Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

Buvau siandien vaistinej tai sake ricinos aliejumi jau neprekiauja, gal dar centre kur ir rasiu bet viskas, nebebus daugiau.. unsure.gif verysad.gif tai nusipirkau avokadu alieju, susitepiau plaukucius, bus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 29, 17:43)
Buvau siandien vaistinej tai sake ricinos aliejumi jau neprekiauja, gal dar centre kur ir rasiu bet viskas, nebebus daugiau.. unsure.gif verysad.gif  tai nusipirkau avokadu alieju, susitepiau plaukucius, bus matyt  rolleyes.gif

laiku penkis buteliukus susiveikiau biggrin.gif o seip,gaila,neblogas daiktas buvo
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 29, 17:43)
Buvau siandien vaistinej tai sake ricinos aliejumi jau neprekiauja, gal dar centre kur ir rasiu bet viskas, nebebus daugiau.. unsure.gif verysad.gif  tai nusipirkau avokadu alieju, susitepiau plaukucius, bus matyt  rolleyes.gif

o del kokiu priezasciu nustoja prekiaut ? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 28, 20:02)
siand tepia savo uodega ricinos aliejumi  doh.gif  koks tirstas, o ir nuo ranku neimana nuplauti  doh.gif

man kazkodel nuo jo ima plauku galiukai skilinet schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
siandien nusipirkau makadamiju alieju galiu paligint tik su alyvuogiu ir rizinos , tai sitas daug labiau patiko wub.gif lengviau issiplauna ir plauku neapsunkina 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 29, 14:45-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 29, 14:45)
laiku penkis buteliukus susiveikiau biggrin.gif o seip,gaila,neblogas daiktas buvo

Tevai kita menesi i LT vaziuoja tai jau uzsisakiau biggrin.gif bigsmile.gif kokios talpos buteliukuose vaistineje prekiauja ricinos aliejum? g.gif (kad zinociau kiek prasyt..) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Karjeriste @ 2009 03 29, 15:40)
o del kokiu priezasciu nustoja prekiaut ? blush2.gif

Oj nzn, pacios vaistininkes nezino kai paklausiau g.gif keisti tie anglai.. mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 29, 19:47)

Oj nzn, pacios vaistininkes nezino kai paklausiau g.gif  keisti tie anglai.. mastau.gif  hihihi.gif

o as maniau kad LT lotuliukas.gif lotuliukas.gif 50 ml buna buteliuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2009 03 29, 15:50)
o as maniau kad LT lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  50 ml buna buteliuke  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif LT manau dar ilgai bus mirksiukas.gif kokiam laikui tokio buteliuko jums uztenka? g.gif
Atsakyti
pastebejau kad plaukams geriausiai tinka kokosu aliejus,o jei itrinti i oda tai patiko jojoba,migdolu,tik alyvuogiu nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 29 kovo 2009 - 18:06
Iš mano bandytų: Kokosų, Alyvuogių, sėmenų, Avokadų, Vynuogių kauliukų, Arganų, Kanapių ir Baobabų tai labiausiai patiko vistik kanapės wub.gif
Daugiausia drėgmės davė ir plaukas neprisiplojo ir normaliai išsiskalbė.
Bet vėlgi, negalima kalbėt bendrai, geriausia lygintyi konkrečius, nes vien alyvuogių aliejaus kiek rūšių yra doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2009 03 29, 19:40)
siandien nusipirkau makadamiju alieju  galiu paligint tik su alyvuogiu ir rizinos , tai sitas daug labiau patiko wub.gif  lengviau issiplauna ir plauku neapsunkina  4u.gif

as bandziau makamidiju,lazdyno riesutu bet man jie tas pats kas nieko biggrin.gif
bet nesakau kad blogi,gerai kartais i tarpa sunkesniu pakaitaliot

QUOTE(Karjeriste @ 2009 03 29, 19:50)
o as maniau kad LT lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  50 ml buna buteliuke  4u.gif

as irgi doh.gif
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 29, 20:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  LT manau dar ilgai bus mirksiukas.gif  kokiam laikui tokio buteliuko jums uztenka? g.gif

fuuuu..net ramiau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jadzka @ 2009 03 29, 21:52)
Iš mano bandytų: Kokosų, Alyvuogių, sėmenų, Avokadų, Vynuogių kauliukų, Arganų, Kanapių ir Baobabų tai labiausiai patiko vistik kanapės  wub.gif
Daugiausia drėgmės davė ir plaukas neprisiplojo ir normaliai išsiskalbė.
Bet vėlgi, negalima kalbėt bendrai, geriausia lygintyi konkrečius, nes vien alyvuogių aliejaus kiek rūšių yra doh.gif:

jei patiko kanapes pabandyk kada ir moliugu jis ir is sunkiu..tik kvapas savotiskas
Atsakyti
Katik islindau is duso, kol as ta avokadu alieju isploviau doh.gif doh.gif doh.gif (tikiuosi kad isploviau unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 29, 23:30)
Katik islindau is duso, kol as ta avokadu alieju isploviau doh.gif  doh.gif  doh.gif  (tikiuosi kad isploviau unsure.gif )

vargse,ateik pavelsiu console.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 29, 20:32-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 29, 20:32)
vargse,ateik pavelsiu console.gif

ax.gif iskart geriau mirksiukas.gif
Atsakyti