O man Peleneje visai patiko. Turginius stendus ir manęs nedominančius eko stendus visada aplenkiu iš tolo.
Gavau visas norimas prekes už gerą kainą ir dar daugiau.
Pirmiausia aplankiau Salon, nusipirkau plaukų šepečius, ačiū merginos, kad apie juos pasakėte, nes būčiaus neatkreipusi dėmesio

Nusipirkau sau ir dukrai su gelyte
http://www.topbeauty...-plauku-sepetysDar domino nagų priežiūros priemones, radau Nail tek du už vieno kainą (kokia parduotuve neprisimenu, prie laiptu). Už abu 24 lt

Kai šiaip vienas apie 34 lt kainuoja.
Daugiausia nagams skirtų pinigeliu palikau alessandro stende. Daug pirkau, o nieko dovanų neįdėjo, bet vis viena labai patiko prekes ir aptarnavimas
Plaukams kauke Blondme radau schwarzkopf stende, dar buvo gera kaina, atrodo 40 lt mokejau, kai šiaip ji 60-70 lt kainuoja.
Na ir Rock dantų pastos nustebino gerąją prasme- visos dantų pastos po 15 lt, dantų šepetėliai po 5 lt, prisipirkau visko už 80 lt, tai dar įdėjo dovanų pilno dydžio dantų pastą ir burnos gaiviklį
Veido priežiūros priemones ir dekoratyvinė kosmetika nedomino. Mane dominančius stendus apejau per pusantros valandos
Aš neseniai grįžau, važiavau nuo atidarymo pradžios, o po to prisirinko žmonių, buvo sunkiau kur prietiį, ir išeinant mačiau, kad prie kasų eilės yra