Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 2

kazkaip nepavyko praeit ramiai pro diskusija apie inhaliatorius. Esu issiklausinejes pacius gamintoju atstovus apie ju inhaliatorius ir inhaliacijas. Pradziai tai inhaliuoti galima prie temperaturos, kam tada inhaliatorius jei serganciam negali naudoti.... kaip cia anksciau teisingai pastebejot, gal cia is tu laiku kai verdanti vandeni kvepavom... smile.gif dabar del parametru renkantis inhaliatoriu. siluma garams nera svarbu, nes jei butu svarbu, seniai butu padare pasildyma, juk praktiskai gamintojui tai nebutu sunku. smulkumas- daznai reklamose sako ypac smulkus garas. tai marketingas smile.gif pats garas turi but toks koks turi but nei smulkesnis (nes iskvepsit ir neisigers i plaucius) nei stambesnis (nes per didelis ir vel neisigers i plaucius). toliau. inhaliatoriai skirstomi i ultragarsinius ir kompresorinius. ultragarsiniai yra tylesni, taciau ne visuomet galima daryt vaistu inhaliacijas - kai kuriuos vaistus gali suskaidyt - sugadint. todel is esmes kompresorinis yra universalesnis. dar toliau. pagrindas yra kaina, dydys, garo kiekis per laika ir nepertraukiamas sesijos darbo laikas. taigi jei reikia kartais (2-3 savaites per metus) ir naudojat tik namuose nemetykit pinigu ir imkit nebrangu ir patikima. tikrai pakaks ir pajegumo ir garo kiekio. Omron arba Microlife. pirmasis apie 189Lt antrasis apie 170Lt. abu su nemokamu pristatymu iki duru - pilna visam internete. pats turiu senaji C28. Su juo viskas liuks tik man didokas ir triuksmingas - vaikas prabusdavo jei nakti inhaliuodavom. jei dabar reiktu rinktis imciau naujaji omron C801, nes jis tyliausias 45decibelai - nezadins aplinkiniu ir pakankamai mazas kad isidet i stalciu prie lovos. bet to yra galima papildomai nusipirkus adapteri naudot automobilyje, nors si galimybe nezinau ar didelis privalumas smile.gif smile.gif pats C801 skirstomas i du C801-e ir C801kd-e. tarp ju vienas skirtumas tai spalva ir komplektacija. c801-kd-e - skirtas vaikams - geltonas ir turi papildomai du zaisliukus. kas geriau omron ar microlife? - abu geri. cia kaip ir klausimas - kas geriau ar bmw ar mercedes?.. jei idomu galit pasiskaityt daugiau:

http://www.elektroni...ius-omron-c801/
ir patys produktai:
microlife - http://www.hiperfarm...8084-63a8b29234
omron - http://www.hiperfarm...1578-63a8b29234
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Algirdas: 01 lapkričio 2011 - 23:49
Sveikos. Dairinėjamės inhaliatorių. Omrono lankstinuke prie CompairAir (C-28) ir Elite (C-30) radau parašyta, kad skirtas pediatrinei astmai (0-4m. amžiaus). Tai reik suprast, kad vėlesniam amžiuj jau tie aparatai netiks? blink.gif Hiperfarmos puslapyje tokio įrašo jau nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 11 02, 12:40)
Sveikos. Dairinėjamės inhaliatorių. Omrono lankstinuke prie CompairAir (C-28) ir Elite (C-30) radau parašyta, kad skirtas pediatrinei astmai (0-4m. amžiaus). Tai reik suprast, kad vėlesniam amžiuj jau tie aparatai netiks?  blink.gif Hiperfarmos puslapyje tokio įrašo jau nėra  g.gif

cia gal kaip privaluma nurodo - kad tinka net pediatrinei astmai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 11 02, 15:38)
cia gal kaip privaluma nurodo - kad tinka net pediatrinei astmai g.gif

