Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 29, 22:46)
ax.gif iskart geriau mirksiukas.gif

man avokadu aliejaus dazniausiai nepavyksta visiskai isplauti unsure.gif
atrodo, kad isplaunu, bet kai plaukai isdziusta, prie saknu sukibe nuo aliejaus lieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 29, 20:47)
man avokadu aliejaus dazniausiai nepavyksta visiskai isplauti unsure.gif
atrodo, kad isplaunu, bet kai plaukai isdziusta, prie saknu sukibe nuo aliejaus lieka  doh.gif

As saknu netepiau unsure.gif bet naudosiu tik kas antra savaite nes oj koks riebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritta @ 2009 03 29, 10:10)
norint isplauti alieju reikia daryti taip;
pirmiausia ant riebaluotu plauku uzpilti daug sampuno istrinti ir tik TADA skalauti vandeniu,po to dar karta sampunu ir skalauti 4u.gif
SVARBIAUSIA iskaro nedrekinti vandeniu,o naudoti sampuna thumbup.gif

tai gal cia tokia isntrukcija tik sintetiniams sampunams ir tiktu, su naturaliu sampunu -toks bajeris nepraeitu, nes jie ir su vandeniu sunkiau putoja -tai sausas isvis nieko nepadarytu blink.gif
Atsakyti
kunigunda uzmesk aki cia ax.gif verta demesio?,nes as dar nelabai chemijoj ikertu,bet mano akim sudetis grazi smile.gif tik gaila nevisur siuncia del trumpo galiojimo

VA CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 30 kovo 2009 - 11:24
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 28, 18:02)
siand tepia savo uodega ricinos aliejumi  doh.gif  koks tirstas, o ir nuo ranku neimana nuplauti  doh.gif

aš neseniai nusipirkau ricinos aliejų (parašyta, kad ekologiškas, pirmo spaudimo, talpa 250 ml), plaukams jį naudojau pamaišiusi su pašildytu kokosu, nes vienas man per tirštas schmoll.gif bet tuo tirštumu kartu ir labai taupiai man naudojasi, užteks tikrai ilgam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 03 30, 13:50)
aš neseniai nusipirkau ricinos aliejų (parašyta, kad ekologiškas, pirmo spaudimo, talpa 250 ml), plaukams jį naudojau pamaišiusi su pašildytu kokosu, nes vienas man per tirštas schmoll.gif bet tuo tirštumu kartu ir labai taupiai man naudojasi, užteks tikrai ilgam ax.gif

o gera mintis drinks_cheers.gif nes kokosu vienas man perlengvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 03 30, 12:50)

kur pirkai ekologiska? o vaistinej ekologiskas?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 30, 12:09)
kur pirkai ekologiska? o vaistinej ekologiskas?

pirkau aš jį Šiauliuose, tokioje sveiko maisto parduotuvėlėje, kitur nesu užmačiusi g.gif o dėl vaistinių tai nežinau, greičiausiai, kad ne (aš už 250 ml mokėjau 30 litų, o vaistinėje apie 5 litus už 50 ml, realiai kaina tik vos vos skiriasi, bet apraše parašyta, kad spaustas iš ekologiškai užaugintų ricinmedžių ar kaip jie ten), bet tiksliai nežinau unsure.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau avokadu alieju,tai po pirmo karto nematau labai didelio poveikio,ir sunkiai issiplove... g.gif
Papildyta:
Dar nusipirkau sezamu alieju,tai pabadysiu si... rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 30, 11:21-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 30, 11:21)
kunigunda uzmesk aki cia ax.gif verta demesio?,nes as dar nelabai chemijoj ikertu,bet mano akim sudetis grazi smile.gif tik gaila nevisur siuncia del trumpo galiojimo

blink.gif su parabenai produktai galioja laaaaaaaabai ilgai, bet ir po tikrosios galiojimo datos pabaigos (paprastai 3 metai) -jie dar ilgai nesugenda doh.gif + yra SLS -tad tokiu produktu as niekada neperku ir nenaudoju ax.gif
Atsakyti
Aha, ir man uzkliuvo alkoholis, SLS ir parabenai..
Atsakyti
as ir labai daug atsliepimu geru girdejau apie kokosu aliejuka, reiks isbandyt. pasiskaiciua ir cia, kad mamytems patinka:)
Atsakyti