Sveikos, na, as jau kepiau karką netgi keletą :lotuliukas:kartų, ir galiu pasakyti, kad nedariau nieko sudėtingo, o išėjo labai skaniai...manasis lapsėjo, net ausys linksėjo :)para šaldytuve su sauja kiaulienos prieskonių ant viršaus, verdu kol im lengvai mesa atsiskirt su šakute palaupius:), ištraukiu, dar šiek tiek prieskonių ir kepu 1.5 val:) Ir nieks nesmirda, nors jau laukiau kada gi tas kvapas pasklis
vakar gardziavomes kavinej siuo skanestu , tai galvoju - reikia ir man galu gale prisiruosti namie pasigaminti. bet vat pas mane orkaites nera - kolkas tik kaitlente, tai gal dar kas turi patarimu is patirties kaip apsiet be orkaites
Na merginos ir aš šiandien kepsiu karką, pagal jūsų receptus eisiu pamarinuosiu pora valandų, po to pavirsiu ir tada į orkaitę vakare parašysiu kaip MB įvertino Papildyta: O kaži jeigu dar šalia bulvyčių pakepčiau
"Aš tikiu, kad draugai yra tylus angelai, kurie pakelia mus, kai patys sparnai aukštyn nepakyla."
Na merginos ir aš šiandien kepsiu karką, pagal jūsų receptus eisiu pamarinuosiu pora valandų, po to pavirsiu ir tada į orkaitę vakare parašysiu kaip MB įvertino Papildyta:
O kaži jeigu dar šalia bulvyčių pakepčiau
O as karka kepu taip: Cia pas mus yra tokiu prieskoniu misinys "Style in Chainys" (Kinieciai beveik viska daro saldziai arba saldziaruksciai), tai va suberiu ji ant karkos, dar idedu truputi cukraus, druskos , soju padazo, alyvuogiu aliejaus. Viska gerai itrinu ir palieku parai. Tada dedu i skarda, kokius tris sluoksnius uzdedu folijos, bet neyvynioju karkos , o uzdedu ant skardos ir karkos, aplankstau ja ant skardos krasteliu. Kepu ziurint pagal kg. kilui dedu apie 40min ir dar dadedu + 30 min. na pvz. karka sveria 2 kg, tai kepu apie 1val 20min + 30min. viso gaunasi 1val.50min. orkaites temperatura apie 170, 160.