Na ka...pamarinavau karka su cesnaku ,prieskoniais,kmynais ir majonezu...ryt kepsiu ir ziuresiu kas gavosi
jei bus valgoma ateisiu pasisakyti,o gal ir fotke ikelsiu
na va,ir mano karka jau iskepta
Gavosi visai skani minksta mesyte
Pirmiausia pamarinavau ir laikiau saldytuve,tada valandai imeciau pavirti i puoda,isvirusia aptepiau medum su cesnaku,ikisau i rankove ir i orkaite pusantros valandos.Galejau kepti truputi ir trumpiau,nes skuryte paskrudo truputi
O pati karka buvo tikrai labai skani,net vyras gyre
Pirmiausia pamarinavau ir laikiau saldytuve,tada valandai imeciau pavirti i puoda,isvirusia aptepiau medum su cesnaku,ikisau i rankove ir i orkaite pusantros valandos.Galejau kepti truputi ir trumpiau,nes skuryte paskrudo truputi
Bandysiu ir as ryt karka kept
snd dvi nusipirkau,tai tikrai teks kept
bandysiu apvirti ir tada i orkaite ispreskoniuota ideti,jeigu gera gausis parasysiu,kaip tiksliai dariau ir skanu buvo
Nes dar pati tiksliai nezinau kokius prieskoniu desiu ir kaip ja paruosiu
pirma kart kepsiu
QUOTE(dopa @ 2006 03 13, 15:52)
Jei kuilys pjautas rujos metu, tai tikrai ne koks kvapelis turi but
O ar yra skirtumas tarp virtos - orkaitėje keptos ir tik orkaitėje keptos žalios karkos? Gal kuri mažiau riebi?
Turiu klausima: Galima jau rukyta karka kepti dar orkaiteje su bulvemis? Kas gausis?Ar skanu?
QUOTE(Lenaa @ 2011 01 31, 16:11)
O ar yra skirtumas tarp virtos - orkaitėje keptos ir tik orkaitėje keptos žalios karkos? Gal kuri mažiau riebi?
Greičiau iškeps ir neišdžius,kažkiek minkštesnė mėsa turėtų būti
sveikos merginos
temute apie karkas uzmirsta,tai gal truputeli ja prisiminkite
man toks klausimelis iskilo
cia dauguma rasote,kad karka kepate rankoveje,o kodel joje?kodel nekepate paprastai skardoje arba stikliniame kepimo inde?gal neiskepa ar kaip?noreciau atsakymo sulaukt,nes pati noriu issikept,tik nesuprantu kam ta kepimo rankove?ka ji tokio priduoda?
taip pat gal kas turite kokiu ideju ar receptuku kaip pasigaminti vyniotiniu karkos?kai dabar taip karsta,tai norisi kaip uzkandi ja valgyti
lauksiu bet kokiu pasiulymu
temute apie karkas uzmirsta,tai gal truputeli ja prisiminkite
man toks klausimelis iskilo
taip pat gal kas turite kokiu ideju ar receptuku kaip pasigaminti vyniotiniu karkos?kai dabar taip karsta,tai norisi kaip uzkandi ja valgyti
QUOTE(Vikte;) @ 2011 06 12, 15:28)
sveikos merginos
temute apie karkas uzmirsta,tai gal truputeli ja prisiminkite
man toks klausimelis iskilo
cia dauguma rasote,kad karka kepate rankoveje,o kodel joje?kodel nekepate paprastai skardoje arba stikliniame kepimo inde?gal neiskepa ar kaip?noreciau atsakymo sulaukt,nes pati noriu issikept,tik nesuprantu kam ta kepimo rankove?ka ji tokio priduoda?
taip pat gal kas turite kokiu ideju ar receptuku kaip pasigaminti vyniotiniu karkos?kai dabar taip karsta,tai norisi kaip uzkandi ja valgyti
lauksiu bet kokiu pasiulymu 
temute apie karkas uzmirsta,tai gal truputeli ja prisiminkite
man toks klausimelis iskilo
taip pat gal kas turite kokiu ideju ar receptuku kaip pasigaminti vyniotiniu karkos?kai dabar taip karsta,tai norisi kaip uzkandi ja valgyti
nes kepimo laikas ilgas , tai pridegti/isdziuti gali , o rankoveje mesyte sultingesne, minkstesne, nepridega ir t.t.
QUOTE(Cherry_ @ 2011 06 12, 15:42)
nes kepimo laikas ilgas , tai pridegti/isdziuti gali , o rankoveje mesyte sultingesne, minkstesne, nepridega ir t.t. 
o jei as stikliniam inde kepciau uzdengta ir su kokiu skysciu,kazi gerai gautusi?
QUOTE(Vikte;) @ 2011 06 12, 18:17)
Visada galite pabandyti ir mums parasyti













