Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(šypt @ 2009 03 26, 21:39)
Aš dabar avokadų aliejų naudoju, tai man patinka, plaukai sunkūs. Tačiau pastebėjau, kad pradėjo greičiau riebaluotis g.gif Jei anksčiau plaukus plaudavau kas 3 dienas, dabar jau po 2 dienų norisi galvą kišt po kranu biggrin.gif Po makadamijų taip nebūdavo.

Beje mergaitės, ačiū už idėją plaukų galiukus tepti ricinos aliejumi thumbup.gif Dabar savo plaukams priekaištų nebeturiu wub.gif Galiukai visiškai nebesipučia, kas man anksčiau buvo didelė problema.

kaip ricina naudoji?ant isplauti,sausu plauku? blush2.gif
Atsakyti
o is kur jus mergaites perkat ricinu alieju is KN? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2009 03 27, 08:57)

vaistinėje 4u.gif apie 5 lt buteliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 03 27, 10:59)
vaistinėje  4u.gif apie 5 lt buteliukas  mirksiukas.gif

o kaip naudoti ta ricinos alieju? tepti ant visu plauku, ar tik galiuku? smile.gif kiek laiko laikyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 26, 21:21)
Aciu uz info  4u.gif Tada geriau jau ricinos paieskosiu  mirksiukas.gif  ax.gif
Nėra už ką 4u.gif Aš riciną tik galiukams tepu. O šiaip prieš avokadų aliejų negaliu apsakyti nieko bloga, tik tiek, kad plaukai greičiau riebaluojasi. Ir man jo kvapas nepatinka, nors išplovus plaukus su šampūnu jo nelieka.

QUOTE(wenita @ 2009 03 26, 22:21)
kaip ricina naudoji?ant isplauti,sausu plauku? blush2.gif
Paskirstau aliejų ant delnų ir perbraukiu šlapių, ką tik išplautų plaukų galiukus 4u.gif Skaičiau, jog ricinos aliejus sulaiko drėgmę, tai mano išsausėjusiems plaukų galiukams pats tas ax.gif O prieš plovimą dedu avokadų arba makadamijų aliejų.

QUOTE(I'm love @ 2009 03 27, 07:57)
Visose vaistinėse turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 26, 21:35)
As irgi vis niekur nerandu kokosu aliejaus unsure.gif  bet uzmaciau avokadu alieju bigsmile.gif  gal kuri esat bandzius? dar nepirkau, pirma reikia issiaiskinti nauda  ax.gif

avokadu man patiko, bet ji retai naudoju del tos pacios priezasties - riebina galva unsure.gif bet plauka pamaitina gerai
o mano plaukams makadamiju yra per lengvas - jokio teigiamo poveikio plaukams schmoll.gif gerai maitina sezamu aliejus, kokosu tepu ant galiuku issiplovus galva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 27 kovo 2009 - 14:27
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 27, 12:26)
avokadu man patiko, bet ji retai naudoju del tos pacios priezasties - riebina galva  unsure.gif  bet plauka pamaitina gerai
o mano plaukams makadamiju yra per lengvas - jokio teigiamo poveikio plaukams  schmoll.gif  gerai maitina sezamu aliejus, kokosu tepu ant galiuku issiplovus galva

Nuspresta - kai baigsiu moliugu seklu (jau nedaug liko, stengiuosi visur naudot kur tik imanoma ax.gif ) bandysiu avokadu rolleyes.gif

Beje ar ricina turi koki specifini kvapa? juk tepat jau ant isplautu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 27, 14:39)
Beje ar ricina turi koki specifini kvapa? juk tepat jau ant isplautu...  g.gif
Nuėjau specialiai net pauostyt lotuliukas.gif Nėra jokio specifinio kvapo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 03 27, 13:56)
Nuėjau specialiai net pauostyt lotuliukas.gif Nėra jokio specifinio kvapo mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif reiks tada ir man isbandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 27, 18:25)
Aciu  4u.gif  reiks tada ir man isbandyt g.gif

pats aliejus turi kvapa, ir neskanu sakyciau visai,bet ant galiuku uztepus nesijaucia tikrai mirksiukas.gif
bet man nepatinka..galiukai siurkstoki kietoki liko..gal perdaug patepiau..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 27, 17:18)
pats aliejus turi kvapa, ir neskanu sakyciau visai,bet ant galiuku uztepus nesijaucia tikrai mirksiukas.gif
bet man nepatinka..galiukai siurkstoki kietoki liko..gal perdaug patepiau..

Gal tada pries plovima geriau palaikyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 27, 20:21)
Gal tada pries plovima geriau palaikyt? g.gif

pries plovima irgi gerai,kazkada naudojau as ji thumbup.gif
Atsakyti