Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

Pirmą sykį dariau kibinus tai tokie skanūs gavosi thumbup.gif dariau pagal pirmam puspalyje nurodytą receptą su vaizdine medžiaga smile.gif
Atsakyti
as ir raitau dabar tuo Traku kibinus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Galetumet daugiau ideju del idaru poarasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 06 16, 13:47)
as ir raitau dabar tuo Traku kibinus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Galetumet daugiau ideju del idaru poarasyt blush2.gif

reiketu i jusu saldytuva nosi ikisti,paziureti,ko tinkamo turite smile.gif
be klasikiniu idaru.......dar l.skanu su smulkiai pjaustyta kalakutienos krutinele, t.p. skanu su vistienos krutineles/grybuku idaru (visur,kur idarui dedama mesyte - ten,aisku, ir svogunas!); taip pat skanu lengvai aptroskintu priprieskoniuotu darzoviu (morkos, kopustelio, saliero,...na,ka turite). Ketinu isbandyti ir paprasciausiu apkepintu pievagrybiu idara.
Bet vos pagalvoju apie kokius eksperimentus su idarais....visad nugali senas geras tradicinis kapotos mesytes!
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 06 16, 17:35)
reiketu i jusu saldytuva nosi ikisti,paziureti,ko tinkamo turite smile.gif
be klasikiniu idaru.......dar l.skanu su smulkiai pjaustyta kalakutienos krutinele, t.p. skanu su vistienos krutineles/grybuku idaru (visur,kur idarui dedama mesyte - ten,aisku, ir svogunas!); taip pat skanu lengvai aptroskintu priprieskoniuotu darzoviu (morkos, kopustelio, saliero,...na,ka turite). Ketinu isbandyti ir paprasciausiu apkepintu pievagrybiu idara.
Bet vos pagalvoju apie kokius eksperimentus su idarais....visad nugali senas geras tradicinis kapotos mesytes!
4u.gif

Nemegstu prisipirkt,todel ten pele pasikorus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man is kapotos mesytes labai skanu yra idaras,bet reik bandyt ir is darzoviu,grybu ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 06 23, 12:39)
Nemegstu prisipirkt,todel ten pele pasikorus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man is kapotos mesytes labai skanu yra idaras,bet reik bandyt ir is darzoviu,grybu ir t.t. biggrin.gif

pabandykit mesa sumaisyti sy grybais irgi labai skanu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 06 23, 14:26)
pabandykit mesa sumaisyti sy grybais irgi labai skanu  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
girdejau, kad skanu yra tie kibinai su varskės ir špinatų įdaru. gal kas žino kaip tiksliai jį padaryti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2009 06 29, 12:20)
girdejau, kad skanu yra tie kibinai su varskės ir špinatų įdaru. gal kas žino kaip tiksliai jį padaryti? biggrin.gif

Aš apkepu kapotą česnaką, tada sudedu smulkiai pjaustytus špinatus. Kai atvėsta, visa tai sudedu į varškę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 06 29, 17:53)
Aš apkepu kapotą česnaką, tada sudedu smulkiai pjaustytus špinatus. Kai atvėsta, visa tai sudedu į varškę  mirksiukas.gif

ačiū, reiks pabandyt 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pirmakart kepiau kibinus pagal tą receptuką iš pirmojo puslapio. ax.gif Gavosi liuks thumbup.gif. Taisyklė, kad pirmas blynas prisvilęs šį kart nesuveikė tongue.gif Visa šeimyna kirto, net ausys linko essen.gif didis.gif
Atsakyti
uzkrietet mane mergaites su tais savo kibinais, bandysiu kita savaite kepti, tik reikia spradynes nusipirkti, po to papasakosiu kaip pasiseke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linciuke5 @ 2009 03 08, 16:54)
As irgi isbandziau sita recepta. thumbup.gif  thumbup.gif
Tik dariau is puses normos.Gavosi 16kibinu.Pabandziau su vistiena ir man pasirode skanesni...Na ir vegeta cia visai nebutina schmoll.gif

reiks irgi pabandyti su vistiena bigsmile.gif
Atsakyti