Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 2

QUOTE(Prula @ 2011 11 23, 19:50)
Galit pasidalyti patirtimi, kaip darot tirpalą garinimui, kad ir su druska ar soda, kokios koncentracijos? ar visada tik pirktinį?  g.gif

Sodos geriau nedėti, o druskos man gydytoja sakė pusei stiklinės arbatinis šaukštelis. Čia jau toks stipresnis gaunasi, pradžiai galima silpnesnį pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 23, 17:32)
tai čia greipfruitų sėklų ekstraktas, tas pats,kaip citromunalis (nes kiek žinau jai citrosepto prekyboje nebėra)? O jis padeda suskystinti, ar nuima gleivinės paburkimą, ar kaip veikia?

nzn kaip jis vadinas lietuvoje - as neperku cia - siunciaus is UK mirksiukas.gif
jis isplauna snarglius, dezinfekuoja takus - ko pasekoje virusas zuna mirksiukas.gif

QUOTE(cola @ 2011 11 23, 17:42)
sveika kriiste wink.gif

as zinokit siandien ir nete atradau nosies plovima, ir pabandziau (kazkada ziauriai jis skambejo man), bet ziuriu visai nieko.

na nepraeina mums sloga, bijau kad ant ausu negultu, tai plaunam nosi (ziuresim kas bus wink.gif

sveika mirksiukas.gif

as irgi ne perseniausiai radau ta buda - bet pasiteisino 100%
Papildyta:
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 23, 20:19)
Sodos geriau nedėti, o druskos man gydytoja sakė pusei stiklinės arbatinis šaukštelis. Čia jau toks stipresnis gaunasi, pradžiai galima silpnesnį pabandyti.

idomu kodel - mums gydytoja priesingai sake - soda veikia vienos grupes virusus, druska kitos, tad viena karta inhaliuoti sodos tirpalu, kita - druskos - nes neaisku kas ten viduje sedi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 11 23, 21:43)
idomu kodel - mums gydytoja priesingai sake - soda veikia vienos grupes virusus, druska kitos, tad viena karta inhaliuoti sodos tirpalu, kita - druskos - nes neaisku kas ten viduje sedi ax.gif

Bijau sumeluoti, tiesiog čia SM daugelis rašo,kad ten kažkur nusėda soda ir geriau ja nepiktnaudžiauti (tiksliai kur nusėda užmušk neatsimenu doh.gif ) bet aišku galiu ir klysti, reikėtų profesionalesnės nuomonės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 23 lapkričio 2011 - 22:14
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 23, 22:08)
Bijau sumeluoti, tiesiog čia SM daugelis rašo,kad ten kažkur nusėda soda ir geriau ja nepiktnaudžiauti (tiksliai kur nusėda užmušk neatsimenu  doh.gif ) bet aišku galiu ir klysti, reikėtų profesionalesnės nuomonės.

as rasiau kad druska ar soda plauciuose gali nusesti - bet tai padauginus - inhaliacijoms dedu laaabai mazai, tikrai ne po sauskteli stiklinei, o tik kad vanduo jaustusi vos vos surus ar soda mirksiukas.gif (jei cia apie tai, seku tema, kitos kalbos lyg ir nebuvo g.gif )
Atsakyti
mano gydytoja kazkodel ir uz druska 4u.gif

as tai paprastai, i silta vandenuka galiuka druskos idedu/
o kitus kartus tik vandenuku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(FenG @ 2011 11 20, 12:24)
vaje kaip gaila, o as jau buvau benusiperkanti, ekstra reikia. Tai koki dabar modeliuka imti. Ar Inhaliatorius MICROLIFE NEB10 patikimas? Kazkaip ispeiktasis Omronas toks buvo patrauklus.Su antgaliu nosiai-nera  MICROLIFE, tansportavimo krepsiu-nera  MICROLIFE, 3 metu garantija -nera  MICROLIFE sad.gif.
Esu pasimetusi.Patarkite mamytes, kurios naudojate si aparata. Man reikai seimai ir vaikams ir suaugusiems, kad naudotis galima butu.

