Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Man siandien mama skambina,sako,oi,kaip slidu lauke,tu gal siandien niekur neik,dar koja nusilausi blink.gif O as sakau,tu nebijok,as gi su masina vaziuosiu,o ji prie pat duru stovi lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 03 08, 18:24)
Man siandien mama skambina,sako,oi,kaip slidu lauke,tu gal siandien niekur neik,dar koja nusilausi blink.gif O as sakau,tu nebijok,as gi su masina vaziuosiu,o ji prie pat duru stovi lotuliukas.gif

as kazkada sugebejau issidrebti prie pat laiptines duru, nors masina taip pat stovejo prie pat pat laiptines blush2.gif

Su Moteru diena 4u.gif
Atsakyti
aš šiandien ant laiptinės laiptukų kaip slydau doh.gif gerai kad koja nuslydo ant žemės ir išsilaikiau, o kai pagalvoji jei būčiau išsitiesus ant tų laiptų doh.gif ir dar niekur nebarstyta..
Atsakyti
Su musu svente mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ale siandien kiek masinu kelyje blink.gif gal ir gerai, kad MB i darba isvaziavo, o man teko miesto mikruskem ir savo peskomobiliu naudotis lotuliukas.gif O Klaipedoj, link Giruliu, tai net vasara tokiu kamsciu nebuna kaip siandien doh.gif
Atsakyti
4u.gif

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 08 kovo 2009 - 17:57
Sveikos, seniai nebuvau užsukus, tai bent užbėgau visas su Moters diena pasveikint smile.gif

user posted image
Atsakyti
O aš buvau išlėkus į didžiausią savo kelionę, į Kuršėnus, šiandien po Šiaulius maliaus dar, nuvažiavau 475 km, tiksliau sulaksčiau, labai labai tikiuos negaut fotosesijos už greičio viršijimą, nes tam krašte vien fotikai ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif o aš lėkiau kaip nežinau kas, iki Kuršėnų pro Kryžkalnį nulėkiau iš Kauno nuo namų per 2 val. Ot tundra, taip noris paspaust doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras,netikus,net prie duru isitiese lotuliukas.gif
(juokauju) biggrin.gif
QUOTE(wikne @ 2009 03 08, 18:17)
as kazkada sugebejau issidrebti prie pat laiptines duru, nors masina taip pat stovejo prie pat pat laiptines  blush2.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Ar priimat zalut zaluteliausias naujokes blush2.gif Teises issilaikiau vasario 24, atsiemiau praeita ketvirtadieni, taigi vairuoju dar tik 4 dienas smile.gif
Atsakyti
tai žinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 03 09, 02:25)
Sveikutes 4u.gif Ar priimat zalut zaluteliausias naujokes blush2.gif Teises issilaikiau vasario 24, atsiemiau praeita ketvirtadieni, taigi vairuoju dar tik 4 dienas smile.gif

prasom junktis 4u.gif papasakok daugiau,kaip sekesi laikyt g.gif daug klaidu padarei,kur laikei? ax.gif
Atsakyti