Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

QUOTE(langana @ 2010 05 08, 19:04)
Kepiau siandien pagal si recepta.  Viskas lyg ir gerai, bet isduokit man paslapti, kaip juos suklijuoti? Man is 10 5 issiziojo. Slysta ta riebi tesla, ziojasi, nors tu ka unsure.gif Tiesa, kai dejau tesla saldyti, patpiau inda aliejumi, kad nepriliptu. Gal nuo to? Bet ir nealiejuota tesla buvo sunku lipdyti. Tik truputi atsyla nuo formavimo ir viskas, nebeimanoma suitarti su ja unsure.gif Beje, kibinus dariau ir valgiau pirma karta, visai neblogas patiekaliukas smile.gif

tikrai be reikalo jus tepliojot inda aliejum,ir gal per daug mesos dejot todel sunku buvo uzklijuot.bet ir tas aliejus galejo savo padaryt.Cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2010 05 08, 19:53)
tikrai be reikalo jus tepliojot inda aliejum,ir gal per daug mesos dejot todel sunku buvo uzklijuot.bet ir tas aliejus galejo savo padaryt.Cia mano nuomone.

drinks_cheers.gif as manau taip pat. juos reikia uzsukti ir tikrai niekas negali issiskirti, na bent jau man taip nera buve, toli grazu g.gif
Atsakyti
oi,kaip uzsimaniau kibinu,reiks rytoj gal padaryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gino @ 2009 02 23, 14:31)
http://www.youtube.c...h?v=907A1RJMdu4
Netingekit , pabandykit pasigaminti. Visai seimynai labai patiko  smile.gif

Kepiau šiuos kibinus ir skonis nuostabus 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif tik vegetos nedėjau, o dėjau kitokius prieskonius be E. Bet po to pagalvojau, kad margarine pilno to E lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kepiau ir aš vakar pagal sį receptą, labai skanūs gavosi kibinai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2010 05 08, 18:53)

Aciu, turesiu omeny, ale vis tiek suejo, ne vieno neliko tongue.gif
Atsakyti
kepiau ir as beveik pagal toki recepta.tik pas mane i tesla druskos nesidejo(o be reikalo,kita karta butinai desiu)ir truputi per plonai pacia tesla iskociojau ax.gif bet kaip pirmam kartui,visai neblogai isejo.kita kart bandysiu vel thumbup.gif is klaidu mokinames!man svarbu pirmas kartas tokis"valgomas"gaunasi,tada dar ir kita kart bandau,o jei is pirmo kart nesigauna,tada jau tas patiekalas visam laikui yra isbraukiamas is mano meniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gino @ 2009 02 23, 13:31)
http://www.youtube.c...h?v=907A1RJMdu4
Netingekit , pabandykit pasigaminti. Visai seimynai labai patiko  smile.gif

Kepiau ir as pagal si recepta - skanu, bet buna ir skanesniu blush2.gif Nepatiko, kad tesla ypac riebi ir kieta, gaunasi sausainiai su mesos idaru. Vienakart juos kepiau su EXTRA miltais, tai isvis byrejo vos prakandus doh.gif

Dazniausiai kepu kibinus pagal mielines teslos recepta (kazkur skaiciau, kad tikrieji kibinai ir turi buti mieliniai g.gif ) - gaunasi neriebus, minksti, traskiais kampuciais.

O dabar bandau pagal si recepta:
RECEPTAS
Dejau viska pagal recepta, bet tesla gavosi minkstesne nei video, tai idejau dar keleta saukstu miltu. Dabar saldytuve stovi, kai iskepsiu parasysiu kaip pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
O as dedu tik puse pakelio margarino(250 gr), ir tesla tikrai ne tokia riebi, ir skonis teslos men net skanesnis, nes kai dariau su visu pakeliu margarino, tai tesla iseidavo labai riebi smile.gif
Atsakyti
Tai kad tie receptai praktiskai vienodi,skiriasi tik grietines kiekis smile.gif ,bet laukiam rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 05 24, 18:12)
Kepiau ir as pagal si recepta - skanu, bet buna ir skanesniu blush2.gif  Nepatiko, kad tesla ypac riebi ir kieta, gaunasi sausainiai su mesos idaru.
O dabar bandau pagal si recepta:
RECEPTAS
Dejau viska pagal recepta, bet tesla gavosi minkstesne nei video, tai idejau dar keleta saukstu miltu. Dabar saldytuve stovi, kai iskepsiu parasysiu kaip pavyko  mirksiukas.gif

Daug kartu kepiau pagal Youtube recepta, tikrai skanu ir gerai gaunasi, tik as kepu 180C ~40min, tada neperkepa tesla, o idaras gerai iskepa. Kristela gal ir jus perkepate, nes man pirma karta irgi gavosi perdaug trapi- isdziuvusi tesla?
Jusu nurodytame recepte tesla yra dar riebesne, nes miltu deda tik 0,5 kg, sviesto 300g, grietines 350g.
Palyginus su kitu receptu:
1kg miltu - 1kg miltu
450g margarino - 600g sviesto
200g grietines - 700g grietines
Neryte, nevienodi receptai, miltu per pus maziau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(VITELI @ 2010 05 24, 18:55)
O as dedu tik puse pakelio margarino(250 gr), ir tesla tikrai ne tokia riebi, ir skonis teslos men net skanesnis, nes kai dariau su visu pakeliu margarino, tai tesla iseidavo labai riebi smile.gif

O kaip su miltais, tiek pat? g.gif

QUOTE(Neryte @ 2010 05 24, 19:32)
Tai kad tie receptai praktiskai vienodi,skiriasi tik grietines kiekis  smile.gif  ,bet laukiam rezultatu  mirksiukas.gif

Panasus mirksiukas.gif bet proporcijos kitos...

QUOTE(Reginok @ 2010 05 24, 20:09)
Daug kartu kepiau pagal Youtube recepta, tikrai skanu ir gerai gaunasi, tik as kepu 180C ~40min, tada neperkepa tesla, o idaras gerai iskepa. Kristela gal ir jus perkepate, nes man pirma karta irgi gavosi perdaug trapi- isdziuvusi tesla?
Jusu nurodytame recepte tesla yra dar riebesne, nes miltu deda tik 0,5 kg, sviesto 300g, grietines 350g.
Palyginus  su kitu receptu:
1kg miltu  -                                              1kg miltu
450g margarino  -                                      600g sviesto
200g grietines  -                                      700g grietines
Neryte, nevienodi receptai, miltu per pus maziau mirksiukas.gif .

As kepimo laiko niekada neskaiciuoju, visad ziuriu is akies blush2.gif Manau tas trapumas buvo del Extra miltu, su iprastais ne taip byretu.

Taigi, rezultatas:
user posted image
Isvada - miltu tikrai reikia kur kas daugiau, nei nurodyta recepte, as dejau papildomai ir dar truko, tesla labai lipo prie stalo kociojant... tad manau siam receptui reikia nemaziau 750gr miltu. Miltus naudojau Extra, laikiau saldytuve dvigubai ilgiau nei nurodyta.
Sie kibinai tikrai maziau riebus nei pries tai minetame recepte, taciau taip pat pakankamai trapus, nors nebyrantys. Vis tik, manau anam recepte per daug margarino ir per mazai grietines (o grietines, kaip zinia, riebumas kur kas mazesnis). Skonis gavosi tikrai tradiciniu karaimu kibinu Trakuose thumbup.gif
Atsakyti