Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

Bandziau ir as kibinus siuos.Nu labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
viskas,truko kantrybe klausyt tokiu kalbu biggrin.gif noriu ir as isbandyt smile.gif
Atsakyti
pirmadieni dariau kibinus,bet pagal delfi rasta recepta,nes ten dare vireja is Traku senos kibinines,na galvoju reikia pabandyti,na mano ir vyro isvada kad sitie kur yra receptas is yotube nerealus o tie kur delfi schmoll.gif schmoll.gif .
Daugiau tik youtubinius darysim. 4u.gif wub.gif tongue.gif
Atsakyti
Ir aš išbandžiau šiandien kibinų youtubinį receptą thumbup.gif Tai buvo pirmas bandymas kepti kibinus, todėl jie nėra itin gražūs, bet tikrai labai skanūs biggrin.gif AČIŪ už receptą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita_Z @ 2009 06 04, 22:47)
Ir aš išbandžiau šiandien kibinų youtubinį receptą thumbup.gif Tai buvo pirmas bandymas kepti kibinus, todėl jie nėra itin gražūs, bet tikrai labai skanūs  biggrin.gif  AČIŪ už receptą 4u.gif

Man butent sitie ir yra skaniausi,geriausi,lengviausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,jau dariau n-kartu ir nekarto nebuvo,kad kas nepavyktu,na nelabai man iseina graziai uzlankstyti,bet jau tobuleju thumbup.gif ,niekad net nesvajojau,kad mokesiu pasigaminti kibinus thumbup.gif
Kartoju nuoroda ir patvirtinu,kad tikrai geras receptas,as is puses normos padarau 12-14,is visos 22-24 .
http://www.youtube.c...h?v=907A1RJMdu4
Atsakyti
kepiau savaitgali pagal youtube recepta, dariau is puses normos, gavosi 14 kibinu o jau skonis..... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
kas megstat, tikrai verta pabandyti thumbup.gif tiesa kepiau kazkur apie 35-40 min. ikaitintoje orkaiteje.
Atsakyti
o niekas nedarot kibinu su darzoviu idaru? rolleyes.gif
Atsakyti
pirmą kartą teko daryti kibinus, bet namiskiai pasakė, kad gavosi tikrai skanūs 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Aš irgi pirmąkart kepiau pagal šitą receptą ir gavosi thumbup.gif Kito recepto net neieškau, tik kepu su vištiena
Atsakyti
aš jau tris kartus kepiau ir visus kartus gavosi thumbup.gif . puse darau su vistiena ir pievagrybiais, tai pastebejau, kad pastarieji seimynai ir sveciams net labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
isbandziau ir as si recepta thumbup.gif namiskiams labai patiko nors apskritai pirma karta kibinus dariau 4u.gif
man tik nelabai pavykdavo iskociot apvalius blynelius,todel ir uzlankstymas ne toks grazus buvo,kita karta blynelius apibresiu su formele kad butu lygus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 06 15, 10:22)
isbandziau ir as si recepta thumbup.gif namiskiams labai patiko nors apskritai pirma karta kibinus dariau 4u.gif
man tik nelabai pavykdavo iskociot apvalius blynelius,todel ir uzlankstymas ne toks grazus  buvo,kita karta blynelius apibresiu su formele kad butu lygus 4u.gif

na man su tais uzlankstymais irgi nelabai gerai gavosi, bet juk skonis svarbiausia biggrin.gif bigsmile.gif o tobuleti niekad nevelu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(suntea7 @ 2009 06 08, 12:32)
kepiau savaitgali pagal youtube recepta, dariau is puses normos, gavosi 14 kibinu o jau skonis..... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
kas megstat, tikrai verta pabandyti thumbup.gif  tiesa kepiau kazkur apie 35-40 min. ikaitintoje orkaiteje.

dar pamirsau pamineti, kad idarui naudojau kiaulienos kumpi (pjausciau kubeliais mazais) ir dziovintais grybais pagardinau, tai super skonis buvo smile.gif
Atsakyti