MICROLIFE NEB10 va sita kaip tik savo seimynai ir isigijau, kainavo 160 Lt thumbup.gif . gerai, vos eurovaistinej nenusipirkau uz 220 doh.gif
Musu seimyna bronchitukai visi, tai manau pades, ir jau isbandem, sandarus, kol kas viskas gerai, tik va maziukai vaikuciai gali to garso veikimo ir bijoti, nes jie uzia, tai reikia pasijungti kelis del garso ir pasiziureti kuris priimtinesnis smile.gif As pirkau hiperfarma berods vadinasi, prie autobusu stoties, Kaune Totoriu g.
Bet jokiu kitu blogu pastebejimu nera. Buvo omron vaikiskas, geltonas, toks zaismingas, bet mes jau paauge ir del tasytes moketi 190 manau neverta. Tiesa, omrono aparatas japonu gamyba, mūsų Sveicariskas ir 2m. garantija dave.
Atsakyti
As rytoj jau turesiu Omron Comp AIR TM (NE-C28-E) drinks_cheers.gif. Isbandysiu ir as. Parasysiu savo atsiliepimus del garso ir sandarumo.
Atsakyti
gal kas zinot, ar i Beurer kompresini inhaliatoriu galima pilti eterinius aliejus? g.gif

QUOTE(Artemidė @ 2011 11 18, 16:48)
Aš garinu po 4 k. per dieną du vaikus, ai beveik sueina man  4u.gif
Na bent jau mūsų pediatrės. Kai sirgo laringitu,kažkodėl sakė tada daryti stipresnį tirpalą, nei vaistinėse parduodamas natrio chloridas, o ir pati pastebėjau,kad kuo stipresnis, tuo stipriau veikia. Kažkada, dar seniai, mano tėtis taip išsigydė chronišką, metus trukusią slogą: pasidarė laaabai stiprų druskos tirpalą, per nosį traukė, per burną išspjovė. Vieno vakaro užteko užbaigti metus trukusiai slogai. Tai aš vis prisimenu tą jo pasakojimą ir kartais padarau tokį stipresnį tirpaliuką.

nors tema apie inhaliacijas, bet noriu pastebeti, kad tikrai sis budas labai veiksmingas, net prie sunkiausiu slogos formu. o jei i ta tirpala dar svoguno lasu ispaudus, is vis bomba smile.gif reikia tik nusiteikti tai nemaloniai procedurai.
Atsakyti
aga, tema apie inhaliatorius, ale einant prie nosies plovimo ir uzsiklausiau pas gydytoja.
ji sake super, plaukit jei imanoma (mes su buteliuku plauna, mes viena snerve pili, per kita isbega) biggrin.gif

ale sake veiksmingesnis tiesiog itraukt is delo per 1 snerve, sake daeina giliau ir t.t.

zodziu, sekmes, lai kuo maziau serga vaikuciai wink.gif
Atsakyti
Jungiuosi i kompanija del inhaliavimo aparaciuko 4u.gif

bandysiu tema paskaitinet, nes kaip tik i Hiperfarma ilindau tai kainos patrauklios bigsmile.gif bet jei jie s..da mala su kokybe g.gif + nezinau kokio modelio ir pan, nes neturiu zalio supratimo kokio mums reikia doh.gif
Atsakyti
visi inhaliatoriai yra geri,tik vieni garsiau burzgia kiti tyliau,bet funkcija atlieka ta pacia,musu inhaliatorius mikrolife,pirktas pries 6 metus,dirba nepriekaistingai ir negaliu atsidziaugti,naudojames visa seima ir kaimynei dar paskolinu kai uzpuola kosuliai,taip kad nedvejok radai gera prasiulyma ,tai griebk lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamos nereikejo suprasti kad visi inhaliatoriai omron blogi, tiesiog naujausio modelio tas baltasis mazesnis inhaliatorius, turi ne broka, o neapgalvota gamintojuir dizaineriu ismisla, sandriai ir tvirtai neuzsidaro vaistu talpykla, sunku vaikui paciam laikytis, nes vos pajuda ir atsisuka, todel mes asmeniskai pasiemem senesni modeliuka, taip sektiek didesnis bet viskas patikimai ir tvirtai laikosi, ir su juo viskas tikrai gerai smile.gif yra vis tie patys antgaliai burnai nosiai, ir dvi kaukes niekas ten nesiskiria, tik siektiek didesnis..
Atsakyti