Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie "PELENĖS" parodą

QUOTE(Malena @ 2013 04 05, 18:58)
Taip išeina klipshop.lt į parodą be nuolaidų atvažiavo dry.gif
http://klipshop.lt/i...;product_id=243

marrocan oil as nusipirkau uz 150 lt.
o siaip paroda- siaip sau. Pvz. hempz losjonai, kur pirkdavau po 65 lt cia buvo uz 99 doh.gif Taip taip pat nusipirkau "morka", bet nelabai zinomos firmos - Diva.
Ai, kas patiko-rocs pastos po 15 lt ir nemazai megineliu dave.
Atsakyti
domina butent TIGI dideli buteliai. o tai viena toki 750 ml sakykim sampuna nusiperki uz 35 lt, o kita gali isigyti uz 17 lt bigsmile.gif ar kazko nesupratau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spektra: 05 balandžio 2013 - 18:16
kadangi mugėj nebuvau kokius min penkis metus, tai šiandienos mugė paliko teigiamą įspūdį. Labai patiko Naturos Sibericos stendas (man jų kosmetika tinka ir patinka) - tikrai daugiau produkcijos ir dar nemenkų dovanų duoda biggrin.gif (gavau pilno dydžio veido ir plaukų kaukes)

Biok stende labai fainos merginos stovėjo

Nagų laikų melejonas, tai nieko neišsirinkau biggrin.gif

Plaukams nieko nereikėjo, tai nelabai ir žiūrėjau

Cascadoj 20% nuolaida

Jeigu būčiau pirkus bilietą ir dar pati važiavus, tai gal kitokie atsiliepimai būtų, bet kai nei to, nei to daryt nereikėjo, tai tikrai smagiai praleidau laiką.
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2013 04 05, 17:17)

MUFE konsultantes man ir nepatiko drinks_cheers.gif

Kokia valdžia tokios ir konsultantės biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas užmatė, ar Nail Tekams nuolaidų yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 04 05, 14:00)
Gal pavyko užmatyti, kiek Inglot ...

Inglotas jokiu nuolaidu netaikė, kainos nuo pernai metu pakile, tik nezinau po kiek parduotuvėje prekiauja, gal ir ten jau pakele, seseliai po 13, seseliai 3 in 1 po 17, lupdaziai 24lt 4u.gif

Nagavita geliniams lakams (IBD ir HG) dare tokia nuolaida, jei perki 5 vnt nuo kiekvienos spalvos, numete po 10 lt, bet reikejo pirkti ne maziau 5 vnt ax.gif

Pasiskaiciau ir tik grizus suzinojau, kad buvo dar viena sale doh.gif , ***** nemaciau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 05 balandžio 2013 - 19:13
Kiek supratau, tai Inglot nuolaidu neduoda. Nagu lakams, berods, tik pritaiko.
MUFE konsultantes tikrai nemalonios buvo, taciau kosmetikos kaina kiek mazesne.

Atsakyti
Man paroda pasirode dar prastesne nei pernai, bet kitamet atleisiu ir vis tiek ten eisiu biggrin.gif Ka aplankyti:
1. Salon+ vel nuolaidos TIGI, Joico ir rich priemonems. Kaip ir minejo merginos - pirma preke 35Lt, visos kitos po 17 Lt. (Siulau prieit ir pasakyt, kad siandien jau pirkot is ju ir ar galit dabar vel rinktis uz 17Lt.. Nereiks uz pirma preke 35 moket:) Nes as nusipirkau, veliau dar nuejau pirkt, tai pasakiau, kad pirmai pirkau ir leido moket po 17Lt).
2. Nagavitoj daug visokio gerio, net nezinau ka isskirti. Kas is ten perka, tai zinos, ka imti. Kainos nera superzemos, bet pritaikytos didmenininkams. Man labai patiko ranku ir kuno losjonai, kurie buvo padeti pameginimui salia iejimo. Ypac jazminu kvapas - pabandykit thumbup.gif
3. Inglot nagu lakams nuolaidos tikrai yra, nes pirkau du. Atkreipkite demesi, kad virsutineje nagu laku lentynoje yra matiniai neblizgus nagu lakai. Nusipirkau svelniai rozini, tai negaliu atsidziaugti. Vienas kainavo 25Lt. Salia buvo padetos kelios matines spalvos su 70% nuolaida (gavos 7lt), tai pirkau prigesinta geltona - ziauriai madinga ir grazi spalva. Gailiuos, kad daugiau nepaemiau. Idejo meginuku - pudros keliu rusiu.
4. Is kosmetikos as neaplenkiau make up forever stendo. Ne stipriai, bet vis tiek pigiau isigyti galima. Meginuku teko isprasyti ir tai kvepalus vyriskus idejo..
5. Kitoj salej Cascada stendas labai didelis - ten tai visko daug ir pigu. Visoms prekems 20proc nuolaida, tai puiki proga pirkti fenus, znyples ir t.t. Ten paziurekit yra naujas aparatas garbanoms formuoti - labai noriai visoms ji rodo, banguoja plaukus. Liuks efektas, nors manes ir nesugunde. Priklijuojamos blakstienos po 10lt - nezinau kaip kokybe, bet patiko ilgis ir tankumas, tai paemiau kelis pabandyt. Taip pat is ten pirkau plesomo vasko ploksteles - uz 1kg 40 lt. Prasykit dovanu ka nors, man idejo aliejuka plaukams
6. Bus toks stendas wella, loreal, sharskof plauku prieziuros priemoniu, tai kainu nezinau, bet siaip zmones nelabai atrodo supranta kaip isiulyti prekes. Atejau, sakau "noriu isleist pinigeliu, bet nezinau ko noriu. ka siulot?" tai akim tik klapsi. Turi klausineti "kas cia?" ir t.t. BET ten kai pridejo meginuku, tai iki siiol neatsidziaugiu biggrin.gif Is ten vyrui pirkau vyrams nuo plauku slinkimo skirta seruma, plauku modeliavimo priemoniu.