Greičiausiai. Nes dar pasinagrinėjau - sudėty yra ir kaukė suaugusiajam smile.gif
Atsakyti
Pasiskaitinėjau dar dalį praeitos temos ir ten buvo užgriebtas klausimas apie šiltą-šaltą garą. Aš įsivaizdavau, kad jei įpilsiu kūno temperatūros vandenį, tai tokio šiltumo garą ir pūs, o pasirodo, kad nelabai g.gif Mano mergikei ligoninėj buvo davę pabandyt pasiinhaliuot, nes kosulys l.varginantis buvo,bet po tos procedūros jinai dar labiau kosėt pradėjo. Pabandžiau pati pakvėpuot pro inhaliatorių ir tas šaltas garas toks nemalonus buvo, kad jei būčiau ilgiau palaikius, pati būčiau užsikosėjus. Tai kai mes tokios opios, gal išvis geriau tų inhaliatorių nepirkt g.gif
Atsakyti
Va man toks klausimas iskilo. Butu gerai mediku nuomone. As irgi galvoju apie inhaliatoriaus pirkima, nes jau nebegaliu doh.gif , tie nesibaigiantys vaiku kosuliai. Va tas inhaliatoriu naudojimas kaip matau daug kam padeda, bet ar neturi pasekmiu tas ju nuolatinis naudojimas. Na tarkim organizmas pats nebemoka dorotis su ligomis, plauciukai patys nebesugeba be jo valytis....
Ka jus galvojate? Kokiu butu minciu ir nuomoniu?
Neapsisprenziu pirkti ar ne....
Atsakyti
QUOTE(Jasminete @ 2011 11 02, 17:44)
Va man toks klausimas iskilo. Butu gerai mediku nuomone. As irgi galvoju apie inhaliatoriaus pirkima, nes jau nebegaliu doh.gif , tie nesibaigiantys vaiku kosuliai. Va tas inhaliatoriu naudojimas kaip matau daug kam padeda, bet ar neturi pasekmiu tas ju nuolatinis naudojimas. Na tarkim organizmas pats nebemoka dorotis su ligomis, plauciukai patys nebesugeba be jo valytis.... 
Ka jus galvojate? Kokiu butu minciu ir nuomoniu?
Neapsisprenziu pirkti ar ne....

nu drekina skreplius vaistai arba garai - kazkaip tai reik suktis - manau paprasto vandens garai kur kas geriau negu medikamentai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2011 11 02, 17:25)
Pasiskaitinėjau dar dalį praeitos temos ir ten buvo užgriebtas klausimas apie šiltą-šaltą garą. Aš įsivaizdavau, kad jei įpilsiu kūno temperatūros vandenį, tai tokio šiltumo garą ir pūs, o pasirodo, kad nelabai  g.gif 

as tai irgi visad uzsikosau tik pradejus garuot - bet ten gal kutena tie garai pacioje pradzioje - paskui to nebera schmoll.gif
o del saltumo - as pilu karsta visai vandeni - jis garuojas toks normalus - ne saltas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena
Gal kas nebenaudojat Baby Haler inhaliatoriaus ir galetumet parduoti arba isnuomoti?
Mes is Vilniaus
Atsakyti
Labutis ,mums ir reikia inhaliatoriaus , esam ligoniukai dažni ,kosuliukai,sloga ir t.t.t ir į sanatorijas važiuojame ,bet va vėl žiema vėl ligos . Tik galvoju gal patars kažkas,kokį geriau rinktis ? neturiu žalio supratimo , aišku vaistinėje siūlo brangiausią , o ar verta ? pasimečiau ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2011 11 08, 23:52)
Labutis ,mums ir reikia inhaliatoriaus , esam ligoniukai dažni ,kosuliukai,sloga ir t.t.t ir į sanatorijas važiuojame ,bet va vėl žiema vėl ligos . Tik galvoju gal patars kažkas,kokį geriau rinktis ? neturiu žalio supratimo , aišku vaistinėje siūlo brangiausią , o ar verta ? pasimečiau ...  doh.gif

Labas
Man atrodo vaistinese inhaliatoriai brangesni. Pvz. as siunciausi is cia
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2011 11 09, 11:44)
Labas
Man atrodo vaistinese inhaliatoriai brangesni. Pvz. as siunciausi is cia

Nu va , labai ačiū smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
norime ir mes isigyti, planuoju pirmiausia garinti ciobreliais, druska su vandeniu ir kitom arbatzolem. Koki pasiulytumet? Kompresotini ar paprasta? smile.gif
Atsakyti