Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 2

QUOTE(PŪKITAS @ 2011 11 30, 21:24)
As pirkau Microlife vien del to, kad 3 skirtingi antgaliai (vaikui, suaugusiam ir tas antgalis kur apsiziojus reikia laikyti), garsas  g.gif  nera jis bauginantis, mano trimetis jo nebijo  schmoll.gif Plius 3 skirtingi inhaliacijos variantai (nu ten pagal mirolaseliu kieki yra 3 skirtingi garu lygiai)  ax.gif

Kiek matau Beuer tu skirtingu garu koncentracijos ir neturi  g.gif  gal verta Micrlife pirkti, nes giliam kosuliui vienas lygmuo,pavisiniam kitas, o nosiai ir kt dar kitas. B turi tik 1 • Išpurškimo galingumas > 0,18ml/min;

Mes Microlife labai džiaugiamės:)
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 12 08, 19:16)
Kvailesnių už mane ir būti negali doh.gif Juk skaičiau šitą pasisakymą, bet tikėjausi, kad gal ne visi inhaliatoriai OMRON COMPAIR NE-C801-E blogi... Bet kur tau - gavom šiandien šį inhaliatorių ir tikrai yra ta pati bėda! Kaip supykau, tik nežinau, ar ne ant savęs labiausiai verysad.gif Vaikas sėdi ant kelių ramiai, bet pačiai laikyti negaliu leisti, nes net man laikant ir truputį pasisukus jau krenta vaistų talpykla. Aišku, galima naudotis tokiu inhaliatorium, bet jei yra patogesnių, tai norisi to patogumo... Tuo labiau, kad kainavo beveik  200 Lt.

Skambinau šiandien tiesiai į atstovybę (pirkau ne iš jų), labai maloni moteris pasakė, kad žino šią bėdą ir pakeis man tą detalę kitą savaitę, kai gaus prekes smile.gif Sakė, ne visi šie indeliai neužsifiksuoja. Na, tikėkimės, naujasis jau tikrai bus geras smile.gif
Atsakyti
Prasau patarkite koki inhaliatoriu geriausiai pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniesulka @ 2011 12 09, 17:07)
Prasau patarkite koki inhaliatoriu geriausiai pirkti  4u.gif

nu jei turetumem kiekviena po bent po 5 - patartumem mirksiukas.gif , dabar isbande esam 1, max 2 - tai tik apie juos ir tegalima kalbet. Siaip pilna tema apie ivairiu privalumus - trukumus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 12 09, 23:15)
nu jei turetumem kiekviena po bent po 5 - patartumem mirksiukas.gif , dabar isbande esam 1, max 2 - tai tik apie juos ir tegalima kalbet. Siaip pilna tema apie ivairiu privalumus - trukumus rolleyes.gif

Na jo paskaitinejus kazkaip visi giria MICROLIFE NEB10 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniesulka @ 2011 12 10, 17:13)
Na jo paskaitinejus kazkaip visi giria MICROLIFE NEB10  g.gif

as manau kad visi giria ta, kuri turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mano maziukai abu labai daznai serga, vaistu kalnai, antibijotikai pastovus, teta pasiule paskolinti savo inhaliatoriu, pabandeme, patiko, kosuliukas traukiasi, siuo metu inhaliuoju Brontexu, is jusu temutes daug info suzinojau:) Vyresnelis jau sveiksta, isedi inhaliuojamas kiek reikia 4u.gif
Dabar zadu ir pati nusipirkti, gal kas nusimanote? Kokia geriau pirkti 4u.gif
Ir dar noriu pasieirauti o kaip su visai maziukais vaikuciais, mano mazei 1metukai, su kuo geriausiai jai inhaliuoti? Jai ji kosti, tai psausai, negrazei, Brontexu? O Kiek ji skiesti? Pvz 5 ml to tirpalo 1 ml Brontexo? Nebus nei per stipru nei per silpna blush2.gif As visai zalia kolkas siuose reikaluose blush2.gif Isanksto Labai dekoju uz atsakymus ax.gif
Atsakyti
Inhaliuojames jau savaite, sloga net nebando trauktis, atsirado kosulys, o siandiena ir temperatura sukilo iki 38.4 doh.gif o pradejom inhaliuoti, kai tik pastebejau kad itartinai ciaudeja visa diena, net uzuominos i liga nebuvo, po triju dienu lyg ir jau dziaugiausi kad uzbegom ligai uz akiu, deja deja doh.gif Inhaliuojames kas dvi valandas, na ka pastebejau, kad visa savaite sloga upeliu teka, netaip kaip anksciau kai budavo geltona ir tirsta. Po truputi apima neviltis, nezinau, gal ka darau netaip verysad.gif
Atsakyti
sakykit, kaip uzkalbat savo vaikucius, kad jie nors 5 min issedetu? Maniske pamato inhaliatoriu, tai pradeda lakstyti verkdama po kambarius. Filmuku jau neuzdesi, nes pabega unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetaineta: 13 gruodžio 2011 - 14:37
QUOTE(inetaineta @ 2011 12 13, 14:37)
sakykit, kaip uzkalbat savo vaikucius, kad jie nors 5 min issedetu? Maniske pamato inhaliatoriu, tai pradeda lakstyti verkdama po kambarius. Filmuku jau neuzdesi, nes pabega unsure.gif

Aciu dievui mes sitos problemos neturim, vaikas pas mane judrus, bet issedim min 15 minuciu. As tik kauke pati laikau salia jo, nededu tos gumytes ant galvos, kai pradeda muistytis, tai leidziu ir paciam palaikyti, jam tai patinka, o dar kai leidziu ir pajungti i rozete paciam, tai isvis laimingas biggrin.gif
Atsakyti

Aciu dievui mes sitos problemos neturim, vaikas pas mane judrus, bet issedim min 15 minuciu. As tik kauke pati laikau salia jo, nededu tos gumytes ant galvos, kai pradeda muistytis, tai leidziu ir paciam palaikyti, jam tai patinka, o dar kai leidziu ir pajungti i rozete paciam, tai isvis laimingas biggrin.gif
[/quote]

maniske tik pamacius pabega ir verkdama rekia, kad nenori kvepuoti. Siaip ne taip per asaras pavyko prisikalbinti, bet kiekviena karta juk neiseina po valanda zaisti, kad ji tas 10 min pasedetu smile.gif na bandysim, gal kaip nors priprasim smile.gif
Atsakyti
Keista bet pradejus inhaliuoti su omron inhaliatoriumi, slapias ne itin daznas kosulys perejo i nesibaigianti astmini priepolini kosuli, kuri numalsino tik prednizolonas, tenka ir ta š... jau vartot. O sakoma, kad astmininkams kaip tik gerai inhaliavimas. Inhaliavau paprastu vandenuku ir čiobreliu vaikiska arbatele. mano vaikiui patinka inhaliuot tiesa atsibosta, bet šiaip linksma ir įdomi jam ši procedūra, išbando visus antgalius ir burnytei ir nosytei ir kaukę smile.gif
Atsakyti