Minusai:
1. Vel kaip ir anais metais bus piguva plauku gumyciu, segtuku, lankeliu, dirzu, piniginiu.. Ten tokiu akivaizdziai maximiniu, turginiu. Nesuprantu, kaip juos ten leidzia.. Prie to pacio pilna akiniu, pedkelniu..
2. Juoka sukele kazkokiu kailiniu liemeniu prekeiviai. Net nejau arciau, bet nu wtf?
3. Labai mane erzino visokie ruby rose nagu laku pardavejai, taip pat visokie baltarusiskos kosmetikos platintojai, kazkokius kristalus druskinius magiskus pardavineja (???). Zodziu, betruko tik baltarusisku vaistuku ten..
4. Praeitais metais labai isiulinejo dantu pasta Royal (pirkau balinancia su sidabru), siemet vel tas pats stendas ir tos pacios paneles. Man visiskai nieko verta pasta, gerai pagalvokit, ar pirkti.
5. Buvo uoga uoga stendas - irgi praeitais metais pirkau, tai ispudzio nepadare. Aplenkiau lanku stenda. Prie to pacio Ambrozijos stenda irgi aplenkiau. Isvis man visi tiek ekologiski lietuviu gaminiai visai nepatinka, tai ejau is tolo.

Apibendrinant pasakysiu, kad ejau su didelem viltim, bet nieko gero. Nebent del Salon+ ten verta eiti - sampunu visiems metams uzteks ir bilietas atsipirks. Pasigedau geros veido prieziuros linijos platintoju, norejau nusipirkti gera krema, bet nieko neradau ypatingo. Net veido prausiklio nenusipirkau, nes nebuvo ka.. Pasigedau meistru, kurie save reklamuotu depiliacijai, manikiurui ar kirpimui.. Tikrai norejau kontaktukokiu ir nieko neradau. Dar nebuvo jokiu intymiai higienai priemoniu, kad ir kokiu paketu su -jonais, nieko. Ten eit tai nebent plaukams kazka nusipirkt ir viskas.

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 04 05, 16:46)
La Biosthetiue -40%, bet ir su šia nuolaida nepigu rolleyes.gif

La Biosthetiue plaukų priemonėms 40 proc?

gal žinot ar nagavita taiko manikiūro žnyplėms, žirklutėms nuolaidas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 05 balandžio 2013 - 20:46
QUOTE(Spektra @ 2013 04 05, 18:15)
domina butent TIGI dideli buteliai. o tai viena toki 750 ml sakykim sampuna nusiperki uz 35 lt, o kita gali isigyti uz 17 lt bigsmile.gif ar kazko nesupratau  g.gif

noretumet biggrin.gif tigi didysis butelis apie 90lt atrodo. vienas. biggrin.gif as jau seniai padariau isvada, kad tigi po 750ml kondiske+sampunas apsimoka pirkti tik is feelunique sulaukus nuolaidu- tada gaunasi ~70lt uz abu. o cia LT pardavineja toki rinkini po 120 ir tipo pigu, nuolaidos, dziaukites bigsmile.gif
Atsakyti
Su TIGI siemet kazkaip silpnokai.. Anais metais sampunai+kondicionieriai buvo ir pigiau ir pasirinkimas didesnis. Siemet apstu Joico priemoniu tame stende. Bet kas myli sias priemones, tai vien del ju verta eiti - bilietas tikrai atsiperka:)
Atsakyti
Buvau šiandien,patiko, ir turbūt dar ir ryt ir poryt teks eit biggrin.gif Nes dirbu su nagiukais, o ten net keturios firmos savo mokymus veda, krūtos meistrės suvažiavę iš užsienio, autoritetai iš kurių yra ką pasimokyt. Parsinešiau kelis maišus medžiagų darbui, išleista krūva pinigų, bet esu laiminga kaip tašė biggrin.gif Daug ką sužinojau, daug ką su nuolaidom nusipirkau, vienžo -gėėėėėris biggrin.gif
Sau tik šampūno prigriebiau, prie kosmetikos ir kitų dalykų nebuvo kada prieit nors buvau nuo 10 iki 17 val doh.gif
Atsakyti