugiau) kaulas sudaro, tai net ner ka valgyt, o dar tas virimas, kepimas, taigi tiek duju susinaudoja doh.gif Tikrai brangu.
Atsakyti
o aš šiandien kepsiu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Diotima @ 2006 02 19, 18:43)
Nu man tai karka nenusiseka. Jau du kartus kepiau. Abu galvojau kad vyras is namu isvys  verysad.gif  Kazkokia nevalgoma man ji gaunas. Nors kepiau jusu nurodytais receptais, bet ko gero nemano maistas  schmoll.gif  Daugiau jauciu nebebandysiu, nes gaila darbo, o rezultatas - siuksliadezej  blush2.gif

nelabai suprantu kaip gali nenusisekti g.gif

QUOTE(lanaa @ 2006 02 19, 19:06)
ale neisivaizduoju kaip ten turi nenusisekti, kad siuksliu dezej atsirastu  blink.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(dopa @ 2006 03 13, 15:52)
O gal tau pavyko nusipirkti kuilienos? Tada tai tikrai smirda wacko.gif


o kokias dar karkas galima kepti? g.gif na as pamarinuoju, palaikau per nakti ri verdu, o kvapelis wub.gif nesuprantu kuom ten taip turi smirdeti g.gif
QUOTE(Kozete @ 2006 03 21, 09:32)
O jeigu apverdate apie valandą, tai kiek maždaug laiko tada kepate orkaitėje? Ir ar vyniojate į foliją?


aš tai verdu kol normaliai isverda, o i orkaite dedu, kad apskrustu skurytė, nes mums su vyru ji pati skaniausia wub.gif
QUOTE(*Violeta* @ 2006 03 28, 12:15)
o aš šiandien kepsiu  essen.gif

skanaus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kepiau prieš kokią savaitę, gavosi fantastiškai smile.gif
Kepiau tris karkas, dvi aptepiau garstyčių padažu (kažkur čia buvo), o kitą medaus padažu. Vieniems žmonėms patiko labiau su medumi, kitiems su garstyčiom. Man asmeniškai su garstyčiom.
O prieš kepimą aš valandą apviriau jas su prieskoniais (prieš tai nemarinavau) ir aptepus padažiukais dar valandą ar pusantros kepiau. Gaila, kad vėlus vakaras buvo, bet toks maistas į gerą neišeina, nes baisiai skanu ir norisi dar ir dar. essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 03 28, 15:06)
Kepiau prieš kokią savaitę, gavosi fantastiškai  smile.gif
Kepiau tris karkas, dvi aptepiau garstyčių padažu (kažkur čia buvo), o kitą medaus padažu. Vieniems žmonėms patiko labiau su medumi, kitiems su garstyčiom. Man asmeniškai su garstyčiom.
O prieš kepimą aš valandą apviriau jas su prieskoniais (prieš tai nemarinavau) ir aptepus padažiukais dar valandą ar pusantros kepiau. Gaila, kad vėlus vakaras buvo, bet toks maistas į gerą neišeina, nes baisiai skanu ir norisi dar ir dar.  essen.gif  essen.gif  essen.gif

paskaičiau ir aš uzsimaniau blush2.gif
Atsakyti