Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie "PELENĖS" parodą

QUOTE(rogrinta @ 2013 04 06, 18:11)
Naujo sužinojau tai nemažai, bet ryt ten irgi vyks seminarai, tai patariu būt nuo pat pradžios iki galo. CNI, Senses, Nailstim, Trendnails turės ką parodyt, buvau juk "nagų priauginimo" temoj įmetus visų firmų seminarų grafikus. CNI ryt turėtų demonstruot konkursinį priauginimą, tai tikiuos taip ir bus. Nuolaidėlių yra, bet ne visose firmose. Didelės nuolaidas daro BaHa, Perfect Nails, Senses. O gėrio tai visokio, nuo... iki... Gaila kad lenkų nebuvo su visokiais blizgučiais ir aksesuarais, bet ai apsieisim ir be jų, ko labiausiai norėjau-spalvotų gelių, tai prisipirkau, dabar ilgam rami būsiu. O spalvytes pademonstravau čia  mirksiukas.gif  http://www.supermama...?...09569&st=12

Dėkoju thumbup.gif Reiks ir man šiuos stendus aplankyti. Noriu dar poros gelių-lakų ir visokių niekaliukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 04 06, 00:08)
Buvau šiandien,patiko, ir turbūt dar ir ryt ir poryt teks eit  biggrin.gif Nes dirbu su nagiukais, o ten net keturios firmos savo mokymus veda, krūtos meistrės suvažiavę iš užsienio, autoritetai iš kurių yra ką pasimokyt. Parsinešiau kelis maišus medžiagų darbui, išleista krūva pinigų, bet esu laiminga kaip tašė  biggrin.gif Daug ką sužinojau, daug ką su nuolaidom nusipirkau, vienžo -gėėėėėris  biggrin.gif
Sau tik šampūno prigriebiau, prie kosmetikos ir kitų dalykų nebuvo kada prieit nors buvau nuo 10 iki 17 val  doh.gif

jus nors sampuno nusipirkot,o as dar su - 100lt grizau,tiek visokio gerio nagams.....
gaila ,kad ne Vilniuje gyvenu,vien prie j.Bilej sedeciau tas tris dienas...
Atsakyti
aš šiemet labai nusivyliau pelene, važiavau tų didžiųjų tigi rinkinių, o jų net nebuvo doh.gif
Atsakyti
Aš Pelenės paroda nelikau sužavėta schmoll.gif Gal kitaip ją įsivaizdavau, nes buvau pirmą kartą... Žodžiu, turgus - jei prasibrauni - perki, jei ne - važiuoji namo, nes parduotuvėse panašių pasiūlymų (gal net geresnių) tikrai rasi. unsure.gif

Pati nusipirkau iš Nagavitos stendo pora nagų lakų ir dar pavyko pagriebti Aquatonale serumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2013 04 07, 11:04)
aš šiemet labai nusivyliau pelene, važiavau tų didžiųjų tigi rinkinių, o jų net nebuvo doh.gif

Kaip tai nebuvo? Juk buvo - siandien savom akim maciau!
Atsakyti
O man šių metų Pelenės paroda patiko smile.gif dėl nuolaidų, mėginėlių gausos ir netikėtų stendų bigsmile.gif

Buvau nusižiūrėjusi Cascadoj feną ir "morką", taikė 20 proc. nuolaidą, tai abu paėmiau smile.gif taip pat vietoje sugarbiniavo man plaukus, norėjau pažiūrėti prieš perkant ar man tiks smile.gif Cascada kiekvienam perkančiam davė po tvirtą Macadamios krepšį ir Macadamios aliejuko mėginėlį, kadangi mano prekės netilpo į vieną maišą, gavau du maišus ir du aliejukus biggrin.gif taip pat pirkau dar purškiklį garbanojimui ir nuo karščio apsaugantį smile.gif malonios pardavėjos buvo ax.gif

Neprisimenu dabar, koks eko stendas buvo, bet radau Laveros mangų šampūną ir kondicionierių, kainavo 28lt ir 30lt. Taip žinau, kad paie 40lt kainuoja ax.gif prie šių dviejų priemonių pridėjo didelę krūvą mėginėlių, Laveros 4 mėginėliai, Dr. Organics 3, keli dar kažkokios firmos mėginliai, dantų pastos du mėginėliai ir įklotų dėžutė ax.gif paieškojau tarp lapelių, tai šis stendas buvo Damodaros thumbup.gif malonios merginos smile.gif

