Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 24, 17:02)
Kokį aliejų su EA galėčiau naudoti galvos odai kaip reguliuojantį sebumą? Pas mane kuo toliau, tuo labiau riebaluojasi plaukai, nuo aliejų patys tai  labai susitvarkė, tik kad plauti reikia kasdien norint tvarkingai atrodyti  verysad.gif

petitgrain + kadagiu EA, is augaliniu padeda kameliju aliejus

QUOTE(šypt @ 2009 03 24, 17:30)
Pastebėjau, kad man plaukai greičiau riebaluojasi naudojant avokadų aliejų. Galbūt reikės vėl grįžti prie makadamijų + ricinos aliejus galiukams g.gif O kokie dar aliejai "iš lengvesnių" yra smarkiai drėkinantys? Mano plaukai pastoviai šiaušiasi, pučiasi.

man labai patinka siuo metu turimas brazilisku riesutu aliejus. Jis riebus, bet gerai issiplauna ir plaukai nuo jo labai svelnus bei jis padeda apsaugoti plaukus nuo skilinejimo (jei plaukai jau issisakoje -tai aliejus zinoma ju nesulipins, bet neleis naujai augantiems sakotis)
Atsakyti
o is kur brazilisku riesutu aliejus? is KN?
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 24, 22:39)
o is kur brazilisku riesutu aliejus? is KN?

Sveikuose produktuose
Atsakyti
Labas,
jei kam idomu ir naudinga, tai as pastebejau, kad atgaivinti po dazymo plaukus man reikia menesi intensyviai tept aliejais (2-3kartus per sav.)

Iskart po dazymo as ju netepu aliejumi 3-4savaites, o paskui menesi intensyviai gaivinu. Gaila, kad kai tik atgaivinu vel tenka juos dazyti. Labiausiai man patinka linu semenu ir varnalesu aliejai. wub.gif Tai vat, dabar dziaugiusi savo plaukais, bet jau po savaites dvieju vel dazysiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 25, 12:55)
Labas,
jei kam idomu ir naudinga, tai as pastebejau, kad atgaivinti po dazymo plaukus man reikia menesi intensyviai tept aliejais (2-3kartus per sav.)

Iskart po dazymo as ju netepu aliejumi 3-4savaites, o paskui menesi intensyviai gaivinu. Gaila, kad kai tik atgaivinu vel tenka juos dazyti. Labiausiai man patinka linu semenu  ir varnalesu aliejai.  wub.gif Tai vat, dabar dziaugiusi savo plaukais, bet jau po savaites dvieju vel dazysiu  verysad.gif

nieko nepadarysi,auka groziui taip sakant mirksiukas.gif

ir dar..baikit maivytis naujais aliejais visos nes jau pas mane plauku cackes i vonia netelpa,vaikstau vos ne uzsimerkus kad ko naujo neparsinesciau doh.gif juokauju aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 25, 11:10-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 25, 11:10)
nieko nepadarysi,auka groziui taip sakant mirksiukas.gif
ir dar..baikit maivytis naujais aliejais visos nes jau pas mane plauku cackes i vonia netelpa,vaikstau vos ne uzsimerkus kad ko naujo neparsinesciau doh.gif juokauju aisku mirksiukas.gif

pritariu, as irgi prisiskaitau ir noooooriu tu alieju. bet jau apsisprendziau kol kas tik semenu ir varnalesu aliejumi teptis.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 25, 13:19)
pritariu, as irgi prisiskaitau ir noooooriu tu alieju. bet jau apsisprendziau kol kas tik semenu ir varnalesu aliejumi teptis.

as tai apsisprendziau pribaigt ka turiu tik nezinia kaip seksis atsipirt pagundom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 25 kovo 2009 - 11:32
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 24, 21:20)
tai matyt "vitaminu pasauly" galima rasti  mirksiukas.gif  mandarine

Aciu 4u.gif Bet matau, kad si imone tik Vilniuje... Kazin ar toks tamsus aliejus nepakeistu sviesiu plauku spalvos?? g.gif

Gal kuri dar bandete si alieju:
http://www.sveikipro...d...31&id=18851

Perskaiciusi visa tema jau visai nusimasiau, nes is pradziu jusu favoritas kokosu aliejus, po to jis lyg jau ir nieko nebeipatingas g.gif Tai kuris pats paciausias bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 25 kovo 2009 - 12:25
o jus aliejuku tepat visus plaukus ar tik galus? nakciai ishsitepat, ryte plaunat:) ar kaip. sorry uz toki kvailoka klausimeli
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 03 25, 12:11)
Aciu 4u.gif  Bet matau, kad si imone tik Vilniuje... Kazin ar toks tamsus aliejus nepakeistu sviesiu plauku spalvos?? g.gif

Gal kuri dar bandete si alieju:
http://www.sveikipro...d...31&id=18851

Perskaiciusi visa tema jau visai nusimasiau, nes is pradziu jusu favoritas kokosu aliejus, po to jis lyg jau ir nieko nebeipatingas g.gif Tai kuris pats paciausias bigsmile.gif

kiekvienam savo. aliejus renkam pagal save, nes vienam plaukui netinka kitam labai super. Man pats paciausias kol kas semenu aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 25, 11:55)
Labas,

Iskart po dazymo as ju netepu aliejumi 3-4savaites, o paskui menesi intensyviai gaivinu. Gaila, kad kai tik atgaivinu vel tenka juos dazyti. Labiausiai man patinka linu semenu  ir varnalesu aliejai.  wub.gif Tai vat, dabar dziaugiusi savo plaukais, bet jau po savaites dvieju vel dazysiu  verysad.gif

tai gal nebedazyk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 03 25, 16:43)
tai gal nebedazyk  rolleyes.gif

lengva pasakyt biggrin.gif juk noris dar ir graziai but biggrin.gif
Atsakyti