Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 2

QUOTE(Kriiste @ 2011 11 10, 22:51)
nu as jo - perplaunu vandeniu - nzn ar labai jau kastu - bet siaip is kriaukles, o del dezinfekcijos - nenaudoju, nes vaikai turi atskiras kaukes blush2.gif , nebent su soda perplaunu rolleyes.gif

o del arbatos - jo, bent pradziai silpna, jei nieko - galit stipresne mirksiukas.gif

dėkui, lauksiu parkeliaujant, tikiuosi nenusivilsiu pirkiniu ax.gif
Atsakyti
Gal zinote, kiek Hedelixo lasiuku reikia pilti inhaliacijai skiedziant su mineraliniu? Vaikui 4 metukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astaste @ 2011 11 10, 22:08)
Ieškojome ir mes inhaliatoriaus ir nusipirkome maždaug prieš mėnesį, ir atėjau pasiskųsti. Niekam nepatarčiau pirkti inhaliatoriaus OMRON COMPAIR NE-C801-E šitokio ir ypač iš www.hiperfarma.lt. Aprašymas labai gražus, bet esminis trūkumas nuo senesnių modelių (palyginom pas pažįstamus, turinčius tokius prietaisus) - beveik neužsifiksuoja vaistams ir vandeniui skirta talpykla. Kadangi pirkome internetu, to neturėjome galimybės patikrinti. Nunešėme į garantinį, pakeitė į kitą, kuri lygiai tokia pati. Hiperfarma užsispyrusiai tvirtina, kad tokia prekė yra kokybiška ir viskas, tačiau net pačioje instrukcijoje gaminio parašyta, kad užsukant šią talpą turi pasigirti į spragtelėjimą panašus garsas, o nieko panašaus tikrai nėra. Jei jau suaugusiajam šiek tiek pakreipus ranką ta talpa išsižioja nusitraukia inhaliavimo procesas, tai ką bekalbėti jei tą talpą laiko 2,5 metų dukrytė arba reikia inhaliuotuoti jos pusės metų sesę, kuri tam dar ir priešinasi intensyviai...  Kadangi į mūsų prašymus gražinti pinigus, kad galėtume nusipirkti senesio modelio OMRON atsakoma neigiamai, lieka vienintelis labai ilgas ir sunkus kelias - rašyti skundą VALSTYBINEI AKREDITAVIMO SVEIKATOS PRIEŽIŪROS VEIKLAI TARNYBAI prie Sveikatos ministerijos, nes tokie prietaisai nei Nemaisto produktų inspekcijos, nei Vartotojų teisių apsaugos tarnybos kompetencijoje. Bet dėl teisybės verta pakovoti, kad bent kiti nesusidurtų su tokiu nekokybišku gaminiu.

SUSIDURIAU LYGIAI SU TA PACIA BEDA!!!!
bet as tikiuosi kad man pavyks sekmingiau ta treikala susitvarkyti,a s skambinau tiesiai i atsovybe!! irgi aiskino gad turi buti spragt, bet nera pas mus jo, o vos pasijudinus jis atsisuka, ketvirtadieni atvyksta atstovas paziureti aparato, vadybibinke garantavo, kad tikrai kazkas negerai ir taip neturi buti, jei ka tikrai prasysiu pakeisti i kita modeli ...
Atsakyti
vat deje, deje, skambino atstovas, sake visi jie vienodi, gali atvezti 5 ir bus tas pats,zodziu susitarem kad pakeis i senesni modeli, tai gi va ir se tau pirk naujesni daigta:(
Atsakyti
maniskis nekvepuoja i inhaliatoriu, todel tik kojytes mirkom. O virs puodo ji laikyt man baisu .
Atsakyti
QUOTE(pauliniausia @ 2011 11 10, 22:12)
Kaip užjaučiu Jus 4u.gif turi grąžinti Jums pinigėlius arba tegu keičia į kitą modelį, mes turime OMRON NE-C28-E,tai jokių problemų thumbup.gif .Ieškokite išeities, juk ginamos ir vartotojų teises ax.gif

o čia tas modelis gal kur garsiau veikia? nes mes ėmėm tą naujesnį, tylesnio veikimo.

