Bandziau ir as kibinus siuos.Nu labai skanu

viskas,truko kantrybe klausyt tokiu kalbu
noriu ir as isbandyt

pirmadieni dariau kibinus,bet pagal delfi rasta recepta,nes ten dare vireja is Traku senos kibinines,na galvoju reikia pabandyti,na mano ir vyro isvada kad sitie kur yra receptas is yotube nerealus o tie kur delfi
.
Daugiau tik youtubinius darysim.

Daugiau tik youtubinius darysim.

Ir aš išbandžiau šiandien kibinų youtubinį receptą
Tai buvo pirmas bandymas kepti kibinus, todėl jie nėra itin gražūs, bet tikrai labai skanūs
AČIŪ už receptą

QUOTE(Vita_Z @ 2009 06 04, 22:47)
Ir aš išbandžiau šiandien kibinų youtubinį receptą
Tai buvo pirmas bandymas kepti kibinus, todėl jie nėra itin gražūs, bet tikrai labai skanūs
AČIŪ už receptą 

Man butent sitie ir yra skaniausi,geriausi,lengviausi

Kartoju nuoroda ir patvirtinu,kad tikrai geras receptas,as is puses normos padarau 12-14,is visos 22-24 .
http://www.youtube.c...h?v=907A1RJMdu4
kepiau savaitgali pagal youtube recepta, dariau is puses normos, gavosi 14 kibinu o jau skonis.....
kas megstat, tikrai verta pabandyti
tiesa kepiau kazkur apie 35-40 min. ikaitintoje orkaiteje.

o niekas nedarot kibinu su darzoviu idaru?

pirmą kartą teko daryti kibinus, bet namiskiai pasakė, kad gavosi tikrai skanūs

Aš irgi pirmąkart kepiau pagal šitą receptą ir gavosi
Kito recepto net neieškau, tik kepu su vištiena

aš jau tris kartus kepiau ir visus kartus gavosi
. puse darau su vistiena ir pievagrybiais, tai pastebejau, kad pastarieji seimynai ir sveciams net labiau patinka

isbandziau ir as si recepta
namiskiams labai patiko nors apskritai pirma karta kibinus dariau
man tik nelabai pavykdavo iskociot apvalius blynelius,todel ir uzlankstymas ne toks grazus buvo,kita karta blynelius apibresiu su formele kad butu lygus

man tik nelabai pavykdavo iskociot apvalius blynelius,todel ir uzlankstymas ne toks grazus buvo,kita karta blynelius apibresiu su formele kad butu lygus

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 06 15, 10:22)
isbandziau ir as si recepta
namiskiams labai patiko nors apskritai pirma karta kibinus dariau

na man su tais uzlankstymais irgi nelabai gerai gavosi, bet juk skonis svarbiausia

Papildyta:
QUOTE(suntea7 @ 2009 06 08, 12:32)
kepiau savaitgali pagal youtube recepta, dariau is puses normos, gavosi 14 kibinu o jau skonis.....
tiesa kepiau kazkur apie 35-40 min. ikaitintoje orkaiteje.

dar pamirsau pamineti, kad idarui naudojau kiaulienos kumpi (pjausciau kubeliais mazais) ir dziovintais grybais pagardinau, tai super skonis buvo