Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

sveikos, kaip gyvenat? bigsmile.gif

o as pasidalinsiu savo pastebejimu - nutirpo sniegas, atsilo oras tai masinu kiek padaugejo, jau net prie darzelio nera vietos priparkuoti masinos, su MB juokiames, kad atsilo orai tai sekmadieniniai vairuotojai isvaziavo i gatves lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 05 kovo 2009 - 14:37
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 05, 15:35)
sveikos, kaip gyvenat?  bigsmile.gif

o as pasidalinsiu savo pastebejimu - nutirpo sniegas, atsilo oras tai masinu kiek padaugejo, jau net prie darzelio nera vietos priparkuoti masinos, su MB juokiames, kad atsilo orai tai sekmadieniniai vairuotojai isvaziavo i gatves lotuliukas.gif

siandien su kolege kaip tik apkalbinejom kad sodininkai jau varo po truputi savo drin drin po ziemos miegu...mat vienas toks siandien i ja ivaziavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 03 05, 14:57)
siandien su kolege kaip tik apkalbinejom kad sodininkai jau varo po truputi savo drin drin po ziemos miegu...mat vienas toks siandien i ja ivaziavo  doh.gif

doh.gif prasideda... o ir kamsciu padauges, nes tie vairuotojai jau taip atsargiai vaziuoja, jau taip taupo tas savo masinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 05, 16:09)
doh.gif prasideda... o ir kamsciu padauges, nes tie vairuotojai jau taip atsargiai vaziuoja, jau taip taupo tas savo masinas doh.gif

kad saugo tai taip
kaimynas mano zigana turi,kelis kart per sav matau kaip ji ciustina skudureliu, nuvalo nusausina,nublizgina,uzkuria,bet niekur nevaziuoja,tik koki balandzio men prasideda jo keliones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 03 05, 15:16)
kad saugo tai taip
kaimynas mano zigana turi,kelis kart per sav matau kaip ji ciustina skudureliu, nuvalo nusausina,nublizgina,uzkuria,bet niekur nevaziuoja,tik koki balandzio men prasideda jo keliones  biggrin.gif

o musu kaimynas dar geresnis, visi is jo juokiasi, nes turi fiat'a su kuriuo irgi niekur nevaziuoja, na tik po kiema, keicia stovejimo vieta lotuliukas.gif tai ant kalniuko pastato, kad tepalai pajudetu, tai sonu ir t.t. doh.gif o prie viso to, kad niekur nevaziuoja su ja tai ja remontuoja, ardo kas antra diena doh.gif su skudureliu irgi laksto kiekviena diena, kiekviena dulkele nuvalo, o kai buvo sniegai tai kelis kart i diena ejo valyti sniega nuo jos, nu fruktas tai nerealus... matai jis vienas gyvena, jam nera ka veikt namie tai ir trinasi apie ta masina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 03 05, 15:16)
kad saugo tai taip
kaimynas mano zigana turi,kelis kart per sav matau kaip ji ciustina skudureliu, nuvalo nusausina,nublizgina,uzkuria,bet niekur nevaziuoja,tik koki balandzio men prasideda jo keliones  biggrin.gif

pas mane irgi gryn toks pats kaimynas biggrin.gif amžinai prie mašinos sukinėjasi, valo, tvarko viską, bet nuvažiuoja tik aplink ir vėl kieme hihihi.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 03 05, 15:29)
matai jis vienas gyvena, jam nera ka veikt namie tai ir trinasi apie ta masina lotuliukas.gif

hihihi.gif irgi gerai, žmogus bent turi kuom rūpintis
Atsakyti
na kur, vairuotojos, dingot? bigsmile.gif Su Moterų Dienele
user posted image

aš tai grįžau iš ilgos kelionės (man ji buvo ilga po žiemos pertraukos biggrin.gif ) tai keliai sausi, buvo gerai važiuot thumbup.gif tik šiek tiek lijo, bet greit nustojo.

kaip kitom sekas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 08 kovo 2009 - 14:11
QUOTE(Gardee @ 2009 03 08, 15:09)
na kur, vairuotojos, dingot?  bigsmile.gif Su Moterų Dienele
user posted image

aš tai grįžau iš ilgos kelionės (man ji buvo ilga po žiemos pertraukos  biggrin.gif ) tai keliai sausi, buvo gerai važiuot  thumbup.gif tik šiek tiek lijo, bet greit nustojo.

kaip kitom sekas?

ad tai sendien vaziavau su vaikuciu i mega,o is aiksteles bijojau isvaziuot,tai paprasiau kaimyno kad isvaziuotu biggrin.gif doh.gif nu o seip viskas gerai,masinu mazai labai g.gif Visas su moters diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 03 08, 14:12)
ad tai sendien vaziavau su vaikuciu i mega,o is aiksteles bijojau isvaziuot,tai paprasiau kaimyno kad isvaziuotu biggrin.gif  doh.gif  nu o seip viskas gerai,masinu mazai labai g.gif  Visas su moters diena wub.gif

na man kaip tik šiandien atrodo jų daug g.gif visi važiuoja sveikint moterų, matyt bigsmile.gif nes ir kieme vos kelios mašinos, o taip įprastais sekmadieniais pilnas kiemas būna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 08 kovo 2009 - 14:17
QUOTE(Gardee @ 2009 03 08, 14:09)
na kur, vairuotojos, dingot?  bigsmile.gif

musėt dauguma kaifuoja raliuodamos pavasarėjančiais keliais biggrin.gif

mano maškė visai durniuoja doh.gif važiuojant nei šio nei to, kad pradės tampytis, greitis užstringa tuo laikotarpiu, o po to kaip šauna į priekį blink.gif doh.gif ir taip kaip jai užeina, ne kasdien tokie bajeriai būna. jau niekas nebežino kur galų ieškot g.gif doh.gif
Atsakyti
Su Moters diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2009 03 08, 14:19)
musėt dauguma kaifuoja raliuodamos pavasarėjančiais keliais biggrin.gif

mano maškė visai durniuoja doh.gif  važiuojant nei šio nei to, kad pradės tampytis, greitis užstringa tuo laikotarpiu, o po to kaip šauna į priekį blink.gif  doh.gif ir taip kaip jai užeina, ne kasdien tokie bajeriai būna. jau niekas nebežino kur galų ieškot g.gif  doh.gif

oho, vazineji extremaliomis salygomis doh.gif
Atsakyti