QUOTE(ch_justina @ 2011 11 14, 17:40)
vat deje, deje, skambino atstovas, sake  visi jie vienodi, gali atvezti 5 ir bus tas pats,zodziu susitarem kad pakeis i senesni modeli, tai gi va ir  se tau pirk naujesni daigta:(

vat kaip g.gif na reik gal ir mums skambintis dar kartą, gal koks kitas žmogus ten atsiliepęs kitaip kalbėsis ir tada pasikeistume ir mes į kitą modelį g.gif
Atsakyti
Pereita ziema gyditoja, mus atkalbejo nuo inhaliatoriaus, na bet siemet kai jau pradejom rugpjuti lankyti darzely, taip ir sergam be sustojimu, ir kaskart vis sunkiau, jau net be antibiotiku neisiverciam doh.gif Taigi manau pribrendom ir mes iki sio gerio, beto antro vaikelio laukiames, tai manau investicija atsipirks tikrai.
QUOTE(Emperatriz @ 2011 11 10, 19:48)
užsisakiau is UK šita smile.gif gal kas turi tokį? labai norėčiau daugiau info, kaip naudojat, ką pilat smile.gif
user posted image

Ar sitas inhaliatorius turi kokias kaukes, kad ir mazam vaikui butu galima naudoti, nes mano dvimetis tai tikrai nesedes isikandes kandiklio g.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2011 11 16, 16:46)

Ar sitas inhaliatorius turi kokias kaukes, kad ir mazam vaikui butu galima naudoti, nes mano dvimetis tai tikrai nesedes isikandes kandiklio  g.gif

turi, kaip tik maziui geriau - nes ji ir vartyt galima ir garso gasdinanco ner mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar man idomu ar susirgus paprasta sloga taip pat galima naudoti inhaliatorius, ar jie labiau skirti sunkesnems ligoms, kaip laringitai, bronchitai g.gif Ir kaip man nustatyti kokia liga tas vaikas dabar serga, ar tik seip kosuliukas, ar kas rimciau. Pavyzdziui paskutini karta kai gyditoja isase antibiotikus vaikui, tai ji pasake kad karkaliukai jau nusileide zemyn ir ju labai daug, o ar tai jau skaitosi bronchitas ar dar kas, tai ji nepaaiskino. Kai pirmas vaikelis, tai man sunku kazkaip dar su tom ligom susigaudyti, net kosulio nevisada atskiriu, slapio nuo sauso verysad.gif ir kaip tada zinoti kuria padeti inhaliatoriaus nustatyti doh.gif
Atsakyti
labai daug vaikuciu garsas gasdina ir su drauge issisnekejom, kad 3 metu vaikas nuo inhaliatoriaus tiesiog bega, taciau mano dukryte tai su filmukais labai lengvai inhaliuoja, o sunus 1.8 men. tai visada beinhaliuodamas uzmiega, tas garsas ji veikia raminanciai smile.gif nors burzgia tai garsiai doh.gif

mes inhaliuojam su sausais ir slapiais kosuliukais, su slogytem

as irgi pasinaudoju juo kai prasideda anginos uzdegimas, geras daigtas thumbup.gif , tik brangus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2011 11 16, 17:18)
Dar man idomu ar susirgus paprasta sloga taip pat galima naudoti inhaliatorius, ar jie labiau skirti sunkesnems ligoms, kaip laringitai, bronchitai  g.gif Ir kaip man nustatyti kokia liga tas vaikas dabar serga, ar tik seip kosuliukas, ar kas rimciau. Pavyzdziui paskutini karta kai gyditoja isase antibiotikus vaikui, tai ji pasake kad karkaliukai jau nusileide zemyn ir ju labai daug, o ar tai jau skaitosi bronchitas ar dar kas, tai ji nepaaiskino. Kai pirmas vaikelis, tai man sunku kazkaip dar su tom ligom susigaudyti, net kosulio nevisada atskiriu, slapio nuo sauso  verysad.gif ir kaip tada zinoti kuria padeti inhaliatoriaus nustatyti  doh.gif

jei nežinot kas ir kaip, inhaliuokit paprastu vandeniu, ir nepakenksit. o drėgmė kvėpavimo takams naudinga ir prie lengvų, ir prie sunkesnių kvėpavimo takų ligų.
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus, siandiena dar su gyditoja pasitarem, visgi isigysim ir mes si daikta bigsmile.gif
Atsakyti