Papildyta:
Salonplus stende pakalbino užsienietis konsultantas smile.gif nusipirkom su drauge Tangle Teezer po 35lt lyg buvo ax.gif taipogi, kaip čia jau rašė, tai perki vieną produktą už 35lt, antras 17lt - dvi Joico kaukės paėmėm, po 26lt gavosi thumbup.gif Tigi didelių butelių mačiau smile.gif

Loccitane viskam -20 proc., ėmiau rankų kremą su taukmedžiu, gavau du mėginėlius ax.gif

Labai nustebino Alessandro stendas, pamačiau, net kojos sulinko lotuliukas.gif paėmiau nagų stipriklį, kurio ieškojau gana ilgai, su nagų balintoju rinkinuke buvo tik už 37lt smile.gif įdėjo mėginėlių.

Nagavitoj Opi lakai po 20lt, perkant 3, ketvirtas nemokamai smile.gif

Neprisimenu, kokioje parduotuvėje China Glaze lakų radom, po 15lt ir perkant 3, ketvirtas nemokamai, tai vienas lakas gaunasi po 11 su centais thumbup.gif tik mes nematėm šio stendo, viena mergina susitabdė dėl apklausos, atsakėm į klausimus, pakalbėjom šiaip dar, sako, kas nepatiko parodoj? Sakom, kad neradom China laze lakų lotuliukas.gif sako, kad yra ir palydėjo mus iki jų lotuliukas.gif

Kitus stendus praėjom, nes nelabai kas ir domino daugiau ax.gif tai apie porą valandų užtrukom smile.gif važiavom ryte, tai dar pasistatėme aikštelėje mašiną, vėliau jau didžiulės grūstys buvo smile.gif
Atsakyti
Man ir patiko ,aš pirmą kartą buvau.
Gisana, man sakė, kad alessandro jie turi Vilniuje parduotuvę ar saloną 4u.gif
Man patiko, nupirkau Nagavitoje žnyples, dildę, porą lakų, opi korektorių, allesandro nagų stipriklį..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 08 balandžio 2013 - 08:30
QUOTE(style18 @ 2013 04 08, 09:30)
Man ir patiko ,aš pirmą kartą buvau.
Gisana, man sakė, kad alessandro jie turi Vilniuje parduotuvę ar saloną 4u.gif
Man patiko, nupirkau Nagavitoje žnyples, dildę, porą lakų, opi korektorių, allesandro nagų stipriklį..

Aha, ir man sakė, davė kontaktus, kainyną.. Na tik tiek, kad to stipriklio įprastinė kaina 55lt ax.gif

Dar mačiau Klipshop.lt prekiavo Moroccanoil produkcija, tai šampūnai ir kondicionieriai po 76lt (kaip ir parsisiųst), kaukė apie 140lt, irgi parsisiųsti už tiek galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 04 08, 09:39)
Aha, ir man sakė, davė kontaktus, kainyną.. Na tik tiek, kad to stipriklio įprastinė kaina 55lt  ax.gif

Dar mačiau Klipshop.lt prekiavo Moroccanoil produkcija, tai šampūnai ir kondicionieriai po 76lt (kaip ir parsisiųst), kaukė apie 140lt, irgi parsisiųsti už tiek galima smile.gif

tas salonas Tuskulėnų ar Smetonos g.? Stipriklis brangokas, gerai, kad už 37 lt paėmėm thumbup.gif Man dar patiko rankų kremas wub.gif Reikės kada nuvažiuoti nupirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 08 balandžio 2013 - 08:43
QUOTE(dobiliukai @ 2013 04 07, 22:12)
Kaip tai nebuvo? Juk buvo - siandien savom akim maciau!

tokių, kur supakuoti po du? tikrai nebuvo, buvo atskirai didelis kondicionierius, o šampūnas jau tik mažas, be to ir pasirinkimo nebuvo.
Atsakyti
SVEIKI, KOKIE ŠIAIS METAIS ATSILIEPIMAI APIE PARODĄ?
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2014 04 04, 12:48)
SVEIKI, KOKIE ŠIAIS METAIS ATSILIEPIMAI APIE PARODĄ?

Tokie patys kaip ir kiekvienai metais. Nustebino kad Sleek stendas buvo.
Atsakyti