
Aciu uz patarimus
, butinai pasinaudosiu kita karta!

o as pirma pasiruosiau mesyte kaip seniau darydavau tai i farsa ipiliau nemazai pieno prieskoniu ir svoguna supjausciau viska sumaisiau su saukstu ir ydejau i saldytuva o ryt jau darysiu tesla pagal jusu receptuka
kita kart pazadu padarysiu viska kaip reikia su sprandine




Gaila, kad tik dbr pamačiau šį receptuką.. būčiau anksčiau prigaminusi
Būtinai bandysiu artimiausiu metu, niam niam niam
P.S. Bet kažkaip atrodo, jog skaniau su malta mėsa ir smulkiau svogūną supjausčius
bet šiaip tai čia gal kaip kam

Būtinai bandysiu artimiausiu metu, niam niam niam


P.S. Bet kažkaip atrodo, jog skaniau su malta mėsa ir smulkiau svogūną supjausčius



1kg miltų
450g Eve margarino
4vnt kiaušinio
200g.grietines
Druskos.
Idaras:
1kg sprandines
0.5 pokelio vegetos (raudonam pokelyje)(as jos nenaudoju dedu paprasta druska)
pipiru,
50gr.margarino ir truputi vandens.
cia youtubiniai
As siandien dariau panasiai,bet is puse porcijos.Vietoj margarino naudojau sviesta,o idarui naudojau kiaulienos kumpi,jokiu prieskoniu,iskyrus pipirus ir druska ir dar svoguno.Gavosi labai sultingi ir skanus,kai karstus valgem,tai prakandus net sultinys bega,tad isitikinau,kad tikrai nebutinai det sprandine,nes ji riebesne,o puikiai tinka ir kumpis.Skanaus:4u:
450g Eve margarino
4vnt kiaušinio
200g.grietines
Druskos.
Idaras:
1kg sprandines
0.5 pokelio vegetos (raudonam pokelyje)(as jos nenaudoju dedu paprasta druska)
pipiru,
50gr.margarino ir truputi vandens.
cia youtubiniai

As siandien dariau panasiai,bet is puse porcijos.Vietoj margarino naudojau sviesta,o idarui naudojau kiaulienos kumpi,jokiu prieskoniu,iskyrus pipirus ir druska ir dar svoguno.Gavosi labai sultingi ir skanus,kai karstus valgem,tai prakandus net sultinys bega,tad isitikinau,kad tikrai nebutinai det sprandine,nes ji riebesne,o puikiai tinka ir kumpis.Skanaus:4u:
aš pagal youtubinį receptą jau dvi savaitės kaip kepu ir visus į svečius kviečiu, kad įvertintų kokia aš gera kulinarė
iš pradžių galvojau, kad gal reiktų daryti tik puse porcijos, bet kai pabandžiau likusią tešlą užšaldyti, ir pamačiau, kad atšildžius ta tešla skoniu niekuo nesiskiria nuo šviežiai padarytos, tai dabar užsiminkau daug tešlos, ir reikalui esant tik išsiimu iš kameros, pasidarau mėsos įdarą ir kibinai neužilgo jau garuoja ant mano stalo



iš pradžių galvojau, kad gal reiktų daryti tik puse porcijos, bet kai pabandžiau likusią tešlą užšaldyti, ir pamačiau, kad atšildžius ta tešla skoniu niekuo nesiskiria nuo šviežiai padarytos, tai dabar užsiminkau daug tešlos, ir reikalui esant tik išsiimu iš kameros, pasidarau mėsos įdarą ir kibinai neužilgo jau garuoja ant mano stalo

QUOTE(Shoricel @ 2010 01 17, 01:16)
aš pagal youtubinį receptą jau dvi savaitės kaip kepu ir visus į svečius kviečiu, kad įvertintų kokia aš gera kulinarė
iš pradžių galvojau, kad gal reiktų daryti tik puse porcijos, bet kai pabandžiau likusią tešlą užšaldyti, ir pamačiau, kad atšildžius ta tešla skoniu niekuo nesiskiria nuo šviežiai padarytos, tai dabar užsiminkau daug tešlos, ir reikalui esant tik išsiimu iš kameros, pasidarau mėsos įdarą ir kibinai neužilgo jau garuoja ant mano stalo



iš pradžių galvojau, kad gal reiktų daryti tik puse porcijos, bet kai pabandžiau likusią tešlą užšaldyti, ir pamačiau, kad atšildžius ta tešla skoniu niekuo nesiskiria nuo šviežiai padarytos, tai dabar užsiminkau daug tešlos, ir reikalui esant tik išsiimu iš kameros, pasidarau mėsos įdarą ir kibinai neužilgo jau garuoja ant mano stalo

Niekad nebandziau uzsaldyt teslos,bet ideja liuks,reiks pabandyt

Nu viskas liuks, bet youtubej naudotos priemonės baisios, jau pjaustymo lentelė

QUOTE(Jolete @ 2010 01 17, 16:19)



užsimaniau kibinų, bet man atrodo, kad tiek daug laiko užima namie pasigamint
ir dar ne garantija, kad pavyks

QUOTE(Jazira @ 2010 01 18, 11:31)
užsimaniau kibinų, bet man atrodo, kad tiek daug laiko užima namie pasigamint
ir dar ne garantija, kad pavyks

Jau jei man pavyko, pavyks ir jums

QUOTE(Jazira @ 2010 01 18, 11:31)
užsimaniau kibinų, bet man atrodo, kad tiek daug laiko užima namie pasigamint
ir dar ne garantija, kad pavyks

tikrai garantija beveik simtaprocentine, kad pavyks, rezultatas bus puikus, suteiks pasitikejimos savimi kulinarijos srityje

Šį receptuką visai atsitiktinai radau pries keletą dienų ir šiandien kaip tik išbandžiau
Pliusai: nerealiai skanūs
Minusai: man gavosi trapūs..
tai nežinau dėl ko čia taip atsitiko.. norėtųsi minkštesnių
Beje, gaminau iš pusės normos, su malta mėsa, smulkiai pjaustytais svogūnais ir be vegetos tiek daug.. dėjau mėsos prieskonių su pipirais ir truputėlį vegetos
Būtinai vėl kada gaminsiu, tik laiko atima šiek tiek, bet rezultatas - vertas

Pliusai: nerealiai skanūs



Minusai: man gavosi trapūs..


Beje, gaminau iš pusės normos, su malta mėsa, smulkiai pjaustytais svogūnais ir be vegetos tiek daug.. dėjau mėsos prieskonių su pipirais ir truputėlį vegetos

Būtinai vėl kada gaminsiu, tik laiko atima šiek tiek, bet rezultatas - vertas
