O man šių metų Pelenės paroda patiko

dėl nuolaidų, mėginėlių gausos ir netikėtų stendų
Buvau nusižiūrėjusi
Cascadoj feną ir "morką", taikė 20 proc. nuolaidą, tai abu paėmiau

taip pat vietoje sugarbiniavo man plaukus, norėjau pažiūrėti prieš perkant ar man tiks

Cascada kiekvienam perkančiam davė po tvirtą Macadamios krepšį ir Macadamios aliejuko mėginėlį, kadangi mano prekės netilpo į vieną maišą, gavau du maišus ir du aliejukus

taip pat pirkau dar purškiklį garbanojimui ir nuo karščio apsaugantį

malonios pardavėjos buvo
Neprisimenu dabar, koks eko stendas buvo, bet radau Laveros mangų šampūną ir kondicionierių, kainavo 28lt ir 30lt. Taip žinau, kad paie 40lt kainuoja

prie šių dviejų priemonių pridėjo didelę krūvą mėginėlių, Laveros 4 mėginėliai, Dr. Organics 3, keli dar kažkokios firmos mėginliai, dantų pastos du mėginėliai ir įklotų dėžutė

paieškojau tarp lapelių, tai šis stendas buvo
Damodaros 
malonios merginos
Papildyta:Salonplus stende pakalbino užsienietis konsultantas

nusipirkom su drauge Tangle Teezer po 35lt lyg buvo

taipogi, kaip čia jau rašė, tai perki vieną produktą už 35lt, antras 17lt - dvi Joico kaukės paėmėm, po 26lt gavosi

Tigi didelių butelių mačiau
Loccitane viskam -20 proc., ėmiau rankų kremą su taukmedžiu, gavau du mėginėlius
Labai nustebino
Alessandro stendas, pamačiau, net kojos sulinko

paėmiau nagų stipriklį, kurio ieškojau gana ilgai, su nagų balintoju rinkinuke buvo tik už 37lt

įdėjo mėginėlių.
Nagavitoj Opi lakai po 20lt, perkant 3, ketvirtas nemokamai

Neprisimenu, kokioje parduotuvėje China Glaze lakų radom, po 15lt ir perkant 3, ketvirtas nemokamai, tai vienas lakas gaunasi po 11 su centais

tik mes nematėm šio stendo, viena mergina susitabdė dėl apklausos, atsakėm į klausimus, pakalbėjom šiaip dar, sako, kas nepatiko parodoj? Sakom, kad neradom China laze lakų

sako, kad yra ir palydėjo mus iki jų
Kitus stendus praėjom, nes nelabai kas ir domino daugiau

tai apie porą valandų užtrukom

važiavom ryte, tai dar pasistatėme aikštelėje mašiną, vėliau jau didžiulės grūstys buvo