QUOTE(˜ª¤Julija¤ªI @ 2012 06 01, 13:54)
Vakar kepiau pirmą kartą gyvenime kibinus, laaabai patenkinta visa šeimyna

Pagal šį receptuką
http://aj-receptai.b...03/kibinai.html
Užtrukau labai neilgai, kokią valandą, nes faršą buvau pasiruošusi iš anksto

tiesą pasakius net nesitikėjau kad bus taip lengva! Skonis nerealus..tešla nelimpanti, maloni, iškepa nesprangi ir tiesiog burnoje tirpsta, vidus labai sultingas! man gavosi 14

Tik reikia mokintis gražiai užraityti tą viršūnėlę

gal kuri vaizdinės medžiagos turite pažingsniui kaip raityti?
Aš irgi gaminu kibinus dabar, kai atšalo taip ir norisi kažko tokio...

O viršūnėlę labai paprasta suraityt, reikia abiem rankom suimti viršutinę tolygiai užspausto kibino dalį, tuomet dešine ranka laikomą juostelės dalį pastumti žemyn, paskui pasislinkti toliau ir vėl kartoti, kol bus paruoštas visas kibinas

Tikiuosi bent kažkiek suprantamai paaiškinau