O man visai nesunku ta tesla padaryti, man mesa supjaustyti smulkiai ir juos formuoti yra didesne problema Nemoku as ju "susiuti" graziai O va vegetos as visai nededu, uztenka pipiru ir druskos, galima kvepianciuju pipiriuku ar siaip kokiu prieskoniu mesytei ( be E) prideti. Juk jei namie kepame, tai turi buti sveiki kibinai
QUOTE(Tutia @ 2010 04 26, 23:38)
šitas receptukas tai išties geras, darėm jau keletą kartų ir galiu pasakyt, kad man net namie skaniau gaunasi, nei Trakuose pirkti beje, mes vegetos irgi mažiau dedam.
Aš Vegetos nenaudoju, todėl nededu visiškai, druska, pipirai, ir viskas. Ir tikrai labai skanu, ir be gliutamatų
Čia aš kažkada visai neseniai kibinus dariau, irgi nededu jokių vegetų, tik druskos, pipirų ir svogūną į mėsą. Bet kad būtų šlapesnė, šaukštą sultinio į vidų prieš užlipdant įpilu.
Prieskonių su E ur aš nebededu niekur, pati mišinius darausi. O kibinams tikrai užtenka pipirų, svogūnų ir druskos Tik aš mėsą tingiu pjaustyt, tai malu stambiausiu sieteliu Šeima dar nesiskundė dėl to
nezinau man sis receptas nebepatinka tesla kieta gaunasi?
Kibinų receptas
10 kibinų tešlai:
200 g. sviesto;
500 g. miltų;
200 g. grietinės;
2 kiaušiniai;
druskos.
Įdarui:
500 g. mėsos;
svogūnas;
druska;
pipirai.
Sviestą ištirpinam mikrobangėj arba sutarkuojam, suberiam miltus, įdedam grietinę, kiaušinius, druską ir viską išminkom. Tešlą palaikom 1-2 val šaldytuve. Mėsą supjaustom labai smulkiais gabaliukais, įpjaustom svogūną, padruskinam, papipiruojam. Iš tešlos darom apskritimukus, pilam šaukštelį sultinio ir dedam mėsą. Kepam 30 min 200 laipsnių karštumo orkaitėje.
Man viskas labai liuks gaunasi.
10 kibinų tešlai:
200 g. sviesto;
500 g. miltų;
200 g. grietinės;
2 kiaušiniai;
druskos.
Įdarui:
500 g. mėsos;
svogūnas;
druska;
pipirai.
Sviestą ištirpinam mikrobangėj arba sutarkuojam, suberiam miltus, įdedam grietinę, kiaušinius, druską ir viską išminkom. Tešlą palaikom 1-2 val šaldytuve. Mėsą supjaustom labai smulkiais gabaliukais, įpjaustom svogūną, padruskinam, papipiruojam. Iš tešlos darom apskritimukus, pilam šaukštelį sultinio ir dedam mėsą. Kepam 30 min 200 laipsnių karštumo orkaitėje.
Man viskas labai liuks gaunasi.
Nu reiks pabandyt rytoj su tešlos maišykle užminkyt tešlą ir išsikepti kibinų
QUOTE(Shoricel @ 2010 04 29, 14:32)
nebandžiau, bet esu įsitikinusi, kad nepavyks tešlos kombaine suminkyti.
Tikrai pavyks
Sekmadienį išbandžiau receptą Gavosi labai skanūs Tešlą minkė kombainas, puikiai gavosi Mėsą maliau stambiu sieteliu, įpyliau truputį vandens ir svogūnų, prieskonių, druskos. Kombainu sumaišiau viską Mėsa nebuvo sausa, pats tas Visi mano vyrai pirštus laižė valgydami, sakė, kad tokių skanių pas mus dar nebuvo
QUOTE(Šunvyšnė @ 2010 05 07, 22:31)
O ar labai plonai iškočiojate kibinų tešlą? Man vis baisu, kad ji neiškepusi.. Na, būna tokia kaip sušlapusi gal nuo mėsos.. Visi valgo ir nesiskundžia, o aš vis bijau Ir mėsa būna iškepusi. Kokia jūsų, kibinų kepėjėlės, patirtis?
Nereikia labai nuploninti, man tesla-pats skanumas.
Nebijokit, juk teslos vidus ir turi gautis slapias
QUOTE(micefee @ 2010 05 01, 12:35)
Kibinų receptas
10 kibinų tešlai:
200 g. sviesto;
500 g. miltų;
200 g. grietinės;
2 kiaušiniai;
druskos.
Įdarui:
500 g. mėsos;
svogūnas;
druska;
pipirai.
Sviestą ištirpinam mikrobangėj arba sutarkuojam, suberiam miltus, įdedam grietinę, kiaušinius, druską ir viską išminkom. Tešlą palaikom 1-2 val šaldytuve. Mėsą supjaustom labai smulkiais gabaliukais, įpjaustom svogūną, padruskinam, papipiruojam. Iš tešlos darom apskritimukus, pilam šaukštelį sultinio ir dedam mėsą. Kepam 30 min 200 laipsnių karštumo orkaitėje.
Man viskas labai liuks gaunasi.
10 kibinų tešlai:
200 g. sviesto;
500 g. miltų;
200 g. grietinės;
2 kiaušiniai;
druskos.
Įdarui:
500 g. mėsos;
svogūnas;
druska;
pipirai.
Sviestą ištirpinam mikrobangėj arba sutarkuojam, suberiam miltus, įdedam grietinę, kiaušinius, druską ir viską išminkom. Tešlą palaikom 1-2 val šaldytuve. Mėsą supjaustom labai smulkiais gabaliukais, įpjaustom svogūną, padruskinam, papipiruojam. Iš tešlos darom apskritimukus, pilam šaukštelį sultinio ir dedam mėsą. Kepam 30 min 200 laipsnių karštumo orkaitėje.
Man viskas labai liuks gaunasi.
Kepiau siandien pagal si recepta. Viskas lyg ir gerai, bet isduokit man paslapti, kaip juos suklijuoti? Man is 10 5 issiziojo. Slysta ta riebi tesla, ziojasi, nors tu ka Tiesa, kai dejau tesla saldyti, patpiau inda aliejumi, kad nepriliptu. Gal nuo to? Bet ir nealiejuota tesla buvo sunku lipdyti. Tik truputi atsyla nuo formavimo ir viskas, nebeimanoma suitarti su ja Beje, kibinus dariau ir valgiau pirma karta, visai neblogas patiekaliukas