Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

Aciu uz patarimus 4u.gif , butinai pasinaudosiu kita karta!
Atsakyti
o as pirma pasiruosiau mesyte kaip seniau darydavau tai i farsa ipiliau nemazai pieno prieskoniu ir svoguna supjausciau viska sumaisiau su saukstu ir ydejau i saldytuva o ryt jau darysiu tesla pagal jusu receptuka blush2.gif mirksiukas.gif kita kart pazadu padarysiu viska kaip reikia su sprandine thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Gaila, kad tik dbr pamačiau šį receptuką.. būčiau anksčiau prigaminusi tongue.gif


Būtinai bandysiu artimiausiu metu, niam niam niam smile.gif rolleyes.gif

P.S. Bet kažkaip atrodo, jog skaniau su malta mėsa ir smulkiau svogūną supjausčius smile.gif bet šiaip tai čia gal kaip kam smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dingiux: 16 sausio 2010 - 19:34
1kg miltų
450g Eve margarino
4vnt kiaušinio
200g.grietines
Druskos.
Idaras:
1kg sprandines
0.5 pokelio vegetos (raudonam pokelyje)(as jos nenaudoju dedu paprasta druska)
pipiru,
50gr.margarino ir truputi vandens.
cia youtubiniai wub.gif
As siandien dariau panasiai,bet is puse porcijos.Vietoj margarino naudojau sviesta,o idarui naudojau kiaulienos kumpi,jokiu prieskoniu,iskyrus pipirus ir druska ir dar svoguno.Gavosi labai sultingi ir skanus,kai karstus valgem,tai prakandus net sultinys bega,tad isitikinau,kad tikrai nebutinai det sprandine,nes ji riebesne,o puikiai tinka ir kumpis.Skanaus:4u:
Atsakyti
aš pagal youtubinį receptą jau dvi savaitės kaip kepu ir visus į svečius kviečiu, kad įvertintų kokia aš gera kulinarė essen.gif gathering.gif essen.gif
iš pradžių galvojau, kad gal reiktų daryti tik puse porcijos, bet kai pabandžiau likusią tešlą užšaldyti, ir pamačiau, kad atšildžius ta tešla skoniu niekuo nesiskiria nuo šviežiai padarytos, tai dabar užsiminkau daug tešlos, ir reikalui esant tik išsiimu iš kameros, pasidarau mėsos įdarą ir kibinai neužilgo jau garuoja ant mano stalo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoricel @ 2010 01 17, 01:16)
aš pagal youtubinį receptą jau dvi savaitės kaip kepu ir visus į svečius kviečiu, kad įvertintų kokia aš gera kulinarė essen.gif  gathering.gif  essen.gif
iš pradžių galvojau, kad gal reiktų daryti tik puse porcijos, bet kai pabandžiau likusią tešlą užšaldyti, ir pamačiau, kad atšildžius ta tešla skoniu niekuo nesiskiria nuo šviežiai padarytos, tai dabar užsiminkau daug tešlos, ir reikalui esant tik išsiimu iš kameros, pasidarau mėsos įdarą ir kibinai neužilgo jau garuoja ant mano stalo essen.gif

Niekad nebandziau uzsaldyt teslos,bet ideja liuks,reiks pabandyt 4u.gif
Atsakyti
Nu viskas liuks, bet youtubej naudotos priemonės baisios, jau pjaustymo lentelė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 01 17, 16:19)
Nu viskas liuks, bet youtubej naudotos priemonės baisios, jau pjaustymo lentelė  doh.gif

hihihi.gif , man ypac tas "grazuolis" vyras patiko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
užsimaniau kibinų, bet man atrodo, kad tiek daug laiko užima namie pasigamint doh.gif ir dar ne garantija, kad pavyks
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 01 18, 11:31)
užsimaniau kibinų, bet man atrodo, kad tiek daug laiko užima namie pasigamint  doh.gif ir dar ne garantija, kad pavyks

Jau jei man pavyko, pavyks ir jums smile.gif ! Jokio supracio apie teslu daryma neturiu, jokio! Gavosi viskas kuo puikiausiai, pati netikejau! Laiko truputi uzima, bet rezultatas vertas to.Labiausiai laiko uzima mesa susipjaustyti mazais mazais gabaliukais...
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 01 18, 11:31)
užsimaniau kibinų, bet man atrodo, kad tiek daug laiko užima namie pasigamint  doh.gif ir dar ne garantija, kad pavyks

tikrai garantija beveik simtaprocentine, kad pavyks, rezultatas bus puikus, suteiks pasitikejimos savimi kulinarijos srityje lotuliukas.gif pabandykit
Atsakyti
Šį receptuką visai atsitiktinai radau pries keletą dienų ir šiandien kaip tik išbandžiau mirksiukas.gif

Pliusai: nerealiai skanūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Minusai: man gavosi trapūs.. unsure.gif tai nežinau dėl ko čia taip atsitiko.. norėtųsi minkštesnių g.gif

Beje, gaminau iš pusės normos, su malta mėsa, smulkiai pjaustytais svogūnais ir be vegetos tiek daug.. dėjau mėsos prieskonių su pipirais ir truputėlį vegetos rolleyes.gif

Būtinai vėl kada gaminsiu, tik laiko atima šiek tiek, bet rezultatas - vertas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dingiux: 18 sausio 2010 - 22:05